• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

2. Takım 371. Etap Hedef listesi......

41845702_1237924166_pic_id10992.jpg

akrep33 --------------- 69 ------------------------------------68,5

hedef52 ---------------------- 65,0-------------------------------------------------------

Siyahbeyaz0066 ---------------------------- 71,3 -------------------------------------------------------------

Ambuyanbu ------------------------------ 70.2 -------------------------------------------------------------------------

uhs ----------------------------------- 64,5 --------------------------------------------------------------------------------

Elif_merve ---------------------------------------- 63.9 ------------------------------------------------------------------

citlenbikbesyo ---------------------------- 55,6 --------------------------------------------------------------------------

Evet kızlar bu haftaki hedefleri aliim hemen..

794040909301939331.gif

Elif merve bu hafta netin yok onu anlarım ama net geldi sen yine girmyosun... İLK UYARI

çitlenbik çok az giriyosun canım.... İLK UYARI

Not:Üç uyarı diskalifiye sebebidir, bilginize...........

Son düzenleme:
Hedefcim mr çekilirken giyilen arkası püfür püfür mini gomlek varya onunla erkek teknisyenin karşısına çıkmak istemedigimi söyledim...bayan personel istediğimi ( 2 nobetci var) yada biraz izin verirse makinaya yatıp üzerimize ortebilecegimi söyledim...hemsire tamam dedi ama adam içeri gelip birsürü hakaret etti...ben alttan aldıkça çıtayı yükseltip avaz avaz bağırdı...böyle zamanlarda laf yetistirebilen biri de değilim...o zaman cikiyorum ama gerekli yerlere bildiricem deyince ortuye razı oldu..evimin yakınında çok güzel bir hastane ama hiç gidemiyorum..çünkü randevu alırken kadın dr tercih ediyorum e gidince erkek dr çıkıyor karsima...meme polikliniginde de aynı şeyi yaşadım bir de üstüne dr dalga geçti elimizde bu mevcuuuut falan diyerekten...belli branslarda hassasim ben..kadın dr istiyorum...jinekoloji, genel cerrahi gibi...e hekim seçme hakkiniz var diye hastanenin her yerinde yazıyor ama tepkiler çok asagilayici..hastanın mahremiyet hakkı nerde kalıyor..velev ki haksizim hakaretetme curetini nasıl buluyorlar?? Bimere yazdım hastane yönetimine resmi yazı ile yazdım. Sanki ben adama sapık demişim gibi bireysellestirip hakaretleri dizdi durdu...sizi incitmek istemem sizinle ilgili değil tercihim dedim..ne incincem kaç yaşında kadınsın sana ne bakcam aklınız fikriniz böyle işlerde...herkes cekiliyor sana ne oluyor...kurtulun artık bu mevcuuuut kafalardan falan birsürü şey sıraladı...senelerdir bu hakaretleri isitmekten fenalik geldi sırf yaşam tarzım tercihlerim net diye...sustukca arsizlaşıyor bu tip insanlar :(
Ah canım yaa .. Ne meymenetsi bi adammış o öyle yaa, ben olsaydım yanında keşke nasıl katardım orayı birbirine, pislik adam sanki yaşla alakalı sanki sapıklıkla alakalı... Hem müslümanım deyip hem dini ile alakalı hiç bişey bilmeyen y..........r bunlar.. Ayy çok sinir oldum ben ama yaaa..
Canımm üzme kendini, ne güzel etmişsin şikayet etmekle, terbiyesiz insanlar, Allah büyük canım..
370. Etap birincisi Ambuyanbu, tebrikler! :46: :nazar:

sampd9fd4e070b911c77.jpg

Başarının devamını ve sağlıklı kilo vermeni dilerim..
Teşşekürler canikommm :16::16::16:

Ambucuum seni buraya alalım :42:

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=678962&page=12
Ayyy birinciligime sevinemedim seldomun yazdiklarini okuyunca.bende ayni hassasiyeti tasiyorum ve her kadinda yasamali bence.olumcul hasta olup koyde yasayip bir tek erkek doktor olsa tamam.ama secme hakkimiz varken niye harama bulasalimki.
Ben iki sene bayan genel cerrah bulamadim diye muzmin hemoroid olmus insanim boyle seylere cok kiziyorum heleki musluman olarak xok daha fazla kiziyorum.Allah boyle kisilerle karsilastirmasin ve muhtacta etmesin.
Sanada kizinada gecmis olsun canim.bide boyle durumlarda bende kilitlenip kalirim hakkimi ariyamam sonradan kendime sinir olurum.heralde beklenmiyen bisey olunca boyle oluyo.kendini uzme Allaha havale et canim
Amiiin canım amiin :29::16:

Ambuuuuu tebrikler canım benim...ama çoook kiskandim wayyy arkadaş o kadar kilo verdim bi başarı öyküsü yazamadim yeaaa :( uhuuuu bahtsızmıyım neyim ben birinci :( olsun tombik olmiiiim de :/

9buçuktan 4e kadar çarşı pazar bayram alisverisi yaptık öldüm bittim anacim :/ bir de iftara misafir var ama allahtan iki kişi...yarın teeeee akşama kadar yatcam inşallah...

Ambuuuuu tebrikler canım benim...ama çoook kiskandim wayyy arkadaş o kadar kilo verdim bi başarı öyküsü yazamadim yeaaa :( uhuuuu bahtsızmıyım neyim ben birinci :( olsun tombik olmiiiim de :/

9buçuktan 4e kadar çarşı pazar bayram alisverisi yaptık öldüm bittim anacim :/ bir de iftara misafir var ama allahtan iki kişi...yarın teeeee akşama kadar yatcam inşallah...

Uff zaten yorulmuşsun bir de misafirmi çağırdın kuzu..Allah yardımcın olsun canım..

Bende içli köfte yaptım çok yoruldum yaa :37:

Uff zaten yorulmuşsun bir de misafirmi çağırdın kuzu..Allah yardımcın olsun canım..

Bende içli köfte yaptım çok yoruldum yaa :37:

iftara sizemi gelsem napsam allerine sağlık akrebimmm afiyetolsun:56:

yalnız değilsin bana da nasip olmadı hiçç 6 ayda 1 kez yazamadım :43::43:

2. Takım 371. Etap Hedef listesi......

41845702_1237924166_pic_id10992.jpg

akrep33 --------------- 69 ------------------------------------68,5

hedef52 ---------------------- 65,0-------------------------------------------------------

Siyahbeyaz0066 ---------------------------- 71,3 -------------------------------------------------------------

Ambuyanbu ------------------------------ 70.2 -------------------------------------------------------------------------

uhs ----------------------------------- 64,5 --------------------------------------------------------------------------------

Elif_merve ---------------------------------------- 63.9 ------------------------------------------------------------------

citlenbikbesyo ---------------------------- 55,6 --------------------------------------------------------------------------

Evet kızlar bu haftaki hedefleri aliim hemen..

794040909301939331.gif

Elif merve bu hafta netin yok onu anlarım ama net geldi sen yine girmyosun... İLK UYARI

çitlenbik çok az giriyosun canım.... İLK UYARI

Not:Üç uyarı diskalifiye sebebidir, bilginize...........

tavşanını çalasım geldiiiii o ne tatlı şey öyle ah akrebimmm imzandakinin kaç katııı giden canlarrr :14::14::14: elimizden gelen birşeyde yok duadan başka:31:

tam şu anda felaket deprem oldu zimirde biz öyle sallanmazdıkkk rabbim korusun elim ayağım titredi

iftara sizemi gelsem napsam allerine sağlık akrebimmm afiyetolsun:56:

yalnız değilsin bana da nasip olmadı hiçç 6 ayda 1 kez yazamadım :43::43:

tavşanını çalasım geldiiiii o ne tatlı şey öyle ah akrebimmm imzandakinin kaç katııı giden canlarrr :14::14::14: elimizden gelen birşeyde yok duadan başka:31:

tam şu anda felaket deprem oldu zimirde biz öyle sallanmazdıkkk rabbim korusun elim ayağım titredi

Canım depremmi oldu izmirde? Kötü bi durum yok umarım..
Gelseydin canım iftarı birlikte yapardık ne güzel :29:

Canım depremmi oldu izmirde? Kötü bi durum yok umarım..
Gelseydin canım iftarı birlikte yapardık ne güzel :29:

Evet bitanem akşamüstü oldu ama ne gariptir o kadar deprem anında yapmamız gerekenleri ezberledik sözde değilmi ama donduk kaldıkk şiddetli olsa düşünemiyorum daha çok bilinçlenmemiz lazımm:31:

Gelmiş kadar oldum cnm benim demen yeter kalpler bir olsun:16::16::16:

ben eskiden tabletten giriyordum nete :43: ama tablette sorun var :17: dolayısıyla bilgisayardan girmem gerekiyor :) ama bilgisayarı annemler falan da kullanıyo :( dolayısıyla sık sık giremiyorum :( :( :43::43::43:

ben eskiden tabletten giriyordum nete :43: ama tablette sorun var :17: dolayısıyla bilgisayardan girmem gerekiyor :) ama bilgisayarı annemler falan da kullanıyo :( dolayısıyla sık sık giremiyorum :( :( :43::43::43:

Canım en azından günde bir iki defa girebilirsin...Bu bir mazeret olmamalı.. Hepimiz bi şekilde aynı durumdayız ama burayı da aksatmıyoruz.. Biz istersek yaparız canım :34:

Malesef bugun hastalandim ve hem oruca hem kilo vermeye veda ettim.ne guzel duzenimi kurmustum ama napalim buda mecburi olucak.buhafta verdigimi kesin alirim gibi.
Sahurda bir muz uc bardak su
Sabah kahvaltim kuymak pide uc catal yumurta
ara cocuklardan iki ufak cikolata iki isirik gofret.
Esimle sIkintilarim var dua edin bana bacilarim

Malesef bugun hastalandim ve hem oruca hem kilo vermeye veda ettim.ne guzel duzenimi kurmustum ama napalim buda mecburi olucak.buhafta verdigimi kesin alirim gibi.

Allah yar ve yardimcin olsun inşallah...evdeki huzursuzluk en büyük dert bence...inşallah çok incinmeden incitmeden çözersiniz sıkıntıları

Canim benim hersey yoluna girer iinsallah.ayni durum benim de basimda.esimle iyice yuzgoz olduk.bundan sonra nasil ayni evin icinde huzurla mutlulukla yasicaz bilmiyorum.su an ayriyiz buna ragmen mutsuzum,ben aramasam arayip sormuyor.neysem.
Allah yardimcin olsun.cok incinmeden halledin insallah

Bugün misafir gelecek. 23-24 kişi falan olacağız :45::45: 3-4 sattir temizlik yapıyorum. canım çıktı. :43:
internetin olmadığı hafta kilo aldım. şimdi oruca yine başladım ama kaç kilo olduğumu bilmiyorum :(
tartılınca yazarım :) :)

Canim benim hersey yoluna girer iinsallah.ayni durum benim de basimda.esimle iyice yuzgoz olduk.bundan sonra nasil ayni evin icinde huzurla mutlulukla yasicaz bilmiyorum.su an ayriyiz buna ragmen mutsuzum,ben aramasam arayip sormuyor.neysem.
Allah yardimcin olsun.cok incinmeden halledin insallah
Allah yar ve yardımcınız olsun kuzular, bol bol esma okuyun, çok faydasını görürsünüz..
Bugün misafir gelecek. 23-24 kişi falan olacağız :45::45: 3-4 sattir temizlik yapıyorum. canım çıktı. :43:
internetin olmadığı hafta kilo aldım. şimdi oruca yine başladım ama kaç kilo olduğumu bilmiyorum :(
tartılınca yazarım :) :)

Oooo ne güzel bi ortam olucak desene, kalabalıkla iftar harika olur :16::16:

Kaç gündür fırsat bulup menüleri önden yazamıyorum..bugün yazayim hemen

sahur : 1/2 gözleme
karpuz

iftar : 5 yk pilav
3 yk cipsli tavuk
bol salata
5 yk zeytinyağlı fasulye
2 bardak reyhan şerbeti

Bilgisayar bozuldu yaa.. Komple çökme aşamasında... hofffff:5:

Iftar menum:
Sebzeli fırın tavuk, sua biberi pide ayran bulgur pilavı hurma

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Iftar menum:
Sebzeli fırın tavuk, sua biberi pide ayran bulgur pilavı hurma

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

afiyetolsun akrebimmm sua biberi neki kuzum :44::44: sivri bibermi acaba dedim ama sanırım değil

Bilgisayar bozuldu yaa.. Komple çökme aşamasında... hofffff:5:

aman inş birşey olmaz :18::18: çok alıştık pc ye :29::29:

afiyetolsun akrebimmm sua biberi neki kuzum :44::44: sivri bibermi acaba dedim ama sanırım değil

aman inş birşey olmaz :18::18: çok alıştık pc ye :29::29:

:1:yok canım süs biberi :1:

Yaa sorma sabahtan bu yana laptop bakımı ile uğraşıyorum bira düzelttim gibi, bakalım hayırlısı..

Hedefcim mr çekilirken giyilen arkası püfür püfür mini gomlek varya onunla erkek teknisyenin karşısına çıkmak istemedigimi söyledim...bayan personel istediğimi ( 2 nobetci var) yada biraz izin verirse makinaya yatıp üzerimize ortebilecegimi söyledim...hemsire tamam dedi ama adam içeri gelip birsürü hakaret etti...ben alttan aldıkça çıtayı yükseltip avaz avaz bağırdı...böyle zamanlarda laf yetistirebilen biri de değilim...o zaman cikiyorum ama gerekli yerlere bildiricem deyince ortuye razı oldu..evimin yakınında çok güzel bir hastane ama hiç gidemiyorum..çünkü randevu alırken kadın dr tercih ediyorum e gidince erkek dr çıkıyor karsima...meme polikliniginde de aynı şeyi yaşadım bir de üstüne dr dalga geçti elimizde bu mevcuuuut falan diyerekten...belli branslarda hassasim ben..kadın dr istiyorum...jinekoloji, genel cerrahi gibi...e hekim seçme hakkiniz var diye hastanenin her yerinde yazıyor ama tepkiler çok asagilayici..hastanın mahremiyet hakkı nerde kalıyor..velev ki haksizim hakaretetme curetini nasıl buluyorlar?? Bimere yazdım hastane yönetimine resmi yazı ile yazdım. Sanki ben adama sapık demişim gibi bireysellestirip hakaretleri dizdi durdu...sizi incitmek istemem sizinle ilgili değil tercihim dedim..ne incincem kaç yaşında kadınsın sana ne bakcam aklınız fikriniz böyle işlerde...herkes cekiliyor sana ne oluyor...kurtulun artık bu mevcuuuut kafalardan falan birsürü şey sıraladı...senelerdir bu hakaretleri isitmekten fenalik geldi sırf yaşam tarzım tercihlerim net diye...sustukca arsizlaşıyor bu tip insanlar :(

Ayyy birinciligime sevinemedim seldomun yazdiklarini okuyunca.bende ayni hassasiyeti tasiyorum ve her kadinda yasamali bence.olumcul hasta olup koyde yasayip bir tek erkek doktor olsa tamam.ama secme hakkimiz varken niye harama bulasalimki.
Ben iki sene bayan genel cerrah bulamadim diye muzmin hemoroid olmus insanim boyle seylere cok kiziyorum heleki musluman olarak xok daha fazla kiziyorum.Allah boyle kisilerle karsilastirmasin ve muhtacta etmesin.
Sanada kizinada gecmis olsun canim.bide boyle durumlarda bende kilitlenip kalirim hakkimi ariyamam sonradan kendime sinir olurum.heralde beklenmiyen bisey olunca boyle oluyo.kendini uzme Allaha havale et canim

kardeşim acil doğum için ameliyatheneye alınıp 10-12 kişlilik kadınlı erkekli çalışan personelin içinde 'soyun ve masaya çık ' denilidiği için korkudan dili tutulmuştu. ben şikayetimde onu yazmıştım. başka şeyler de vardı, ama aciliyet böyle bir sirkin tabloya sebep olmamalıydı. madem bu tarz durumlar yaşanıyor bi zahmet aleiyathanenin içine de bir adet paravan ve ameliyat gömleği konulsun...bir de o gömleklerin arkası popodan açıktır ya hastane idarecilerine giydirip dolaştıracaksın, ben özelde amaliyat gömleği ile yukarı çıktım, o da gene hoş değildi, kafada bone kollar kısa ama gömlek en azından yandan çıtçıtlı ve uzundu.

Kızlar 2 sarı kartımız var, bu hafta dereceye girip bu sarı kartları sildirmemiz lazım..

Hadi hep birlikte bu hafta ilk üç dereceye girelim :13::13::13::13:

Bu hafta hedeflerimizi aliim hemen tablo yapıp hergün gözümüze sokucam :27:

İlk hedef benden gelsin, 500 gr diyorum :57:

ben 200 gr. diyorum

sen miligram miligram verdiğin için haftalık derece yapmadın, artık seninkşini yıllık dereceler kategorinde değerlendirmek lazım.bak artıkın benim de haftalık hedefim 100-200 gr:27:

Back
X