Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Açıklama:

• İlk sütün; 320.etap bitiş kilosudur.
  • İkinci sütun; 328. etap bitiş kilosudur.
  • Haftalık ortalama, kilo farkı 8'e bölünerek hesaplanmıştır.
  • Belirtilen etaplarda olmayan yarışmacıların en yakın tarihli etap kiloları alınmış ve haftalık ortalamaları da ona göre hesaplanmıştır.
    (*)aymudo: 320. ve 327.etap bildirimleri alındı ve 7 ye bölündü.
    (**)cceylin: 320. ve 323.etap bildirimleri alındı ve 3 e bölündü.

tabloya bakıp söylenecek tek şey : Allah bizi ıslah etsin...tabi canımızı ruhumuzu acıtmadan... nefis terbiyesine iradeye istikrara azime ihtiyacımız var...

Bu tabloya göre en iyimiz trabzonspor en kötümüz bahocanmış..

İkiside güzel kapışır ve hedef sen de bana kalıyosun güzelim :23::23:

Amaaa ben ikili grup oluşturmak istiyorum..Hedefle ben bahocanla trabzon karşı karşıya...İki grup birbiri ile kapışsın bayrama kadar..

Hedef hadi bakalım yenilmek yok bu iki hatuna :13:

tamam akrep'le hedef baho-trabzonspora karşı:15:
Şimdi bayram ayın 15inde salı günü
bayram öncesi bildirim haftaya cuma yani ayın 11inde, napcaz ayın 11inde mi kozlarımızı paylaşıcas?
...............
şimdi gelelim anı yaşamaya yani bu günkü problemime:17::ben yarına ne edecem aciiiiiiilen 600 gram eksilmem lazım:ssz:700 gram hiç fena olmaz...
oy oy oy nidem nidem nerelere gidem:37:

Camiamizz cok kucuk ya ben de cikardim galiba seni :)
İştee ben demiştim..Ay bende de birbirlerini tanıyan hatta kan bağı olan kişileri bir araya getrime gibi bir güç var sanırım:12::12::12:
tabloya bakıp söylenecek tek şey : Allah bizi ıslah etsin...tabi canımızı ruhumuzu acıtmadan... nefis terbiyesine iradeye istikrara azime ihtiyacımız var...
Aynen canım ama bu duruma dur demenin zamanı geldi dimi?
tamam akrep'le hedef baho-trabzonspora karşı:15:
Şimdi bayram ayın 15inde salı günü
bayram öncesi bildirim haftaya cuma yani ayın 11inde, napcaz ayın 11inde mi kozlarımızı paylaşıcas?
...............
şimdi gelelim anı yaşamaya yani bu günkü problemime:17::ben yarına ne edecem aciiiiiiilen 600 gram eksilmem lazım:ssz:700 gram hiç fena olmaz...
oy oy oy nidem nidem nerelere gidem:37:

Evet canım aynen öyle olucak vee ikinci soruna en uygun cevap; bunu düşünmek için biraz geç kalmadınmı:23:

Bahocan aklıma ne geldii:60: Sen şimdi iki ayda iki kilo almışın yaa :60: böyle devam edersen bir yılda 12 kilo almış olucan :60:
Yanii seneye bu gün 75 + 12 =87 :60: tamı tamına 87 kilo olucan kuşummm diğer sene deeeeee 99 kiloo 1 kiloda bendeen iki sene sonra tam 100 kilosuunnn :60::60::60:
Neese hedefim rahatız biz rahat :60: trabzonda akşam yemelerine devam ederseeee :27: Yenen biziz :52:

Sen şu adım atmalarına başla ve yemek sonrası 100 kez atla yerinde işe yarıyor ve spor artırmak için çabala hadi bakalım göreyim seni:29:

Bahocan aklıma ne geldii:60: Sen şimdi iki ayda iki kilo almışın yaa :60: böyle devam edersen bir yılda 12 kilo almış olucan :60:
Yanii seneye bu gün 75 + 12 =87 :60: tamı tamına 87 kilo olucan kuşummm diğer sene deeeeee 99 kiloo 1 kiloda bendeen iki sene sonra tam 100 kilosuunnn :60::60::60:
Neese hedefim rahatız biz rahat :60: trabzonda akşam yemelerine devam ederseeee :27: Yenen biziz :52:

Sen şu adım atmalarına başla ve yemek sonrası 100 kez atla yerinde işe yarıyor ve spor artırmak için çabala hadi bakalım göreyim seni:29:
hebüüüüüüü:9: bahocana dediklerin için çok güldüm ve aynen katılıyorum:35:
o zaman aynı hesapla 2 ayda 0,5 kg 1 yılda 6 kilo 2 yılda 12 kilo verürük, ayyyyy 53 kilo ile bahoyu hastanede ziyarete giderisss:71:hani bahonun doktoru yağlarını alacak ya o bakımdan, doktorun da ameliyat ettiğine değecek hani:51:

umarım tabi böyle olmaz...hepimiz en azından 1 yılda 12 kilo veririz:29::29: , tabi bunun için ayda 1 kilo vermek şart:31:

bir teklifim var
her hafta takımda en fazla kiloyu(%olarak) veren takımı 'galip' ,en az kilo veren ikiliyi de 'mağlup' ilan edelim ...veeeee bu sıfatı profilimizdeki rütbe kısmına yazmamız zorunlu olsun.

Son düzenleme:
öğlen canım dışarda veya işyerinde yemek istemedi,marketin önünden geçerken lahana gördüm dedim kji neden eve gidip pişirmiyorum, eve gittim hemencik düdüklü tencerede lahanamı pişirdim. yemek pişerken de 1200 adım yaptım.2 tabal lahana yiyip geldim. yürüyüş çok değil ama keşke hep bu kadar yürüyebilsem, bazen bu bile olmuyor.

o zaman aynı hesapla 2 ayda 0,5 kg 1 yılda 6 kilo 2 yılda 12 kilo verürük, ayyyyy 53 kilo ile bahoyu hastanede ziyarete giderisss:71:hani bahonun doktoru yağlarını alacak ya o bakımdan, doktorun da ameliyat ettiğine değecek hani:51:

umarım tabi böyle olmaz...hepimiz en azından 1 yılda 12 kilo veririz:29::29: , tabi bunun için ayda 1 kilo vermek şart:31:

bir teklifim var
her hafta takımda en fazla kiloyu(%olarak) veren takımı 'galip' ,en az kilo veren ikiliyi de 'mağlup' ilan edelim ...veeeee bu sıfatı profilimizdeki rütbe kısmına yazmamız zorunlu olsun.

Tamammm canım hadi bakalım kim rütbe alıcak kim rütbesizzzzzzzzz olucak :52::52::52::28::28:

öğlen canım dışarda veya işyerinde yemek istemedi,marketin önünden geçerken lahana gördüm dedim kji neden eve gidip pişirmiyorum, eve gittim hemencik düdüklü tencerede lahanamı pişirdim. yemek pişerken de 1200 adım yaptım.2 tabal lahana yiyip geldim. yürüyüş çok değil ama keşke hep bu kadar yürüyebilsem, bazen bu bile olmuyor.

Artık olucak şekerim artık olucak hem spor hem de yenmek pahasına olacaak :8::8::8::8:

kapışalımkaptanım:D

hallaaa halllaa:d tahmin edicem ama tahmin edecem kız zayıftı baya tuy siklet antalyalımısın sen?

:D bende açım valla:D
antrenorşuk için besyonun antrenorluk bolumunu okuyorsun veya sağlan bi sğor gecmişne sahip olman gerekiyor ben 14 sene spor yaptım 3 senedir antrenorum
meslek güzel kuşum hoşuma gitti biz gibi sabahtan akşama kadar masa başı mesai değil
Eeeee kızlar tamamdır bundan sonra sporsuz bir menü listesi istemiyorum hadi bakalım en az yarımsaatmi demiştim 1 saate çıkarıyorum en az 1 saat spor istiyorum herkesden valla yapmayana ceza büyük..Bakın yeminde ettim:51:

Kızlar 8 öğün yemişde öööle bizim gibi sofranın altını üstüne getirmemiş..Hep aç kalkmış bazen tadımlık yemiş hatta bazı zamanlar yemek yemeyi unutmuş o kadar küçülmüş mide demekki..
Evet iyi oldu bu bilgi tekrarı :55:

Balık da güzel olur canım ekmek olmadığı sürece..Senin için hangisi uygunsa ikiside güzel yani..

Bak sen :9: tamam kapışalım ama kilo vermede kapışalım tamammı canım :13:

ahaa ahaa haaaaa

Bahocanın diplomalı spor hayatı başlamadan bitti :35::35:

Bu tabloya göre en iyimiz trabzonspor en kötümüz bahocanmış..

İkiside güzel kapışır ve hedef sen de bana kalıyosun güzelim :23::23:

Amaaa ben ikili grup oluşturmak istiyorum..Hedefle ben bahocanla trabzon karşı karşıya...İki grup birbiri ile kapışsın bayrama kadar..

Hedef hadi bakalım yenilmek yok bu iki hatuna :13:
kızlar benim hakkımı yiyorsunuz buraya yansıtmadığım meseleler var stresten kilo almış olabilirim gelmeyin ama üstüm eeeeee

bir teklifim var
galip ile malüp çok hosuma gitti bu durum malup kesin akrep olur akreeeeepppp

pöfffffff :31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31:
bahocannnn simitlere dur demenin vakti geldi değilmi????bu cicişlere yenilmememiz lazım:D
trabzon spro bugünden tezi yok menülere dikkat ediyorsun akşam 6 dan sonra yemede ne yaparsan yap olar mı kuşum bu hafta 2 kg sen 2 kg ben vererek şu gacılara yerini bildirebiliriz ne dersin varmısın 2 kg mına

meslek güzel kuşum hoşuma gitti biz gibi sabahtan akşama kadar masa başı mesai değil

kızlar benim hakkımı yiyorsunuz buraya yansıtmadığım meseleler var stresten kilo almış olabilirim gelmeyin ama üstüm eeeeee

trabzon spro bugünden tezi yok menülere dikkat ediyorsun akşam 6 dan sonra yemede ne yaparsan yap olar mı kuşum bu hafta 2 kg sen 2 kg ben vererek şu gacılara yerini bildirebiliriz ne dersin varmısın 2 kg mına

Pöffffffff gıdıklayında güleyim bari hemde 2 kiloooooooooooo :60::60::60: alacanızmı vereceneizmi o kiloyu :27::60::60:

hımmm...benim tanıdığım abla kardeş biri güreşci var...ama benim tanıdığım bu kızlar çok sıska:D o dedğim kız kardeşlerın judocu olanı baya başarlı gureş yapanıda başarılı ???antalyalımısınız siz??
evet evet dogru yoldasin ama sıskalık konusunda yanılıosun birazcik cunku o kızlardan tekı sımdı bı sısko :)

waoooows büyük oynuyorus yani...keşke 2 kilo versem hayali bile güzell...hedef bu hafta 2 kilo vermek (bana dememiştin değil mi :1:) 2 kilo için çok çalışmak lazım çok:8: ...aynı zamanda az yemek lazım az:19:

yemekten sonra 100 defa zıplamaya başlıyorum, Allahın izniyle...az da olsa yapmak lazım, trambolin var evde yok 10 dakika zıplayacam diyorum yok 20 dakika olmuyo işte , 100 defa olsa her gün olsa, sonuçları hep beraber görüces...
.....
baho neden stresini buraya yansıtmıyorsun:44:yansıt canım yansıt, biz burada paylaşmak için varız:31:. belki güncel hayatta paylaşmakta çekinebilirsin ama burada anlatmak daha kolay olmalı ki benim için öyle.
......
öğlen 2 tabak lahana yemeği yedim geldim. şekersiz kahvenin yanında 2 kuru kayısı yedim. şimdi de 1 tatlı kaşığı ballı 5 yemek kaşığı yoğurt yedim. mesaj geldi iş çıkışı arkadaşşlarla buluşacaz. balık yapmaya vaktim olmayacak gene. akşam yemeği de gecikeceği için yoğurdumu şimdi yedim.
insanoğlunun ateşi bulduğu günden beri sorduğu soru benim de kafamı kemiriyo: Akşama ne pişirsem???:52:

Sagol canaim ama 2kio cok beee

ben 66 gelıyorum . Anlamadım kı ben de sasirdim bız tanısmıyoruz galıba da kardesim tanıyor sizi
Daha önce kaç kiloydunki canım? Yani sıskayken :23::23:
waoooows büyük oynuyorus yani...keşke 2 kilo versem hayali bile güzell...hedef bu hafta 2 kilo vermek (bana dememiştin değil mi :1:) 2 kilo için çok çalışmak lazım çok:8: ...aynı zamanda az yemek lazım az:19:

yemekten sonra 100 defa zıplamaya başlıyorum, Allahın izniyle...az da olsa yapmak lazım, trambolin var evde yok 10 dakika zıplayacam diyorum yok 20 dakika olmuyo işte , 100 defa olsa her gün olsa, sonuçları hep beraber görüces...
.....
baho neden stresini buraya yansıtmıyorsun:44:yansıt canım yansıt, biz burada paylaşmak için varız:31:. belki güncel hayatta paylaşmakta çekinebilirsin ama burada anlatmak daha kolay olmalı ki benim için öyle.
......
öğlen 2 tabak lahana yemeği yedim geldim. şekersiz kahvenin yanında 2 kuru kayısı yedim. şimdi de 1 tatlı kaşığı ballı 5 yemek kaşığı yoğurt yedim. mesaj geldi iş çıkışı arkadaşşlarla buluşacaz. balık yapmaya vaktim olmayacak gene. akşam yemeği de gecikeceği için yoğurdumu şimdi yedim.
insanoğlunun ateşi bulduğu günden beri sorduğu soru benim de kafamı kemiriyo: Akşama ne pişirsem???:52:
Canım benim kendüleri veremezki zaten 2 kiloyu sen hiç merak etme..Biz istikrarlı bir şekilde haftada 500 gr versek al sana ayda 2 kilo..3 ayda hedefimize yerleşmiş oluruzkiii demiii :29::29::29::29:
Akşama kolay bişiler yap evdekilere canım madem dışarı çıkıyosun ama sen yeme sakın geç saatte..
Sagol canaim ama 2kio cok beee
Ahahahaha :60::60::60: hedef gördünmü :60: ben demiştim demii:60::60:

Back
X