Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

kahvaltı 1 kase 3 kepçe yaklaşık kaynar arabaşı çorbası
2 tane haşlanmış yumurta ekmeksiz çıkla yedim

öğlen 1 yumurta (tereyağda:125:)
1 yk çökelek
2 dilim hellim peyniri

*canım ayvalık tost istedi amma yimedim:19:

3 kaşık buğday çorbası
bir porsiyon kerevizli etli kaışık sebze yemeği
4 yk bulgur pilavı
6 ykk kadar salata

Kuzular bu menüleri parça parça yazmışsınız ya ben bunun birde tamamını da istiyorum anladınız siz onu:23:
Uff ya bu laptobun b si prblemli sanırsam ben hızımı alamayıp devam ediyorum sonra bi okuyorum tüm b ler eksik hoop dön baştan b leri doldur :9:

Kitap: artık ruhunu da besle-Ender Saraç
3 sayfacık da olsa okudum.

Benim gibi ruhsal darlık içinde olanlara Allah'ın El-Basıt ismi ile dua etmeleri önerilir...
''dilediği kullarına ruh ve hayat verici, açan, genişleten''

Aaaa okumak istediğim kitap..Hatırlattığın süper oldu canım hemen not alıyorum :68:

Bugünkü menüm

Sabah:
Kalkarkalkmaz elma sirkeli ılık su bir bardak.
Önce bir elma,
20 dk sonra;
bir patlicn, bir kabak etli dolma,
bir kase yoğurt
1 kapsül omega3.

Öğle:
İki porsiyon etli bezelye,
2 dilim ekmek,
2 süs biberi,
lahana turşusu,
bir dilim kavun.

Akşam:
Yarım porsiyon bezelye,
2 kaşık mercimekli bulgur pilavı,
bir tutam maydanoz,
nane,
1 süsbiberi,
1 yeşil soğan
B vitamin kompleks.

Kitap: Şeffaf /

Spor: 1 saat yürüyüş

Su: 3 litre

Gün içinde 2 fincan türk kahvesi.

Seldom seni gördüm altta sevindim siteye girebildiğine, neden yazmadın?

Seldom seni gördüm altta sevindim siteye girebildiğine, neden yazmadın?

Günaydın canım ayarlariyla ugrasiyorduk babamla :) artık girebiliyorum...güvenlik engeli konmuş nasıl olmuşsa...bu hafta spor yapamadım hiç ama hiç kaçamak da yapmadim...inşallah yarın 86.9 u bari görürüm :) ya bi görsem gaza gelcem :) zaten salı günü de kontrol var görmem şart!!!

Herkes iyidir inşallah...geçmişi ilerleyen saatlerde okuyayım

selamlaaaar kızlar akrepcan demiş ki 1 günlük menüyü bütün olarak yazsanız...
yazalım bakem

Sabah: yarım yumurta tereyağda, 1 lokma ekmek, 2 dilim hellim peyniri
Öğlen: 1 yumurta tavada, 2 dilim hellim peyniri, 1 yk çökelek
akşam: 8-10 yeşil zeytin, 3 dilim ekmekten ayvalık tost (içinde 3 dilim hindi salam, 2 yk rus salatası, 2 dilim peynir, ketçap)
............
bu sabah: 3 gün kurusu kayısı, zeytinyağında 1 yumurta

Günaydın canım ayarlariyla ugrasiyorduk babamla :) artık girebiliyorum...güvenlik engeli konmuş nasıl olmuşsa...bu hafta spor yapamadım hiç ama hiç kaçamak da yapmadim...inşallah yarın 86.9 u bari görürüm :) ya bi görsem gaza gelcem :) zaten salı günü de kontrol var görmem şart!!!

Herkes iyidir inşallah...geçmişi ilerleyen saatlerde okuyayım
Yaşasın artık seldomda aramızda..Girebildiğine sevindim zuzummm:29: Hadi bakalım inş dediğin gibi olur.
selamlaaaar kızlar akrepcan demiş ki 1 günlük menüyü bütün olarak yazsanız...
yazalım bakem

Sabah: yarım yumurta tereyağda, 1 lokma ekmek, 2 dilim hellim peyniri
Öğlen: 1 yumurta tavada, 2 dilim hellim peyniri, 1 yk çökelek
akşam: 8-10 yeşil zeytin, 3 dilim ekmekten ayvalık tost (içinde 3 dilim hindi salam, 2 yk rus salatası, 2 dilim peynir, ketçap)
............
bu sabah: 3 gün kurusu kayısı, zeytinyağında 1 yumurta
Akşama kadar kahvaltıdan gitmişin hedefcan:34: Enerjinde öyle devam etmiştir umarım:52:

Yaşasın artık seldomda aramızda..Girebildiğine sevindim zuzummm:29: Hadi bakalım inş dediğin gibi olur.

Akşama kadar kahvaltıdan gitmişin hedefcan:34: Enerjinde öyle devam etmiştir umarım:52:

Kızlar bu hafta öğle yemeklerini hep dışardan yedim malesef..öyle olunca akşamı genelde salata veya cacıkla geçirdim...birde yatmadan önce sirkeli şu içiyorum 3 aydır...hazimsizlik sorunum kalmadı şükür...

uzunsüredir motive prob vqrdı bugün benim içindiyetimin ilk gün bugün diyete başlıyorum gerçekten zayıflamak istiyorum ...

Kızlar bu hafta öğle yemeklerini hep dışardan yedim malesef..öyle olunca akşamı genelde salata veya cacıkla geçirdim...birde yatmadan önce sirkeli şu içiyorum 3 aydır...hazimsizlik sorunum kalmadı şükür...

Aaa evet bak iyi hatırlattın ben yatmadan önce de içiyorum elma sirkeli suyumu ama yazmayı unutuyorum..
Hem sabah hem de akşam yatmadan önce içiyorum yani..

evet seldom hoşgeldiiiiiin

ayvalık tostu kahvaltı olarak düşünmemiştim ama öyleydi değil mi:1: enerjim gayet yerindeydi:21:ilginç yani bu enerji olayı:aslında karbonhidratlar enerji veriyor amma yemezsen daha enerjik oluyorsun:44:dün beşlki psikolojikti ama açlık hisstemedim çok, hissettiğimde ise ayvalık tost götürdüm:52:

seldom evet senin beslenme problemini çözmüş bulunmaktayım. herkes iş yaşamına başlayınca diyetini daha rahat yapar (benim öyle olur mesela) sen ise işe başlayınca cozurtuyorsun. seminer döneminde kekler pastalar , şimdi de dışardan yemeler...tabi ki dışarıdan yiyeceğiz dışarda da diyete uygun şeyler bulunabilir . ' dışarda yedim malesef' cümlesinden anlıyorum ki sen dışarda cıssss yiyorsun:20:hafta içi öğlenleri süreki dışarda yemek yiyeceksen tabakta döner (et, tavuk) salata ayran tercih edebilirsin.
(bi de ayvalık tostu:17::33:)

bu arada hazımsızlık derken bir ara şiddetli bi kabızlık problemin vardı onu mu diyorsun geçti diye? sirkeli su işe yarıyorsa bilelim yane:31:

Aaa evet bak iyi hatırlattın ben yatmadan önce de içiyorum elma sirkeli suyumu ama yazmayı unutuyorum..
Hem sabah hem de akşam yatmadan önce içiyorum yani..

hay Allah bi bu sirkeli su bana yaramadı...yatmadan hemen önce mi içiyorum yoksa midemde falan yara mı vardır nedense kabus gördürüyor bana sirkeli su:50:

öğlen yediklerim
-1 kase domates çorbası, içine 1 dilim kaşar peyniri ekledim
-2,5 ceviz yanında acılı makarna sosu yedim (acılı melemen gibi bişiymiş, kışa da az acılı melemen yapmak lazım canııııım:34:)
az önce de 1 şekerli kahve içtim

ayvalık tostu kahvaltı olarak düşünmemiştim ama öyleydi değil mi:1: enerjim gayet yerindeydi:21:ilginç yani bu enerji olayı:aslında karbonhidratlar enerji veriyor amma yemezsen daha enerjik oluyorsun:44:dün beşlki psikolojikti ama açlık hisstemedim çok, hissettiğimde ise ayvalık tost götürdüm:52:

seldom evet senin beslenme problemini çözmüş bulunmaktayım. herkes iş yaşamına başlayınca diyetini daha rahat yapar (benim öyle olur mesela) sen ise işe başlayınca cozurtuyorsun. seminer döneminde kekler pastalar , şimdi de dışardan yemeler...tabi ki dışarıdan yiyeceğiz dışarda da diyete uygun şeyler bulunabilir . ' dışarda yedim malesef' cümlesinden anlıyorum ki sen dışarda cıssss yiyorsun:20:hafta içi öğlenleri süreki dışarda yemek yiyeceksen tabakta döner (et, tavuk) salata ayran tercih edebilirsin.

bu arada hazımsızlık derken bir ara şiddetli bi kabızlık problemin vardı onu mu diyorsun geçti diye? sirkeli su işe yarıyorsa bilelim yane:31:

hay Allah bi bu sirkeli su bana yaramadı...yatmadan hemen önce mi içiyorum yoksa midemde falan yara mı vardır nedense kabus gördürüyor bana sirkeli su:50:

Hosbulduk canım...aslında çok da ciss değil ama azar azar çok şey yiyorum...derslerim oturunca kendim getiriyorum yemeğimi...ama bu geçiş dönemi fena...program hergün değişiyor suan o yüzden duzensiz...inşallah haftaya duzene girer...

Ramazanda kabizlik korkunctu ya koca ramazanda iki kez tuvalete ciktim catlayacaktim..dr hem karin hareketleri ve sirkeli su önerdi...bitti sorunum şükür...ama ev sirkesi kullanmak şart...fermente sirke mideyi yorar...yağ yakiminda da işe yararmis ama ben bagirsak kisminda çok rahatladim...

sabah : 1 yumurta
2 zeytin
1.5 dlm ekmek
domates biber
1 su br süt

ara :1 dilim armut

öğle : bol salata
2 büyük parça çeçil peynir
3 zeytin
2 dlm ekmek
çay

akşam : 1 porsiyon biber kızartması (tost makinesinde yağsız yapılıp domates sosuna çok az yağ konularak yapıldı)
2 dlm ekmek
çay

2.5 lt su

2 km yürüyüş

kitabım yok bu hafta...derslerin bi yerleşmesini bekliyorum ay çok sinir bi durum hergün yeni bir program :(

Yara ile alakası yoktur canım. Bir çay kaşığı bal ile yumuşatabilirsin ve su ılık/ sıcak olsun.
öğlen yediklerim
-1 kase domates çorbası, içine 1 dilim kaşar peyniri ekledim
-2,5 ceviz yanında acılı makarna sosu yedim (acılı melemen gibi bişiymiş, kışa da az acılı melemen yapmak lazım canııııım:34:)
az önce de 1 şekerli kahve içtim
Ceviz ve makarna sosu :26: O sosun altında makarnası yokmuydu zuzu:27:
sabah : 1 yumurta
2 zeytin
1.5 dlm ekmek
domates biber
1 su br süt

ara :1 dilim armut

öğle : bol salata
2 büyük parça çeçil peynir
3 zeytin
2 dlm ekmek
çay

akşam : 1 porsiyon biber kızartması (tost makinesinde yağsız yapılıp domates sosuna çok az yağ konularak yapıldı)
2 dlm ekmek
çay

2.5 lt su

2 km yürüyüş

kitabım yok bu hafta...derslerin bi yerleşmesini bekliyorum ay çok sinir bi durum hergün yeni bir program :(

Canım kitabı yatmadan önce okuyabilirsin..Bir sayfada olsa alışkanlık yap güzelim.Ben klozette bile kitapla haşır neşir oluyorum tabii dini olmayan kitapları :27:
Özetle menülerimizde kitap olsun lütfen :21:

Menüm:

Kahvaltı:
Elma sirkeli su,
15 dk sonra,
1 elma ve 1 salkım üzüm
25 dk sonra,
zeytin salatası,
ekmek,
az sahanda yumurta,
şekersiz çay,
1 kapsül omega3.