hoff akşam yemek saatinde de
2 kase mercimek çorbası
4 dilim tam buğday ekmeği
salata (güya çorba salata yiyecektim)
az sonra misafire tabak hazırlarken
az kısır, 1 elmalı kurabiye...
çok sevdiğimden değil mecburiyetten temizlik yaptım ben de. yardımcım işe girdi iş çıkışı temizliğe geliyordu. e iş çıkışı misafir var. ben de işten 2saat erken gelip temizlik yaptım. bütün salonu devirdim (vitrin hariç o kadar da değel yane). ama çocuklar eve gelince fark etti' aaaaa evimiz güzel olmuş'' dedi sıpanın teki...evi ben kirletiyorum ya
3 kişi beklerken 7 kişi gelindiama b planım vardı, kermesten aldıklarıma ilave kısır yaparım diye yeşilliklerimi yıkayıp doğrayıp hazırlamıştım. hemencik bulgurumu şişiriverdim o iş de halloldu
. çay da çok güzel olmuş diye teşekkürler geldi
. alınan yapılan şeylerin ölçüsü de tam yetti, artanları sabah yiyince bişey kalmadı
. bir macera da böyle bitti.
valla işte tecrübesiz ev hanımı olunca belki de size göre sıradan bişeyi nasıl ballandıra ballandıra anlatıyorum
Yok şekerim ben de pek sevmem temizlik yapmayı. Ama başlayınca da dip bucak her yeri temizlemek istiyorum. Ben de çalışıyorum o yüzden pek vaktim olmuyor bütün evi dökmeye. oda oda temizliyorum ben de. Üstelik tecrübeli falan da değilim 2 yıllık evliyim, annemi çok arıyorum