bugün diyet günlüğümü gözden geçirmemi istemiş diyetisyenim ben de geçirdim :) motive olmak için çok güzel bir yöntem gerçekten...
şimdi 18 şubat 2013te 104 kg ile başlamışım...29 mart 2013te 97 kg ile takıma gelmişim...2 kez kilo almama rağmen kısa dönemde onları geri vererek devam etmişim..özellikle ekimden beri gr gr giden kilolar totalde 8.5 kg olmuş...sanki gr gr giderken yerinde sayıyor gibi oluyor halbuki...kaçamaklarım ilk zamanlar koca bir öğün ya da bikaç tabak falanken artık kaçamaklar bir öğünde 1 çeşide, hatta 1-2 lokmaya kadar düşmüş...düzenli beslenmeye odaklanınca, protein eksiğimi tahıl ve tavukla kapatmaya başlamışım ki ben neredeyse sadece sebze ve börekle beslenirdim...yaratıcı tarifler üretip damak tadımı da biraz değiştirmişim...yağlı salçalı ve baharatlı yemekleri çok tüketirken, şimdi daha az yağlı, bol çeşnili şeyler tüketmeye alışmışım...her ne kadar hala dönemsel takıntılarım olsa da (bu ara kısır mesela) yemek yelpazem genişlemiş...
yani aslında istediğim şeyi adım adım gram gram gerçekleştiriyormuşum ben :) yeme düzenim şeklim çeşitlerim değiştiğinden geri alma riskim ona oranla azalıyor böylece...daha fazla hareket etme şansını hala yaratamamışım bu da en büyük eksiğim, bu ayla beraber o konuda da ciddi odaklanmalarım olacak..mesela pazar günü yüzmeye başlamalıydım ama çok yorgundum gidemedim bu hafta mazeret yok...
neden mutlaka okumalısınız dedim; bir kere KOCAMAN TEŞEKKÜR EDERİM diyebilmek için..verdiğim
25 kilonun 18ini sizinle beraber vermişim

ayrıca demoralize olan arkadaşlara İSTİKRARLI olunca gayet de oluyor bu iş diyebilmek için...çünkü ben birilerinin bu işi becerebildiğini gördükçe ben de yapabilirim diyenlerdenim o yüzden istedim ki benim yaptığıma siz de şahit olun...
e tabi bi deeeeeeeeeee..... e anladınız siz onu!! alayım maşallahları