- 8 Ağustos 2008
- 36.095
- 46.312
- 1.123
Evet kuşum durum pek kötü, umarım düzelirizMerhaba 2.takımcım,
Analiz durumunuz sahiden de kötü..
Performans uygulamasında da muhtemelen yaptırım uygulanacak takım durumundasınız.
Bunlar bana göre motivasyonu etkileyecek durumlar..
Hem motivasyon için hem taze kan için hem de takım ortalamanızı yükseltmek için yeni üye alımı yapabilirsiniz.
Bakıyorum da Temmuz sonundan bu yana yeni üye alımı yapmamışsınız.
Yazdıklarımı lütfen, akıl vermek olarak değerlendirmeyin, takım iç stratejisini belirlemek her zaman size ait, biliyorsunuz.
Ben sadece daha iyi dereceler almanızı istediğim için yazıyorum.
Dilerim toparlanırsınız..![]()

Evet canım günde en az 2 saat spor yapmayı düşünüyorum artık..Sporsuz olmuyor cidden..umutsuz ev kadınları dizisini izliyormusunuz bilmiyorum kızlar bir izleyin ben geçen sene izliyordum haftasonunda gözüme takıldı allahım ceyda düvenci erimiş akmış hemde 2 ayda diye röportaj vermiş doğrudur daha 2 ay önce duba idi 17 kg vermiş allahım yarabbim sırrı mı akşam yememiş günde 8 öğün yemiş sabah bol bol canı ne isterse yemiş öğle az yemiş akşamları daha da az yemiş ve geçeleri hiç bir lokma birşey atmamış ağzına ayrıca günde 1 saat plates yapmış gacı nasıl olmuş şimdi hedefi 6 kg daha vermekmiş kızlar ne kıskandıııımmm gacıyı görünce allah dedim dur kendine gel
Ohh antrenörümüz var birde sporcumuz oldu amaa spor yapmada çook gerideyizben milli sporcuyum canim sisko bir sporcu![]()

..ve gelmiş antrenörümüzBransin ne? Spircularda kiloku olabilirki

Ooo spr bende yaptim unv de gures tanidik cikcaz nerdeyse:) genc buyuk hangi kaagoridesin
Evet heyecanla izliyorum