- 25 Mayıs 2017
- 2.899
- 5.492
- 78
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz saglıklı beslenerek zayıflıyoruz.Reklam yapıyorum.
Bugün içmedim artık elma sirkeli su, bugün daha iyi uykusu. Çiğ şeylerde yememeye çalışayım dün kendide çok sancı çekti bizde çok yorulduk.Lahana yapmis olabilir gaz tatlim birde sirke yi cok kullanma sutun tadini bozar diye duydum..sirke tursu gibi seyler sutu eksimtrak yapıyormuş diye duydum...
Evet canım menulerde yoktu. Bı proplem yoktur umarımKızlar 2 gündür uğrayamadım.
Ćokyoğundum.
Ama yarından sonra aranızdayım.
Pancake ne ?Bugünkü menüm
9.30 elma sirkeli ılık su 3 kayısı
10.00 2 pancake,2 mücver, 1 kupa yeşilçay
12.00 1yumurta,2 br tek şekerli çay
15.00 1/2 kase bamya, 1/2 kase bulgur pilavı,1kase semiz otu salatası,az mor lahana salatası, 1 br ayran
16.00 1küçük kase puding,10 fındık 1avuç ay çekirdeği, 1 kupa yeşilçay
19.00 4kaşık pilav, 4 pirzola,salata bol, 1 br ayran
3lt su
Yalnız bu menü emzirdiğim bebeğimde çok gaz yaptı tüm gün kucağımdaydı. SpordAn sayılır mı?
Evet farkli seyler gaz yapıyor ben bir kere bir kilo elma yemistim oglusum yere goger sigamamaisti butun gece,,,Bugün içmedim artık elma sirkeli su, bugün daha iyi uykusu. Çiğ şeylerde yememeye çalışayım dün kendide çok sancı çekti bizde çok yorulduk.
Öğlen yemegıne bayıldım cok saglıklı afıyet olsunPazar
1 kahve+1 erik
Adaçayı
(Ardından sabah yürüyüşü )
Kahvalti
Menemen
Kepekli 3 dilim ekmek
3 zeytin
Öğlen.
1 kepçe et suyu
3 kaburga
1 yk bulgur pilavı
2 dilim kepekli ekmek
Yeşil biber
Ara. 1 kayisi. Türk kahvesi.
Yeşil cay
Acur
Aksam.
1/2 elma,1/2 muz,1 yk fıstık, 2 yk keten tohumu, 1 CB light süt
5 yk nohutlu bamya
ARA.
15 badem+1 kayisi
acur
Yürüyüş. 17.000 adim
Sen iyi olda gerisş önemli degıl canıö anlatmasanda olur. İnşallah feraha erersin bir an önce :)Canım dışarıdan birilerinin de okuyabildiği bir alan ya çok bahsetmek istemedim lütfen hiçbiriniz yanlış anlamayın
İnşallah hakkımızda hayırlısı olacaktır diye inanıyorum sadece zamana ihtiyacım var iyi olabilmek için :)
tamam canım randevu al bari yogun olabılırleBezmialem hastanesinde bircandı galiba doktorun ismi ona gidicem galiba ama 4 hafta sonra gidebilirm staj var yetişemem![]()
Regl oncesi benceCuma kilo 61
P.tesi kilo 62![]()
1 kılo gitmiş maşallah :)Cuma 72.4
Bugun 71.6
inşallah canım dıkkat et saglıklı beslen. Yapısmadan +800 ver hemenKızlar günaydınlarrrr.
Benim kilo durumum hiç iç açıcı değil
Cumaya göre +800 deyim.
İnşallah cumaya kadar eksiye düşeceğim
Ben de çocukları eşime bırakıyorum hep. Ama akşam onlar da hava alsın istiyorum onlar gidecekleri yere arabayla gidiyor ben yürüyerek gidiyorum buluşup dönüyoruz. Dün hata edip beraber yürüyelim dedim ne yolda eşimi görüp durduranlar tükendi ne de çocukların mısır dondurma trambolin istekleri. Yolun Çeyreğinden sonra baktim ailecek yuruyemicez ben kaçtım.
Güzel bir denge olmuş .yoğurdu mantıyla da mı yitemiyoesun?
Oysa listelerin gayet düzgün. Ödem dir kesin
Bur sen kilo verdin sanırım haftasonu
listen gayet iyiydi seninki de odemdir diyelim:)
Ben inaniyorum bir anda gidecek o kilolar morelını yuksek tut bebegım :)günaydın kızlar
cuma:69,1
bugun: 69,5 çıktım güya 400 gr artıdayım ama ben kilo aldıgımı hiiç düşünmüyorum artık ödem mi başka bişi mi bilemicem o gunden beri 2 kez spor yaptım meyveye falan da dikkat ediyorum yanı umarım cuma günü artık istediğim bi rakam görürüm şu tartıda
-5 i kırdım canım :):)Dunku menü
Sabah 3 dilim sucuk yagda yumurta
1/2 kk peynir
2 yk lor
Oglen
Cok cisssss hashasli yedim ama 1 porsiyin kadar
1.5 muz
Akşam
1.5 izgara kofte
5 yk bulgur pilavi
2 avuc kabak cekirdegi(annemle disari ciktik soda ictik annemin cani dondurma istedi dedum ki yeme annecim az bir kabak cekirdegi aldik cit cit citladik anali kizli☺)
Hamarat kızımız aferin :)kızlar korsemi de taktım ben cam silmeye gidiyorum![]()
inşallah canım çok teşekkür ederimSen iyi olda gerisş önemli degıl canıö anlatmasanda olur. İnşallah feraha erersin bir an önce :)
tamam canım randevu al bari yogun olabılırle
Regl oncesi bence
1 kılo gitmiş maşallah :)
inşallah canım dıkkat et saglıklı beslen. Yapısmadan +800 ver hemen
Çok güldüm çocukları bırakıp kaçmana :):)
Ben inaniyorum bir anda gidecek o kilolar morelını yuksek tut bebegım :)
-5 i kırdım canım :):)
Hashas cok kalorı söyliyim
Hamarat kızımız aferin :)
Canım benim inş RAbbim sıkıntılarını gidersinDaha iyiyim kuzum sağol
Daha da iyi olacağım inşallah :)
Evet yaçok tehlikeli bir yere gitmişsin canım Antep'te insan nefsine hakim olamaz o yemeklerin arasında![]()
AY canım ihmal etme hemen git 2 hafta ne demekaşırı derecede şiştim bu hafta hesapladım 2 haftadır tuvalete çıkamıyorum sanırım doktora kesin gitmem lazım kilo vermeme engel oluyor 1 ayda 8 kilo veren insanım ama nisandan beri 7 kilo verebildim sadece![]()
Ay hiç saymiyim kuzum ama olmuştur100 puan mı
ne yedınkı o kadar soyle ben ayarlarm canm.
Okadar yedıgını sanmıyorm.
Bu arada özledik gel artık
Ne oldugunu soylemedın ama hayat zor bir imtihan Allahım saglıgımızı korusun gerisi düzelir inşallah.
Afiyet olsun canım
Hangı dr gtcen canm
süper tatlım![]()
CAnım hoşgeldin aramıza inş hedefine sağlıkla çabucak ulaşırsın :)Bugünkü menüm
9.30 elma sirkeli ılık su 3 kayısı
10.00 2 pancake,2 mücver, 1 kupa yeşilçay
12.00 1yumurta,2 br tek şekerli çay
15.00 1/2 kase bamya, 1/2 kase bulgur pilavı,1kase semiz otu salatası,az mor lahana salatası, 1 br ayran
16.00 1küçük kase puding,10 fındık 1avuç ay çekirdeği, 1 kupa yeşilçay
19.00 4kaşık pilav, 4 pirzola,salata bol, 1 br ayran
3lt su
Yalnız bu menü emzirdiğim bebeğimde çok gaz yaptı tüm gün kucağımdaydı. SpordAn sayılır mı?
Geldim kuzum geldim inş şu son aldıklarımı çabucak veririmsaol canım, takmaya baslarken olçmüştüm ama yakın zamanda kilo aldıgım için ölçmedim çünkü kilo kaybetmeyınce etkisi de belli olmaz ki
çok iyi spor da menu de :)
bekliyoruz o zaman canım :) taşınmanın bitmesine çok sevindim
çok iyi fikir canım
eyvahlar olsun antebe gitmek baya tehlikeli bişien kısa zamanda bekliyoruz aktif olmanı kuzum
hafif geçirmişsin çok iyi canım
canım öncelikle sağlıgın için derhal bişiler yapmalısın
Dünkü menüm
Sabah 10:00
1 haşlanmıs yumurta
Zeytın
Domates salatalık
Şekersiz çay
Ara 12:00
Sade neskafe
15:00
Düğün vardı gündüz
4 kurabıye
1 dilim yaş pasta
1 bardak kola
Akşam 19:00
1kase tarhana
4 kaşık bulgur pilavı
1 kase yesıl fasulye
Su 1
Spor 1 saat yuruyus
Zereno kaç kırayım sana bırakıyorum
[/QUO
Oy kuzumm
amin canım inşallah :)Canım benim inş RAbbim sıkıntılarını gidersin
Evet ya
AY canım ihmal etme hemen git 2 hafta ne demek
Ay hiç saymiyim kuzum ama olmuştur
CAnım hoşgeldin aramıza inş hedefine sağlıkla çabucak ulaşırsın :)
Geldim kuzum geldim inş şu son aldıklarımı çabucak veririm
Pancake bir tür krepPancake ne ?
Mucver cok yaglı ve pudıng de olmamıs canım. Proteın agırlıklı beslen![]()
c.tesi adet olmam lazım ondanmıdırkine acabaOysa listelerin gayet düzgün. Ödem dir kesin
beyaz ekmekte aksine benim bağırsaklarımı çalıştırıyorYulaf kepegi ni dene tatlim inanilmaz bagirsaklari çalıştırıyor..birde 3 tane cevizi suyun icine koy suyunu ic sabah ac karnina uzerine cevizleri ye oda bagirsajlari çalıştırıyor...birde ne yiyorsan yaz tatlim misal benim oglum beyaz ekmek yerse ertesi gun kabiz olur gibi belki sana da dokunan seyler vardir ...bol bol su ic tatlim.. lifli seyleri tuket....ben 10 yildan fazla cektim senden cok farkli değildim ,,yedigim seyleri degistirerek kurtuldum... gecmis olsun....
mısırı heralde 1 kilo yemem lazım :) acaba açlık otunu çiğnesem işe yarar mı diye düşünmeye başladım2 haftadır wc ye çıkmamak miii
Korkunç
cin biber yiyebilir misin bana 3-4 tane fazla geliyor, bağırsaklar o kadar çalışıyor ki zehirlendim saniyorum.
acı biber haşlanmış misir ve bamyayi dene bence
tamam canım bi de onu denerimkabızlık var galiba canım, geceden 1 lt suyun içine 3 kuru kayısıyı 2 ye bol at sabah ac karna suyundan iç ve kayısılarını ye inşallah işe yarar canım