Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Kızlarrrr imdaaaaaaattttttt kardeşim birsürü aburcubur almış eve getirmişti bende hepsinden yedim :KK43::KK43::KK43: çok üzgünüm neler yediğimi yazmaya çok utanıyorum ama yazmazsam daha çok yerim buna da Eminim :KK43::KK43: kurtarın beni ne olur bu hafta bu kadar güzel sonuç almışken yarın artı çıkmiyim menümü yazıcam var mı kurtulmanın bir yolu :KK43::KK43::KK43:

KAHVALTI(08.30)
3 yağsız şekersiz unsuz yulaflı kurabiye
10 topi peynir

ARA(09.30)
1 bayram şekeri

ÖĞLE(12.30)
1 haşlanmış yumurta
1,5 dilim tahıllı ekmek
10 topi peynir
Salatalık

ARA
1 kornet dondurma
1 paket cips
2 bardak ev yapımı portakal suyu
1 luppo kek
1 simit
6-7 topi peynir
1 muz
4 bayram şekeri bir bayram çikosu
Biraz da Fındık badem

Ay nasıl yemişim töbe töbe :KK43::KK43: bir anda olup bitti kurtarın beni herşey o korneti yememle başladı hiç aç da değildim :KK43::KK43::KK43: akşam ne yersem düzelir yoğurt ekşi sadece yumurta mı yesem ya da salata mı ne yapayım kurtarın beni :KK43::KK43:
Bi seferden bişi olmaz. Bünyeyi şaşırtmış olursun. Akşam normal sağlıklı menü ile kapat gününü canım..
Üzülmene büyütmene gerek yok olur arada böyle şeyler.. Yapcak bişi yok.

merhaba ben geldim. 31 yaşında 160 cm boyunda bir hatunum. bebek için tedavi gördüğüm süreçte çok kilo aldım 80 le hamile olup 93 le doğuma girdim. 31 mayısta 79.8 le diyete başladım şu an 71.4 kg hedefim 63 kg olmak. 10 aylık oğlum var emziren anneyim.
Hoşgeldin canım..
Daha önce takımlarda yarışmışmıydın?

Bi seferden bişi olmaz. Bünyeyi şaşırtmış olursun. Akşam normal sağlıklı menü ile kapat gününü canım..
Üzülmene büyütmene gerek yok olur arada böyle şeyler.. Yapcak bişi yok.
Ay çok saol Kaptanım moralimi düzelttin resmen :KK16:ümitsizliğe düşmüştüm

merhaba ben geldim. 31 yaşında 160 cm boyunda bir hatunum. bebek için tedavi gördüğüm süreçte çok kilo aldım 80 le hamile olup 93 le doğuma girdim. 31 mayısta 79.8 le diyete başladım şu an 71.4 kg hedefim 63 kg olmak. 10 aylık oğlum var emziren anneyim.
Hoşgeldin canım inş hep birlikte ideal kilolarımıza ulaşırız

Onu hergün içiyorum canım artik işe yaramıyor ilk kullandığımda 2-3 saati bile bulmuyordu tuvalete gitmem simdi tık yok doktor kepek alıp sabah yoğurda kat ye dedi aç karnına biraz rahatlarsın dedi eve giderken fırına uğruycam inşallah bulabilirm kepek aslında market yogurdu degilde ev yogurduyla yapmak lazm ama hem doğal süt bulmak gerek hem de ben pek bilmiyorm yogurt yapmayi artik evde market yogurduyla yapicam stajdan snra annemin yanina gittikten sonra ev yogurduyla deniycem bide
Canım sadece açlık otu değil tabii yeme şeklini de düzenlemelisin.. Bol lifli gıdalar ekle.. Çiğ sebze ekle menülerine ve yoğurt yapmayı öğren canım doğal sütle..
Ev yoğurdu probiyotik olur bağırsakları çalıştırır. Market yoğurduna basıyorlar margarini ve koruyucuları. Bağırsaklara düşman oluyor. . sen araştır bul besinlerini ona göre ayarla..

Kızlarrrr imdaaaaaaattttttt kardeşim birsürü aburcubur almış eve getirmişti bende hepsinden yedim :KK43::KK43::KK43: çok üzgünüm neler yediğimi yazmaya çok utanıyorum ama yazmazsam daha çok yerim buna da Eminim :KK43::KK43: kurtarın beni ne olur bu hafta bu kadar güzel sonuç almışken yarın artı çıkmiyim menümü yazıcam var mı kurtulmanın bir yolu :KK43::KK43::KK43:

KAHVALTI(08.30)
3 yağsız şekersiz unsuz yulaflı kurabiye
10 topi peynir

ARA(09.30)
1 bayram şekeri

ÖĞLE(12.30)
1 haşlanmış yumurta
1,5 dilim tahıllı ekmek
10 topi peynir
Salatalık

ARA
1 kornet dondurma
1 paket cips
2 bardak ev yapımı portakal suyu
1 luppo kek
1 simit
6-7 topi peynir
1 muz
4 bayram şekeri bir bayram çikosu
Biraz da Fındık badem

Ay nasıl yemişim töbe töbe :KK43::KK43: bir anda olup bitti kurtarın beni herşey o korneti yememle başladı hiç aç da değildim :KK43::KK43::KK43: akşam ne yersem düzelir yoğurt ekşi sadece yumurta mı yesem ya da salata mı ne yapayım kurtarın beni :KK43::KK43:
Kız allah emi canımız çekcek :KK70::KK57:
Bir tadına baksaydın bari nettin abur cubur depolamışsın mübarek :KK70:
Şaka bir yana da uzuuuun zamandır diyettesin ve maşallah çatır çatır verdin kiloları. Sanırım 1 senedir diyettesin değil mi ? Bu süreç için arada kaçırmalar gaaayet normal bence. Yani diyeceğim o ki üzülme 1 saat değil 2 saat spor yap gider hepsi önemli olan yerleşmesin. Artık yapcak bişey yok. Akşamda salatayla geçir bence ;)
Saolun kızlar ama ben batırdım yine bugün hep o kardeşim yüzünden :KK43::KK43: ama benim irademe ne oldu ki :KK43::KK43:neyse tamam silkelen ve kendine gel zereno vakit erken 1 saat spor paklar beni ancak akşamı da hafif geçiricem inş

Bende öyle hissediyorum şu an. Kuzum Allah kolaylık versin inş düzgün bi yer bulursunuz :/

İşte böyle tatlım :KK9:

Hoşgeldiniz maşallah gayet güzel zayıflamışsınız. Benimde 10 aylık kızım var. 26 eylülde doğum yaptım siz ne zamam yaptınız ? :)

Uzun bir aradan sonra merhaba nasilsiniz akrep kaptanim takima girebilmem icin kac kilo olmam lazim suan 66.2
Bi an kaç kilo almam lazım okudum:KK70:dedim noluyoruz :KK70:
Hoşgeldin canım. Kaç kilo ile ayrılmıştın? İzne ayrılmıştın dimi?

Bi an kaç kilo almam lazım okudum:KK70:dedim noluyoruz :KK70:
Hoşgeldin canım. Kaç kilo ile ayrılmıştın? İzne ayrılmıştın dimi?
Hosbuldum ah nerde canim kilo aldim aksine izne ayrilmistim 1 seneyi gecti gecmis sayfalara baktim az once 64.0 olursam girebiliyorum degil mi sende konrrol edersen sevinirim

Hosbuldum ah nerde canim kilo aldim aksine izne ayrilmistim 1 seneyi gecti gecmis sayfalara baktim az once 64.0 olursam girebiliyorum degil mi sende konrrol edersen sevinirim
64 le ayrıldıysan 64 olunca girersin tabiki..
Kontrol ederim canım.
Şimdi kaç kilosun?

Canım sadece açlık otu değil tabii yeme şeklini de düzenlemelisin.. Bol lifli gıdalar ekle.. Çiğ sebze ekle menülerine ve yoğurt yapmayı öğren canım doğal sütle..
Ev yoğurdu probiyotik olur bağırsakları çalıştırır. Market yoğurduna basıyorlar margarini ve koruyucuları. Bağırsaklara düşman oluyor. . sen araştır bul besinlerini ona göre ayarla..
Kesinlikle lifli gıdaların çok faydası var daha doğrusu varmış 2 gündür yulaf ezmesi yiyorum ya yedikten sonra hemen wcye gitme ihtiyacı oluyor 2BHB 2BHB istersen sende bi dene canım hemde senin için kolay bi kahvaltı olur ;)

Hiç olurmu canım..
Şu an vicdan azabın en büyük ceza sana ve bu da daha sıkı sarılmana vesile olacak.
Ay çok saol Kaptanım dediğin gibi yaptım akşam yemeğinde Küçük bir kase yoğurtlu dövmeli çorba içtim 2 minnacık içli köfte ve 2 incir yedim aslında daha çok yemek istedi midem ama tutucam kendimi uslu çocuk olmam lazım yoksa bütün bi haftam heba olacak :(:(:(

Şaka bir yana da uzuuuun zamandır diyettesin ve maşallah çatır çatır verdin kiloları. Sanırım 1 senedir diyettesin değil mi ? Bu süreç için arada kaçırmalar gaaayet normal bence. Yani diyeceğim o ki üzülme 1 saat değil 2 saat spor yap gider hepsi önemli olan yerleşmesin. Artık yapcak bişey yok. Akşamda salatayla geçir bence :KK66:

Hoşgeldiniz maşallah gayet güzel zayıflamışsınız. Benimde 10 aylık kızım var. 26 eylülde doğum yaptım siz ne zamam yaptınız ? :)
Evet kuzum nerdeyse 1 sene olacak bide biliyorsun beni bi bozmaya başladım mı toparlayana kadar canım çıkıyor :( sabah bozduysam akşama kadar yiyorum da yiyorum ama bu sefer inş sadece bi öğün bozdum akşam normal menümü yedim inş kilo almam :(:( sporumu da yapıcam inş

Kesinlikle lifli gıdaların çok faydası var daha doğrusu varmış 2 gündür yulaf ezmesi yiyorum ya yedikten sonra hemen wcye gitme ihtiyacı oluyor 2BHB 2BHB istersen sende bi dene canım hemde senin için kolay bi kahvaltı olur :KK66:

Ay çok saol Kaptanım dediğin gibi yaptım akşam yemeğinde Küçük bir kase yoğurtlu dövmeli çorba içtim 2 minnacık içli köfte ve 2 incir yedim aslında daha çok yemek istedi midem ama tutucam kendimi uslu çocuk olmam lazım yoksa bütün bi haftam heba olacak :KK43::KK43::KK43:

Evet kuzum nerdeyse 1 sene olacak bide biliyorsun beni bi bozmaya başladım mı toparlayana kadar canım çıkıyor :KK43: sabah bozduysam akşama kadar yiyorum da yiyorum ama bu sefer inş sadece bi öğün bozdum akşam normal menümü yedim inş kilo almam :KK43::KK43: sporumu da yapıcam inş
Hepimiz öyleyiz bi kere saldımo gidiyor o yüzden bi kereden birşey olmazlara kendimizi kaptırmıcaz. Bugünü olmadı say napalım. Spor yap yat :)

Şaka bir yana da uzuuuun zamandır diyettesin ve maşallah çatır çatır verdin kiloları. Sanırım 1 senedir diyettesin değil mi ? Bu süreç için arada kaçırmalar gaaayet normal bence. Yani diyeceğim o ki üzülme 1 saat değil 2 saat spor yap gider hepsi önemli olan yerleşmesin. Artık yapcak bişey yok. Akşamda salatayla geçir bence :KK66:

Back
X