Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

kızlar utancıma sabahtan beri girdim çıktım yazamadım 2 günde 5 kilo alma ihtimalim yoktur heralde ama gayet yedim patates kızartmasından hamburgerine hamburgerinden dondurmasına cipsine kadar haliyle bu sabah 64.5 geldim 59.8 den yeşilçay içmedim spor yapmadım bilmiyorum ne kadarı gider listeye giricem diye akla karayı seçip listeye girdğimin ertesi günü bunlar çok utanç verici :KK43:
Şoka girdim :KK57:
Ama wcye gider diye düşünüyorum canım kahve iç bence.
Akşamıda erken kapat.
Benimde hafta sonu yemediğim kalmadı.
Bugün de yedim yine diyet pskolojisinden koptum resmen.
Şu saatten sonra bişey yememeyi planlıyorum. Su içcem sadece.
Diyetten çıkınca hayat enerjim bitiyo resmen ya.

Şoka girdim :KK57:
Ama wcye gider diye düşünüyorum canım kahve iç bence.
Akşamıda erken kapat.
Benimde hafta sonu yemediğim kalmadı.
Bugün de yedim yine diyet pskolojisinden koptum resmen.
Şu saatten sonra bişey yememeyi planlıyorum. Su içcem sadece.
Diyetten çıkınca hayat enerjim bitiyo resmen ya.
bilmiyorum canım daha bugün hiç kahve içmedim içeyim bari bende tamamen koptum diyet psikolojisinden oysaki haftasonu eşimin tüm akrabaları arkadaşları herkes kilo vermişsin güzelleşmişsin falan o kadar gaza getirdi ama ben hiç modumda değildim heralde şok diyet bakıyorum 4 gün uygulucam

bilmiyorum canım daha bugün hiç kahve içmedim içeyim bari bende tamamen koptum diyet psikolojisinden oysaki haftasonu eşimin tüm akrabaları arkadaşları herkes kilo vermişsin güzelleşmişsin falan o kadar gaza getirdi ama ben hiç modumda değildim heralde şok diyet bakıyorum 4 gün uygulucam
Valla yapabilir sen şok diyet ne ala.
Ben yapamiyorum öyle şeyler ya.
Ay bide yedikçe uykum geliyo benim uyuşuklaştım ya gözlerim kapanıyo bunları yazarken :KK70:

Valla yapabilir sen şok diyet ne ala.
Ben yapamiyorum öyle şeyler ya.
Ay bide yedikçe uykum geliyo benim uyuşuklaştım ya gözlerim kapanıyo bunları yazarken :KK70:
kız sen bizi gaza getiren öyle konuşmalardan sonra nasıl saldın böyle :KK70:

hafta içi gayet şok uyguluyorum kendime hakim oluyorumda hafta sonu kendimden çıkıyorum ya çok kızdım kendime cumartesi akşama kadar herşey normaldi en sevdiğim şey sobada ekmek kızartma kayınvalidem yaptı ona bile dayandımda akşamı rakı içtim :sinirli:
pazar günüde eşimin lise arkadaşları hanımları hep birlikte koyverdik gecede 12.30da eve gelince ne spor ne yeşilçay hepsi kaldı :KK43:
sanırım 5 günlük protein diyeti var sabah öğle akşam et yarın ona başlıcam yeşilçay su kahve dışında herşey yasak inşallah uygulayabilirim:KK17:

kız sen bizi gaza getiren öyle konuşmalardan sonra nasıl saldın böyle :KK70:

hafta içi gayet şok uyguluyorum kendime hakim oluyorumda hafta sonu kendimden çıkıyorum ya çok kızdım kendime cumartesi akşama kadar herşey normaldi en sevdiğim şey sobada ekmek kızartma kayınvalidem yaptı ona bile dayandımda akşamı rakı içtim :sinirli:
pazar günüde eşimin lise arkadaşları hanımları hep birlikte koyverdik gecede 12.30da eve gelince ne spor ne yeşilçay hepsi kaldı :KK43:
sanırım 5 günlük protein diyeti var sabah öğle akşam et yarın ona başlıcam yeşilçay su kahve dışında herşey yasak inşallah uygulayabilirim:KK17:
Ben diyete girince tam giriyorum çıkınca tam çıkıyorum :KK70::KK70:

Neyse wcye gider onlar sen bana inan.
Burada biri yenilenlerin kiloya dönmesi 2 haftayı buluyormuş demişti ;)
Tuvalete çıkmaya çalış.
O hafta sonu hatasına da herkes düşüyo merak etme. Hafta sonu herkes biyerlere gidiyo falan.
Sadece yeni başlamışken kendini salman iyi olmamış. İlk zamanın hevesiyle daha hızlı ilerleyebilirdin..
Neyse nerden dönsen kar.
Bana bakma ben eski halime dönünde biraz motivasyon kaybı yaşadım. Herkeste olumlu yorum yaptı güzel olmuşsun diye.
Eşimde yeter bu kadar falan diyo hep. Biraz rehabete kapıldım sanırım. Mide genişleyince de bugün tutamadım kendimi. Şimdi mirayım uyudu spor yapacağım kalkıp. Vazgeçmeyeceğim. 200 gr da versem hafta da vazgeçmicem..

Ben diyete girince tam giriyorum çıkınca tam çıkıyorum :KK70::KK70:

Neyse wcye gider onlar sen bana inan.
Burada biri yenilenlerin kiloya dönmesi 2 haftayı buluyormuş demişti :KK66:
Tuvalete çıkmaya çalış.
O hafta sonu hatasına da herkes düşüyo merak etme. Hafta sonu herkes biyerlere gidiyo falan.
Sadece yeni başlamışken kendini salman iyi olmamış. İlk zamanın hevesiyle daha hızlı ilerleyebilirdin..
Neyse nerden dönsen kar.
Bana bakma ben eski halime dönünde biraz motivasyon kaybı yaşadım. Herkeste olumlu yorum yaptı güzel olmuşsun diye.
Eşimde yeter bu kadar falan diyo hep. Biraz rehabete kapıldım sanırım. Mide genişleyince de bugün tutamadım kendimi. Şimdi mirayım uyudu spor yapacağım kalkıp. Vazgeçmeyeceğim. 200 gr da versem hafta da vazgeçmicem..
inşallah canım gider wcye hepsi 5 leri görmüşken 6 çok kötü geldi ama dediğin gibi salmıcam gram gramda olsa tekrar istediğim yere gelicem bugün yeşilçayımıda suyumuda içtim spor artık 1 saatden aşağı yok cezalıyım ben :kızgın:kız uyuduysa fırsatları değerlendirmek lazım :spor:

Bayanlar hafta sonu bende batirdim utancimdan da giremedim...
Neyse bugün daha iyiyum....
Bu arada inanilmaz guzel bir patlucan yemegi yaptim firinda az yagli muhtesem otesi oldu...
Patlicanlari tuzlu suda tuttum sonra sıktım ve kuruttum iyice...dahasonra borcama 1 bas sogani dosedim1 yk zeytinyagi uzerine patlicanlari koydum gene uzerine 1 bas soganla kapattim domates rendeledim 1 yk zeyti yagi gezdirdim 4 5 dis sarimsak attim ve benim borcamlar kapakli kapagini orttim eger sizde kapak yoksa aliminyum folya da is gorebilir sanirsam..onceden 180 isitilmis firinda 45 50 dakika pisirdim firindan da cikarmadim firini kapatinca 1 saatten fazla firinda dinlendirdim...yaninada yogurt offff harika oldu bayanlar...

inşallah canım gider wcye hepsi 5 leri görmüşken 6 çok kötü geldi ama dediğin gibi salmıcam gram gramda olsa tekrar istediğim yere gelicem bugün yeşilçayımıda suyumuda içtim spor artık 1 saatden aşağı yok cezalıyım ben :kızgın:kız uyuduysa fırsatları değerlendirmek lazım :spor:
Haklısın bende 55i görünce kötü oldum :(
Yarına kalmaz umarım.
Bencede 1 saat kardiyo çalış ;)
Bu arada inanilmaz guzel bir patlucan yemegi yaptim firinda az yagli muhtesem otesi oldu...
Patlicanlari tuzlu suda tuttum sonra sıktım ve kuruttum iyice...dahasonra borcama 1 bas sogani dosedim1 yk zeytinyagi uzerine patlicanlari koydum gene uzerine 1 bas soganla kapattim domates rendeledim 1 yk zeyti yagi gezdirdim 4 5 dis sarimsak attim ve benim borcamlar kapakli kapagini orttim eger sizde kapak yoksa aliminyum folya da is gorebilir sanirsam..onceden 180 isitilmis firinda 45 50 dakika pisirdim firindan da cikarmadim firini kapatinca 1 saatten fazla firinda dinlendirdim...yaninada yogurt offff harika oldu bayanlar...

Tarif güzelmiş herkes saldı bu hafta anlaşılan sessizlikten belli zaten :KK70:

Cuma 53.7
Bugün 55 :olamaz:

Nasıl bir yediysem :KK17:
Bende de durum aynı :D dün bi de erkenden kapatmıştım ben yeme işini acıktıkça sıvı tükettim ama sonuç hüsran :D

kızlar utancıma sabahtan beri girdim çıktım yazamadım 2 günde 5 kilo alma ihtimalim yoktur heralde ama gayet yedim patates kızartmasından hamburgerine hamburgerinden dondurmasına cipsine kadar haliyle bu sabah 64.5 geldim 59.8 den yeşilçay içmedim spor yapmadım bilmiyorum ne kadarı gider listeye giricem diye akla karayı seçip listeye girdğimin ertesi günü bunlar çok utanç verici :KK43:
2 günde 5 kilo mümkün değil canım wc ile atarsın onu bol bol su iç bir de ödem de vardır :) 2 gün güzelce yemiş içmişsin cumaya daha dört gün var toparlanalım hep birlikte :)

İslim kebabı yapmak için 3 tanr patlıcan almıştım. İslim kebabını yapamadım bir türlü kıyma aldığımız market uzak düştü gözümde büyüdü gitmek :D onun yerine bu tarifini yapacağım yarın :) teşekkürler :)

Sabah
1 patatesli açma simit

Öğle
Çeyrek tost

Ara
Papatya çayı

Ara2
Fırından patates cipsi yedim :(

Akşam 17:00
2 tavuk baget fırında
Zeytinyağlı pırasa ( bayılıyorum buna hastasıyım)
2 kaşık yoğurt

Ara
Sade Türk kahvesi
Ayçekirdeği (çok yedim çok)

Su:1,5litre

Sabah
1 patatesli açma simit

Öğle
Çeyrek tost

Ara
Papatya çayı

Ara2
Fırından patates cipsi yedim :KK43:

Akşam 17:00
2 tavuk baget fırında
Zeytinyağlı pırasa ( bayılıyorum buna hastasıyım)
2 kaşık yoğurt

Ara
Sade Türk kahvesi
Ayçekirdeği (çok yedim çok)

Su:1,5litre
Mmenu guzel biraz karb agirlikli olmus ama benim menü daha da karb...sonumuz hayra gele...

Kızlar dereceye giremeyince bu hafta, yine cezaya kaldık..

Takıma geldim ve harika paylaşımlar okudum En Büyük KK

Kızlar kilo vermek istemiyorsak kapatalım takımı, yormayalım kendimizi..
Haftasonları da istediğimiz kadar yeriz öyle dimi :KK59:

Bende de durum aynı :KK70: dün bi de erkenden kapatmıştım ben yeme işini acıktıkça sıvı tükettim ama sonuç hüsran :KK70:

2 günde 5 kilo mümkün değil canım wc ile atarsın onu bol bol su iç bir de ödem de vardır :) 2 gün güzelce yemiş içmişsin cumaya daha dört gün var toparlanalım hep birlikte :)

İslim kebabı yapmak için 3 tanr patlıcan almıştım. İslim kebabını yapamadım bir türlü kıyma aldığımız market uzak düştü gözümde büyüdü gitmek :KK70: onun yerine bu tarifini yapacağım yarın :) teşekkürler :)
Valla hep beraber toplalammız lazım kendimizi. O artılar gider 4 güne
Sabah
2 dilim ekmek
2 kk peynir
Domates
Öğlen
2 lahmacin
Aksam
Avuc ici kadar pizza (ince hamur)
Elimi cok kotu kestim bugun disaridan yedim...
Daha sonra 3 yk nar yiyeceğim..
1 kase yogurt...
Geçmiş olsun :(

:( haklısın ne diyeyim. Hep beraber cozutmuşuz.
Ama toplayabiliriz. Bunu yapmak zorundayız.
4 hatta 3 günde bile olur

Valla hep beraber toplalammız lazım kendimizi. O artılar gider 4 güne

Geçmiş olsun :KK43:

:KK43: haklısın ne diyeyim. Hep beraber cozutmuşuz.
Ama toplayabiliriz. Bunu yapmak zorundayız.
4 hatta 3 günde bile olur
Sadece bir seferlik değilki canım.. Her hafta bu şekilde olmalı ki ceza hiç almayalım..

Bugün ki menüm paylaşılacak gibi değil. Lakin 15.30 da yedim en son.
Sonrasında 2 kez leslie 1 mile express yaptım.
3lt den çok su içtim
1 türk kahvesi ve 3 kupa yeşil çay içtim.
Yarına ekside olurum umarım.
Bu benim geçiş günümdü.
Vazgeçmeyeceğim.
Tamam şuanda abartı bi kilom olmayabilir belkide bi çoğunuzun hedefi 55 kilo.
Etrafımda biçok insan böyle iyi fazla zayıflama diyolar eşimde dahil.
Ama ben kendim mutlu değilim böyle.
Önceleride 52 55 arası gidip gelirdim hiçbi zaman mutlu olmazdım heo 49 kilo falan olmak isterdim.
Şimdi yine aynı yerde kalmak istemiyorum.
Bi işe giriştim tamamlamam lazım.
Bu sefer kendi istediğim gibi görünmeliyim.
Buraya başlarken nolursa olsun bırakmayacaksın izne falan ayrılmayacaksın hiç olmadı kilonu korursun diye kendime söz vermiştim.
Sallansamda düşmeyeceğim.
Üstelik diyet beni her alanda motive ediyo.
Diyetten çıktığımda hayatımın diğer alanındaki herşey etkileniyo motivastonum düşüyo.
Bırakmak yok o yüzden !
Artılar gidecek eksiye bile düşeceğim cumaya ! En Büyük KK

selam kızlar napıyorsunuz?

dünkü menüm

sabah: 2 dilim ekmek, salata, peynir, zeytin toplam 1 çay k edecek kadar fındık ezme ve çiko çay
ara: sütlü sade kahve
akşam: babam et döner yaptırdı, ekmeğiyle yedim ama gün içinde başka hiçbir şey yememiştim yattıgımda da acıkmıştım
ara: turk kahve soda- ve tabi ki yeşilçay

bugün
sabah: 1 dilim ekmek, salata peynir zeytin yeşilçay
ara: 1 lokma simit
öğlen: 1 karnıyarık (köz patlıcandan) 2 kaşık yoğurt
ara: meyve
akşam: yine karnıyarık ve yoğurt
ara: turk kahvesi soda
ara: şimdi yeşilçayımı içtim

Back
X