Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Menü guzel tatlim, ama keske oglen asure yedigin icin aksam pilav et yerine sebze veya salata olaymis kuzum...UYANINCA
Cevizli su
KAHVALTIDAN ÖNCE
1 fincan şekersiz Türk kahvesi
3 gün kurusu
KAHVALTI(08.00)
1 haşlanmış yumurta
2 dilim kepekli ekmek
10 top peynir
2 salatalık
ARA(10.00)
9 badem
1 bardak yeşilçay
ÖĞLE(12.40)
1 küçük kase aşure(kısmayın mana oluy mu ?
)
1 küçük kase ekşimiş yoğurt
ARA(16.10)
1 muz
AKŞAM(18.00)
5 kaşık etli pirinç pilavı
1 küçük kase dövmeli yoğurt çorbası
SPOR: dumbellar eşliğinde 2 kez Leslie 1 mile (fast olanından)
ÇAY: 1 Yeşilçay - 1 form çay
SU: 2 ltye tamamliycam inş
Süper bi menü olmuş bence.. Bir de sporla acaip olur..UYANINCA
Cevizli su
KAHVALTIDAN ÖNCE
1 fincan şekersiz Türk kahvesi
3 gün kurusu
KAHVALTI(08.00)
1 haşlanmış yumurta
2 dilim kepekli ekmek
10 top peynir
2 salatalık
ARA(10.00)
9 badem
1 bardak yeşilçay
ÖĞLE(12.40)
1 küçük kase aşure(kısmayın mana oluy mu ?
)
1 küçük kase ekşimiş yoğurt
ARA(16.10)
1 muz
AKŞAM(18.00)
5 kaşık etli pirinç pilavı
1 küçük kase dövmeli yoğurt çorbası
SPOR: dumbellar eşliğinde 2 kez Leslie 1 mile (fast olanından)
ÇAY: 1 Yeşilçay - 1 form çay
SU: 2 ltye tamamliycam inş
Günaydın
Dün yine cozuttumdayanamadım...
Regl sonrası iştahım kendinden geçiyo geçen ayda böyle olmuştu.
Sonra ben 2 gün dayanıp kendime gelmiştim.
Saldığım anda yeniden 56 yı görürüm biliyorum.
Bugün çok dikkatli olmalıyım![]()
Geçmiş olsun kuzum20 lik diste ağrı normal mi ? Sağ taraf ağrıyordu farkında değildim ordan çıkmış. Şimdi sol taraf fena ağrıyor. Yanaklarima vuruyor ağrısıDr gidemiyorum çocukları bırakacak kimse yok eşim yurtdışında
Yeme duzenim de bozuldu. 51 kiloyum hemen düzeltmem lazım ama kizmayin hastayım diye direncim artsin diye karbonhidrat yuklendim![]()
Haklısın canım annem bunları yapmıştı yedim bendeMenü guzel tatlim, ama keske oglen asure yedigin icin aksam pilav et yerine sebze veya salata olaymis kuzum...
Saol kaptanım sporum vardı amaSüper bi menü olmuş bence.. Bir de sporla acaip olur..
Kuzum geçmiş olsun benimkiler çıkarken ağrımadı ama bu aralar arkası ağrıyor iltihaplanmıştı çürümüş olmasından korkuyorumSelam kızlar kaç gündür hastayiz. Oğlum grip,kızım kulak enfeksiyonu
Bende hem grip hemde 20lik dişim çıkıyor sol tarafim ağrıyor kulağıma vuruyor siz nasıl atlattiniz bu dönemi![]()
Kuzum merak etme normal düzene geçince verirsin fazlalıkları dişin için de ağrı kesici at canım iltihap filan da var mı?20 lik diste ağrı normal mi ? Sağ taraf ağrıyordu farkında değildim ordan çıkmış. Şimdi sol taraf fena ağrıyor. Yanaklarima vuruyor ağrısıDr gidemiyorum çocukları bırakacak kimse yok eşim yurtdışında
Yeme duzenim de bozuldu. 51 kiloyum hemen düzeltmem lazım ama kizmayin hastayım diye direncim artsin diye karbonhidrat yuklendim![]()
Ayy kuzum moral olsun sana işte ne güzel yenilerini alırsın artık yapacak birşey yokKızlarrrrrkışlıklarımı çıkardığımla poşete koyduğum bir oldu hepsi bol hem de öyle biraz değil bildiğin üstümden dökülüyor
Allahım nasıl mutlu oldum şükürler olsun Rabbime bikaç parça idareten ayırdım yenilerini alana kadar onları giyerim ev içinde ama gezmelik hiç bişey yok
ya kendimdeki farkı şimdi farkettim maşallah bana
mutluluk hüzün karışık duygular yaşıyorum binlerce kere şükürler olsun Rabbime
Ya hayal gibi rüya gibi inanamıyorum
bu ben miyim? Bu bensem o kıyafetleri giyen kız kim
![]()
Şuan yok ama olur mu bilmemHaklısın canım annem bunları yapmıştı yedim bendeama dengelesem daha iyi olacaktı
Saol kaptanım sporum vardı ama
Kuzum geçmiş olsun benimkiler çıkarken ağrımadı ama bu aralar arkası ağrıyor iltihaplanmıştı çürümüş olmasından korkuyorumdoktora gidicem ama ondan da korkuyorum
Kuzum merak etme normal düzene geçince verirsin fazlalıkları dişin için de ağrı kesici at canım iltihap filan da var mı?
Ben 3 tanesini çektirdim tatlim....Selam kızlar kaç gündür hastayiz. Oğlum grip,kızım kulak enfeksiyonu
Bende hem grip hemde 20lik dişim çıkıyor sol tarafim ağrıyor kulağıma vuruyor siz nasıl atlattiniz bu dönemi![]()
Ben 3 tanesini çektirdim tatlim....
Dayanabildigin kadar sicak ve tuzlu su ile gargara yap agzini ve hemen bir disciye git tatlim...
Cok gecmis olsun....
Biliyirsundur da soyliyeyim kulak enfeksiyonu hemen geçmiyor kulaktan kurumasi 3 4 ayi bulabiliyor.. bu donem.içinde banyo yaptiriken kulaklarini pamuk (vazelinli pamuk )ile kapatmak gerekiyor...
Ama kulaklarini hrp kapatmakta iyi değilmiş yani iltihabi kurudugu anda eski duzene devam....
Tatlim ben oglumu tek basima buyuttum disciye de cok giderim ben,,oglumu pustine koyuyorum, o oturuyir pusetinde bende disci de isime hallediyirum,,20 lik diste ağrı normal mi ? Sağ taraf ağrıyordu farkında değildim ordan çıkmış. Şimdi sol taraf fena ağrıyor. Yanaklarima vuruyor ağrısıDr gidemiyorum çocukları bırakacak kimse yok eşim yurtdışında
Ayyý ne kadar guzel,,, insanin moral tavan yapıyor boyle kiyafetler bol gelince yada darliktan giyfigi kiyafetleri rahat rahat giyince,,,,Kızlarrrrrkışlıklarımı çıkardığımla poşete koyduğum bir oldu hepsi bol hem de öyle biraz değil bildiğin üstümden dökülüyor
Allahım nasıl mutlu oldum şükürler olsun Rabbime bikaç parça idareten ayırdım yenilerini alana kadar onları giyerim ev içinde ama gezmelik hiç bişey yok
ya kendimdeki farkı şimdi farkettim maşallah bana
mutluluk hüzün karışık duygular yaşıyorum binlerce kere şükürler olsun Rabbime
Ya hayal gibi rüya gibi inanamıyorum
bu ben miyim? Bu bensem o kıyafetleri giyen kız kim
![]()
Hem de nasıl moral oldu ben zayıfladığımı kabullenemiyorum hala görmüş oldumAyy kuzum moral olsun sana işte ne güzel yenilerini alırsın artık yapacak birşey yok
Ayrıca evet onları giyen sendin ve belkide aralarında dar gelenlerde vardi artık onlar bile bol geliyordur![]()
Küçükken ağzım çürüklerle doluydu 5-6 yaşında filanım beni doktora götürdüler koltuğa oturdum ama ağzımı açmadım ne yaptılarsa açmadım doktorla epeyi cebelleştik ama sonunda geri eve geldikZereno korkma kız dişçi alt tarafı
2 doğum yaptim kadın doğum doktoruna gidemiyorum korkudan
Bidakini evde dogurcam![]()
Ya evet canım bazen geriye bakıp kattettiğimiz yolu görmemiz gerekiyor yoksa sürecin içinde farketmiyoruz :/ bende inş çok bişey almayı düşünmüyorum belki bikaç parça gezmelik şeyler bide pardesü almam lazım ama acelesi yok dolabımdan kıyafetler eksildikçe mutlu oluyorum çünkü :)Ayyý ne kadar guzel,,, insanin moral tavan yapıyor boyle kiyafetler bol gelince yada darliktan giyfigi kiyafetleri rahat rahat giyince,,,,
Ben asagi yukari 10 kg verdim ve bazen 2 tane 5 er kiloluk su sisesi tasiyorum...Nasil hafifledigimi oyle idrak ediyirum....
Ne diyeyim alisverisi cok abartma cunku bu sene aldiklarinda seneye sana böyle bol gelicek kuzum....
Azim azim azim
Ayyy bende bayilirim.disciye gitmeye 6 ayda bir giderim komtrol yilda bir temizletirim hafiften zonklasa hemen giderim,,,Hem de nasıl moral oldu ben zayıfladığımı kabullenemiyorum hala görmüş oldumçoğu kıyafetim dar olurdu bana zaten
en güzeli eskiden zor kapanan eteğimin popomdan fışt diye kaymasıydı resmen intikam aldım
Küçükken ağzım çürüklerle doluydu 5-6 yaşında filanım beni doktora götürdüler koltuğa oturdum ama ağzımı açmadım ne yaptılarsa açmadım doktorla epeyi cebelleştik ama sonunda geri eve geldikben kazandım
doktorun adı büyük derler bizim burada insan gitmeye çekiniyor nedense :/