ahhaaa elimizde bir nimet var demekki bizlerde sıkışınca sana sorular sorabilirmiyiz

malum hepimiz çocuk sahibiyiz. Şükür benim bıdığın şimdilik bir sıkıntısı yok gibi duruyor kreşlerinin psikoloğu çağırmıştı beni de bir gün ne korkmuştum çünkü diğer veli arkadaşlara sordum eksi yönlerini daha çok söylüyormuş ... acaba ne yapmalıyım diye paniklemiştim daha duymadan

ama şükür uyumlu ve sosyal bir çocuk olduğunu söylemişti...
şimdi bir tane sorum var anne olan tüm arkadaşlarım ... benden tecrübeliler muhakkak vardır benim kızım 4 yaşına girecek daha büyük çocuğu olanlar vardır birde seldom sende eğitimcisin
benim kızım 1.5 yaşından beri türkçe çizgi film izlemekten hoşlanmıyor sürekli ingilizce izlemek istiyor ve 2 yaşındayken ingilizce şarkı ezberlemişti finger songs varya biiliyorsunuzdur belki
şu anda tüm renkleri mor dahil ingilizce olarak ve tam onların aksanıyla söylüyor sayı sayıyor
bazen bizimle konuşurken bile yabancılar ımmm ımm diye bir aksan kullanır ya o tarz konuşuyor (accık delilik var

)
bebeklerini ingilizce konuşturuyor oynatırken
biz eşimle sürekli konuşuyoruz ama bu tüm çocuklarda mı görülür yoksa bizimkinin buna bir yeteneği mi var bilemedik hatta ekonomik koşulları zorlayıp koleje gööndermeyi bile düşündük sizce bu üzerine gidilmesi gereken bir durum mu bana bir akıl verseniz
ay ne çok yazdım üşenmeyip okursunuz inşallah