Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

**2. Takım

akrep33( 71 / / / %)
Zereno( 84,0 /83,5 /0,5 / %0,60)
_Rosebud_(57,7/ / / %)
2BHB(62.0 /61.9/0.1/%0.60)
hedef56(68.7/// /%)izinde
bebekicin(67,8 /// %)Sabit
ayperest(54,2 / 54/ 0.2/ %0.36)
tabitabi (88.0/// %)

2.Takım ortalaması : %

**2. Takım

akrep33( 71 / / / %)
Zereno( 84,0 /83,5 /0,5 / %0,60)
_Rosebud_(57,7/ / / %)
2BHB(62.0 /61.9/0.1/%0.60)
hedef56(68.7/// /%)izinde
bebekicin(67,8 /// %)Sabit
ayperest(54,2 / 54/ 0.2/ %0.36)
tabitabi (88.0/// %)

2.Takım ortalaması : %
artı ya da sabit çıkmadım en azından 100 gramda bişeydir:bicak:

Ciddi misin :KK70:

Afiyet olsun canım birebir uyabiliyor musun listeye

Canım ayrıldığın kiloyu baz alacaksın kaç etapta yoksan o sayıya böleceksin yani şöyle
İzne ayrıldığın kilon - şimdiki kilon * 100 / izne ayrıldığın kilon bu yüzdeyi de tekrar izinli oldugun etap sayısına böleceksin

Bencede :KK70:

Saol canım benim :KK15:
Izinli oldugum etap sayisini bilmiyorum ki???
Bakinayim...

Sabah 07:30
1 havuç

Öğle 12:00
Az brokoli ve 1 havuçtan oluşan zeytinyağlı limonlu haşlama

Ara
Sade maden suyu

Akşam 19:30
Zeytinyağlı kabak yemeği
Salata

Spor: 3200 adım
Su: 1,5 lt

Son zamanlarda su içmez oldum :KK43:
Guzel menü ama sabahlari 1 dilim ekmek yesen daha iyi olur tatlım

Kızlarrrrr:rolleyes: kışlıklarımı çıkardığımla poşete koyduğum bir oldu hepsi bol hem de öyle biraz değil bildiğin üstümden dökülüyor :KK71:Allahım nasıl mutlu oldum şükürler olsun Rabbime bikaç parça idareten ayırdım yenilerini alana kadar onları giyerim ev içinde ama gezmelik hiç bişey yok :KK73: ya kendimdeki farkı şimdi farkettim maşallah bana :KK36:mutluluk hüzün karışık duygular yaşıyorum binlerce kere şükürler olsun Rabbime :KK68: Ya hayal gibi rüya gibi inanamıyorum:cry:bu ben miyim? Bu bensem o kıyafetleri giyen kız kim :KK61:
maşallah canım tebrik ederim çok güzel moral oluyor insana azmin bir kat daha artmıştır :KK73:

Bazen 6 ayda sürüyo. Valla hiç belli olmuyo. O kadar çekinmeyin telden ya. Sonuç daha güzel oluyo. Öyle düşünün :KK66:
Ben telden dolayı ağız içinde oluşan yaralardan korkuyorum normalde de oluşuyor vitaminsizlikten o da eklenirse diye çekiniyorum biraz ama takıcam ya herkes ön dişlerin ayrık çok güzel duruyor diyor ama ben hiç sevmiyorum hem takarsam rahat yemek yiyemem zayıflarım :KK70::KK70:

Ben telden dolayı ağız içinde oluşan yaralardan korkuyorum normalde de oluşuyor vitaminsizlikten o da eklenirse diye çekiniyorum biraz ama takıcam ya herkes ön dişlerin ayrık çok güzel duruyor diyor ama ben hiç sevmiyorum hem takarsam rahat yemek yiyemem zayıflarım :KK70::KK70:
Bende yara falan olmadı valla.
Ben yiyodum o sadece ilk bir hafta olur sonra alışıyosun :KK53:

Bacaklarım değil :KK70:

Benim ağrı olmadı çok. Kimisinde oluyor. Yamukta geliyo olabilir. Doktora gitmen lazım bişekilde. Diş ağrısı zor :KK43:

Yaaa yemin ederim çok mutlu oldum yemin edwrim :KK200:
Maşallah canım sana eee azmı içinden bi çocuk çıktı sayılır :KK70:

Yaz gelince de yazlıklar küçük gelecek :KK69:

:KK70::KK70:

Ben 18 yaşımda tel taktım 20 de çıktı :confused:
O kadarda zor bişi değil yaaa

Bacaklarin çok da kalın değilmiş olması gerektiği gibi zaten hedefe ulaşınca iyice incelecek :KK66:

Bacaklarin çok da kalın değilmiş olması gerektiği gibi zaten hedefe ulaşınca iyice incelecek :KK66:
Bundan sonra bacaktan gidecek inş tatlım.
49 kiloyken bacak aram ayrılıyodu. İşte ben o görüntüyü çok seviyorum :KK70:
Bacaklarım bitişikken zayıfım gibi gelmiyo.
48 de daha da güzel olacak :21:
Sonra gelsin squat iç bacak basen egzersizleri.
Taş olma yolunda adım adım :KK70::KK70:

Back
X