canım bende yemek alışkanlığı yok sabah uyanıodum kahvaltı yerine çerez yiyodum sonra biraz ev işi derken televizyonun başında çikolata yiyodum gece 2-3 de yatıyodum tost yiyodum bol kaşarlı sucuklu ayvalık tostu falan bi baktım 78 e dayandı

sonra çalışmaya başladım almadımda vermedimde taki geçen sene buzamanlara kadar eşime dedim ben spora gitcem yoksa hiçbişeyden keyif almıyom sıkıldım kendimden falan demeye başladım spora yazıldım 3 aylık ama her haftasonu kayınvalideme gitmekten gezmekten spora haftaiçi gitmeye caşıodum oda iş çıkışı yemek yap o bu derken sporda 1 saat 1,5 saat falan anca vakit geçiriyodum öyle olmasına rağmen 71 e düştüm biraz sıkılaşma falan oldu spor bitti bu sefer 71 -70 derken onu korudum almadım vermedim sonrasında o kilodanda memnun olmayınca yediklerime dikkat etmeye başladım biraz aburcuburu ekmeği kesmeye başladım 67ye düştüm bigün eşim akrabaları hanımları derken 4 çift denize gittik deve güreşi oynadık

eşim orda halasının oğluna dediki en şanslı sensin en zayıf seninki kıza dedim kaç kilosun 57 dedi bende eşime 10 kilomu sorun dedim daha hırsladım vs.derken şuan 62 yim