Markasını aldım canım akşam geçerken sorucam yakınımdaki mandıraya, inş. vardır..
Kesinlikle haklısın onlarsız hiçbiii tad vermiyor

Tavuk ve peynir ıyyyyy

ne müthiş ikili nasıl yiceksinki bunların ikisini birlikte
Canım şaşırdım şimdi..İyide sen bu karışımı ilk defa kullanmıyosunki, hamile felan olmayasın, öyle bişi varsa kes tabiki karışımları ve yeşilçayı ve adaçayını, fena söktürür..
Sorma sorma benim de tek kötü yanım akşam menüsü sonrası sapıtmalarım, ruhsal bişii bu bizimkisi aslında, normalde tok olan mideye fazladan göndermeler yapmanın mantıklı açıklaması yok çünkü..Tıpkı artık yer kalmayan otobüse fazladan yolcu alan şöförün akıl sağlığından şüphe ettiğimiz gibi bizim gibi olanların da durumu çok iç açıcı değil diye düşünüyorum...
Düşünsene kilo vermek istiyoruz, plan yapıyoruz, burda kilo verenleri gördükçe gaza geliyoruz, taaki evde yemeklerle başbaşa kalıncaya kadar..
Seni çok iyi anlıyorum, mesela yemişsin sonraki zeytin ekmek ne? Eh bu da vicdan muhasebesi öncesi kendimize olan kızgınlık oluyor aslında.. Yemicem dediğimiz yemeği yiyip, limiti oldukça aşınca kendimizden öc alır gibi son darbelerle uğraşıp fazladan alakasız şeyler yemeye yöneliyoruz..
Oysa baştan bir kaşık da olsa planladığımız listenin dışına çıkmasak gayet güzel devam edicek eminim..
Ben de karar aldım akşam 7 sonrası hiç bişii yemicem artık olmadı sözler veririm kendime kilo vermenin başka yolu yok çünkü benim için..