- 7 Mart 2011
- 2.302
- 16
- 358
şimdiiii bugün başıma gelenleri anlatayım size...sabah normalde yürüyerek işe gitme niyetiyle evden çıktım ki tam sitenin girişine geldim bir kuş tepemden işedibildiğin sağ tarafım sıvama oldu...hışımla eve dönüp üstümü değiştim...o arada kızımın servisi geldi fala derken oyalandım ve arabayla gitmeye karar verdim..okulun önüne park ettim...içeri girdim ki boşa acele etmişim programım değişmiş bugün öğleden sonra dersim...neyse oyalandım falan biraz öğlende dedim ki eve gideyim yemeğimi güzel yiyeyim, arabayı da bırakıp yürüyeyim...çıktım arabanın yerine geldim ki yerinde yeller esiyor...bi afalladım, şaşırdım mı yerini diye düşündüm falan yok orası...hemen oradaki bir esnafa sordum demez mi çektiler!!! ana şok..ben 3 senedir aynı yere parkederim, ayrıca yol boyu abartısız en az 70-80 araba var aradan benim ki gitmiş...haydeeeee kimbilir hangi parka çekildi deyip trafiği falan aradım ki göndermişler teeeeeeeee cehennemin dibine...mümkün değil gitsem yetişemem okula...babamı aradım...yedek anahtarla gitti bu seferde ruhsat sahibi gelsin diye sorun çıkarmışlar...en son telefonda konuşurken şuurumu kaybetmişim :) arkadaş diyorki ne bağırdın adama!! napiiiiiim dellendim resmen...150 tl bayılıp arabama geri kavuştum...o öfkeyle de oturup kır pidesi yedim :) neyseki birincide durdum yoksaaaa dişimin kovuğunu doldurmadı aslında...yarın nereye bırakcam arabayı o da bir muamma...koltuğumun altına sıkıştırcam heralde!!! ay bu İstanbul yaşlandırdı beni walla
![]()
kır pidesi kısmında kendimi hatırladım kuşum