- 8 Ağustos 2008
- 35.904
- 45.730
- 1.123
Ve aleyküm selam canım.. Dün ben de bakındım yoktun.. Bayaaa iş halletmişsin aferim sana..Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Çok şükür bugün yine ezanla uyanabildim
Dün yine ayağı yanmış kedi modundaydımSabah kızı okula bırakıp kızkardeşimle buluşup Kahvaltı ettik dışarda ( tabiki kaçamaksız ) ordan AVMye geçip büyük kızıma kot ufaklığa da kadife pembe gömlek aldım
Tabi iki kızkardeş deli danalar gibi dolandık o mağazadan bu mağazaya
Öğlen Anneme gittik yemeğe hatta küçük kuzuyu okuldan aldıktan sonrada keyif kahvelerimizi içip direk pazara çıktık
Tabi ordada dururmuyuz yine deli dana gibi dolanıp eksiklerimizi aldık
Hesapta çıkışta eşim gelip alacaktı pazar arabası ağır oldu diye ama tamirciye uğrayınca işi biraz uzadı bizde yine yürüyerek onun yanına gittik ki en azından o trafiğe girmek zorunda kalmasın diye
Toplamda 13.998 adım atmışımEve gelincede yok akşam yemeği faslı yok mutfağı toparla hadi bir sonraki günün yemeğini yap birde küçük kuzu gözleme diye tutturunca benim motordan dumanlar çıkmaya başlamadan baygın düşmeye yakın kendimi koltuğa atabildim ( ordada zaten 10 dakika oturduktan sonra uyuya kalmışım
)
Dün suyu yeterli içemeyince ( malum dışarda tuvalet mı kovalayacağım havalarda soğudu zaten ) bugün biraz artı gördüm gibi ama hallederim nasılsa bugünHem spora gideceğim bu sabah hemde bol su takviyesiyle cumaya eksi göreceğime eminim
Kız sanki beni tarif etmişsinYemem yemem ama ağzıma sürdüğüm an içimden sanki Kurabiye canavarı çıkıyor ( Susam sokağındaki Kurabiye canavarı gibi saldırasım geliyor
)
Allahtan çok nadiren artık liste dışında birşeyler yiyorum hatta kendime şart koşuyorum yersemde en az 2 hafta bir daha kaçamak yok bana diyeGerçi çoğu zaman reddetmeyi başalrıyorum
![]()
Yoğun bi gün de beni bekliyor..
Bol hareket gitsin kilolar