selaaaaam
2 gündür günde 1yk zerdeçalı yoğurdun içine katıp yutuyordum sanki iştahıma iyi geliyordu bir de iş yeri de yoğun arada yiyip içmek pek aklıma gelmedi belki o yüzden daha dayanıklı oldujm açlığa. zerdeçalımı bu sabah unuttum.
biliyorsunuz zerdeçal-zencefil-tarçın hatta+ çörek otu baharatlarını yoğurda karıştırıp yiyorduk böyle bir zayıflama kürümüz var idi. tarçın intoleransım var diye tarçın kullanmıyorum, çörek otunun her sabah yağını içiyorum onu da kullanmama gerek yok, zencefil de adet kanamasını arttırdığı için bu dönemde kullanmıyorum geriye bi tek zerdeçal kaldı ben de onu kullanayım bari dedim

evde normalde zencefil ile zerdeçalı bir kavanoza karıştırmıştım, sırf bu dönem için sade zerdeçal aldım

bu hafta zayıfarsam eğer mucizenin adı zerdeçal+ ödem attırıcı çorba

gelellim menüyeeeee
kalkınca: bardak ılık su, 1tk çörek otu yağı, 1 yk elma sirkesi
kahvaltı: 3 dilim sucuk ile 1 sucuklu yumurta, 3 kep. grisini, 3 kiraz, çocuklardan kalan yarım muz ve 1 sarelleli çay kaşığı bulaşık makinesine konur hale getirldi

........

1:ful otomatik) tencereye pazı, soğan, domates, maydanoz, 1,5 yk karabuğday konuldu öğleye çorbam hazır olacak inşallah
gene eve gidip koşu bandında 15-20 dakika yürüyesim var. ha bu arada dün koşu bandında 15 dakikada 2200 adım oldu, çok az yaaaa. sadece dışarıda yürürken o kadar terlemem koşu bandında terledim, ve evde olduğum için duş alma şansım oldu, şimdilik benim için değişik oluyor...