Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Dün ufak bir kas sıkışması yüzünden uğrayamadım :KK53: akşamı hastanede geçirdim ama şükür şu anda çok çok iyiyim :21:
Tabi doktorlar kalpten sıkıntı olmasın diye kan tahlili, ekg ve röntgene kadar herşeye baktılar :KK66: Maşallahım varmış :KK48:
Eşime diyorum yahu en kilolu zamanımda böyle bir şey yaşamadım kilolar gidince nasıl oluyor falan diye adamcağız demezmi tabi yağlar eriyince kemiklerin arasında yer açıldı kasda araya girip sıkıştı diye :KK70:
Hastanede yahu güldürme ağrım var dedim bir ara :KK48:
Nefes alırken bile ağrıyordu ama yaptıkları iğne sayesinde bu sabah çok iyiyim :KK66:

Kan sonucunu beklerken hastane bahçesinde çay içtik ordada bak ne güzel baş başa çay içiyoruz demezmi moralimi düzeltmek için :KK48: dedim len millet boğazda çay bahçesinde içiyor o çayı hastane bahçesinde değil :KK70:
Eşimden korkarken ben hastanelik oldum ya la :KK70: :KK70: :KK70:

Rabbim tüm hastalara şifa versin ...Aminnn
Şimdi daş gibiyim hatta yine bugün yoğun bir gün beni bekliyor ama öğlene doğru damlarım yine :KK70:
Geçmiş olsun canım..
D vitamini kullanıyomusun?

Bu arada Ellssa Ellssa Bizim takımda benim bu haftanın listesini paylaştım canım :KK66: dün giremeyince ancak görüp yazabildim :KK66:
Tamam canım Teşekkürler gelir bakarım hemen.

Bende dogumdan sonra bir verdim sonra gene aldim.. sikı bir rejimle 8 kg gitti lakin 4 aydir ayni kilo da sabitim....
ah bi 8vereblsem son zamanlarda sanki diyete başlamak istedikçe kilo alıyorum ve işin kötüsü bu halime alışmaya başladım en büyük korkum da bu işte bu yüzden bir dur demem şart aldığım elbiselerde 44 den 46*ya gectim aynaya baktıkca kendime sinir oluyorum

Selamın aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese hayırlı akşamlar

Ayağı yanmış kedi modundaydım bugünde yine :KK70: Sabahtan bir işim vardı onu halletmek için çıktım sonra bir yarım saat eve uğrayıp bu seferde eşimi Nöroloji doktoruna götürdüm kontrole :KK66: Baya bir bekledik ama eşim doktordan çok memnun kaldı :KK66: güzel ilgilendi hatta cumartesi gecesi de emar çekilecek ki ağrılarının net teşhisi konsun ki ona göre ilaçlar kullanıp rahatlasın :KK66:
Kızım okuldan çıkmadan Annem ve kızkardeşimle birde manav alışverişimi aradan çıkardım :KK66:
Kuzum okuldan çıkınca da onuda yüzme kursuna götürüp dönüşte marketten bir iki şey alıp eve döndüm :KK66:

Yine yoğun ve yorucu bir gündü ama şükürler olsun ki şu anda çok daha iyiyim ve dinleniyorum artık :KK66: bugün benden su bile istemesin kimse :KK70:

He beslenme olarak hiç kaçamak yok aksine gayet sağlıklı ama suyumu da olması gerektiği gibi içemedim :KK66: tabi onuda telafi etmeye çalışıyorum :KK66:
Valla sonunda damacanayı yanıma alıp içine hortum salacağım :KK70:

Aaa ben yamulsam da o enerji bitmez :KK70:
Hastanede bile eşimle muzurluk peşindeydik daha doğrusu o benim modum düşmesin diye şaklabanlık peşindeydi :KK70: millet beni görünce şaşırmıştır güldükçe ahhh ahhh diyip durdum :KK70:

Sağ olasın canım şimdi çok daha iyiyim şükür :KK66:
Eşinin neyi var canım?

ah bi 8vereblsem son zamanlarda sanki diyete başlamak istedikçe kilo alıyorum ve işin kötüsü bu halime alışmaya başladım en büyük korkum da bu işte bu yüzden bir dur demem şart aldığım elbiselerde 44 den 46*ya gectim aynaya baktıkca kendime sinir oluyorum
Benimde vermeye calisip aldigim kilolar olmustu tatlim....
Ben kedeme kademe yaptim ilk basta aksam yemegimden sonra 1 su bardagi yogurt veya sut disinda bir sey yemedim...
Bunu halledimce ekmege kisitlama getirdim..en sonda seker... sekersiz 4 ay gecirdim ama su 2 aydir kacamaklarim oluyor ne yazik ki... ama olucak once kendime inaniyirum sende oyle yap tatlim...

saol kuzum haklısın ama işte annem onu yapmıştı geldiğimde, ve haşlaması cok kötü oluyor yiyemiyorum ben
Aslinda lahanayi az haslarsan birde uzerine limon az zeytinyagi superb olur...
Gerci ben birde lahanayi cok az hasliyirum daha sonra catalla hadifce ezip cokelek veya lor yumurta ve sut ile karistiriyorum uzerine cok az kasar peyniri serpiyorum atiyorum firina...buda guzel oluyir...

Kizlar F Fittek ve Z zayiflayacgim karsinizda evlenince 4 ayda 20 kilo alan 78lere cikan ve daha dogurmayan biri olaraktan 78de kilomu :KK71:
Her paazartesi diyete baslayp sali günü biraktigim 2 seneyi buldu ama cok şükür sonunda tak dedi irademi korudum ilk baslarda kolay olmuyo hele benim gibi biri kesinlikle ac uyuyamayan gece uyanip yemek yiyen biri:KK73: 67lere kadar spordu az biraz yedigime dikkat etmekti düştüm sonra kendimi gaza getirmek icin esimle iddiaya girdik o gece acliktan uyuyamam ama vazgecmedim alisicam buna ve zamanla alistim çünkü artik kilodan aynalara bakamamaktan hantalliktan 29 yasinda 60 yasinda hissetmekten bikmistim:KK66:
Once kendimiz yapabilcegimize inanmamiz lazim birlikte basaricaz kizlar :KK36:

menüm
kahvaltı 10.30
domates
salatalık
1 dilim ekmek
5-6 çatal yumurta
3 dilim salam

ara 15.30
1 dilim elma

akşam 18.30
biraz etsiz çiğ köfte