• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Çok şükür bugün yine ezanla uyanabildim :KK66:
Dün yine ayağı yanmış kedi modundaydım :KK70: Sabah kızı okula bırakıp kızkardeşimle buluşup Kahvaltı ettik dışarda ( tabiki kaçamaksız ) ordan AVMye geçip büyük kızıma kot ufaklığa da kadife pembe gömlek aldım :KK66: Tabi iki kızkardeş deli danalar gibi dolandık o mağazadan bu mağazaya :KK70:
Öğlen Anneme gittik yemeğe hatta küçük kuzuyu okuldan aldıktan sonrada keyif kahvelerimizi içip direk pazara çıktık :KK66:
Tabi ordada dururmuyuz yine deli dana gibi dolanıp eksiklerimizi aldık :KK66:
Hesapta çıkışta eşim gelip alacaktı pazar arabası ağır oldu diye ama tamirciye uğrayınca işi biraz uzadı bizde yine yürüyerek onun yanına gittik ki en azından o trafiğe girmek zorunda kalmasın diye :KK66:

Toplamda 13.998 adım atmışım :KK48: Eve gelincede yok akşam yemeği faslı yok mutfağı toparla hadi bir sonraki günün yemeğini yap birde küçük kuzu gözleme diye tutturunca benim motordan dumanlar çıkmaya başlamadan baygın düşmeye yakın kendimi koltuğa atabildim ( ordada zaten 10 dakika oturduktan sonra uyuya kalmışım :KK70: )

Dün suyu yeterli içemeyince ( malum dışarda tuvalet mı kovalayacağım havalarda soğudu zaten ) bugün biraz artı gördüm gibi ama hallederim nasılsa bugün :KK66: Hem spora gideceğim bu sabah hemde bol su takviyesiyle cumaya eksi göreceğime eminim :KK66:

Kız sanki beni tarif etmişsin :KK70: Yemem yemem ama ağzıma sürdüğüm an içimden sanki Kurabiye canavarı çıkıyor ( Susam sokağındaki Kurabiye canavarı gibi saldırasım geliyor :KK70: )
Allahtan çok nadiren artık liste dışında birşeyler yiyorum hatta kendime şart koşuyorum yersemde en az 2 hafta bir daha kaçamak yok bana diye :KK66: Gerçi çoğu zaman reddetmeyi başalrıyorum :KK70:
Ve aleyküm selam canım.. Dün ben de bakındım yoktun.. Bayaaa iş halletmişsin aferim sana..
Yoğun bi gün de beni bekliyor..
Bol hareket gitsin kilolar:KK73:

:KK48::KK48: Alemsın canım yaa :KK66: kız bazen bende hep diyorum keşke şöyle bir bunalıma girsem de 3 gün hiç yerimden kalkmasam falan diye ama yok Anam depresyona girecek vakit bile yok :KK70: :KK70: :KK70:
:KK70:Kızzz beni demişsin.. Depresyona girmeye bile bırakmıyolarki beni :KK70::KK70:yok zaman yok:KK70:

images.webp

Dün 150 yapmam gerekirdi unuttum bugün yapıcam.. Dinlenme günüm olsun dün..

:KK48::KK48: Alemsın canım yaa :KK66: kız bazen bende hep diyorum keşke şöyle bir bunalıma girsem de 3 gün hiç yerimden kalkmasam falan diye ama yok Anam depresyona girecek vakit bile yok :KK70: :KK70: :KK70:
kız bende o günlerin keyfini bilememişim:KK70: şimdi çalışıyorum haftasonları genelde kv o değilse misafir var haftaiçi akşamları yemekdi spordu haftasonu kvdeysek ev işi çamaşır bulaşık önümüzdeki haftadan itibaren haftada 2 akşam ingilizce kursa ayağına 4 ay mesai ahh ben başımı nerelere vurayım :KK71::KK71:

Selamın Aleyküm kızlarrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Spordan geldim hemen biraz erkende olsa öğle yemeğimi yedim :KK66: şimdi tekrar giyindim eşimin doktorunu aradan çıkaracağız :KK66:
Bekleme durumu olurda öğle yemeği saatim gecikir diye erken yedim bugün :KK66: artık Annemde de bir yarım saat kahve molası veririm ( kızın yüzmesine biraz vakit var diye tekrar eve inmiyorum ya :KK66: )

Şu ana kadar 1.5 litre suyum tamam :KK66: yatana kadar rahat 3 litre olacağı belli zaten :KK48:
İnşallah yarın çok güzel eksiler görürüz hepimiz :21:

Ve aleyküm selam canım.. Dün ben de bakındım yoktun.. Bayaaa iş halletmişsin aferim sana..
Yoğun bi gün de beni bekliyor..
Bol hareket gitsin kilolar:KK73:

Bu ara Annem bile diyor kız oturmaya fırsatın olmuyor diye :D tabi onun hoşuna gidiyor hem kilo veriyorum hem yerimde duramıyorum diye ;)
Bencede gitsin kilolar artık ;)
:KK70:Kızzz beni demişsin.. Depresyona girmeye bile bırakmıyolarki beni :KK70::KK70:yok zaman yok:KK70:

Geçen nette bir video gördüm koptum kadın elinde çay depresyona giremiyorum diye anlatıyor :D bizimki de o hesap :D

Ohhhh ne güzel ip atlamaya da başlamışsınız ;) bende bizim takımı fiştikliyeyim bakın 2.ci takım atlaya atlaya yağları atıyor diye ;)

kız bende o günlerin keyfini bilememişim:KK70: şimdi çalışıyorum haftasonları genelde kv o değilse misafir var haftaiçi akşamları yemekdi spordu haftasonu kvdeysek ev işi çamaşır bulaşık önümüzdeki haftadan itibaren haftada 2 akşam ingilizce kursa ayağına 4 ay mesai ahh ben başımı nerelere vurayım :KK71::KK71:

Olsun nerde hareket orada bereket ;) iyidir iyidir yoruluyor insan ama karşılığını alınca mutlu oluyoruz ;)

Selamın Aleyküm kızlarrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Spordan geldim hemen biraz erkende olsa öğle yemeğimi yedim :KK66: şimdi tekrar giyindim eşimin doktorunu aradan çıkaracağız :KK66:
Bekleme durumu olurda öğle yemeği saatim gecikir diye erken yedim bugün :KK66: artık Annemde de bir yarım saat kahve molası veririm ( kızın yüzmesine biraz vakit var diye tekrar eve inmiyorum ya :KK66: )

Şu ana kadar 1.5 litre suyum tamam :KK66: yatana kadar rahat 3 litre olacağı belli zaten :KK48:
İnşallah yarın çok güzel eksiler görürüz hepimiz :21:

Bu ara Annem bile diyor kız oturmaya fırsatın olmuyor diye :KK70: tabi onun hoşuna gidiyor hem kilo veriyorum hem yerimde duramıyorum diye :KK66:
Bencede gitsin kilolar artık :KK66:

Geçen nette bir video gördüm koptum kadın elinde çay depresyona giremiyorum diye anlatıyor :KK70: bizimki de o hesap :KK70:

Ohhhh ne güzel ip atlamaya da başlamışsınız :KK66: bende bizim takımı fiştikliyeyim bakın 2.ci takım atlaya atlaya yağları atıyor diye :KK66:

Olsun nerde hareket orada bereket :KK66: iyidir iyidir yoruluyor insan ama karşılığını alınca mutlu oluyoruz :KK66:
İşte o video yu yüklemeye çalışmıştım sabah ama olmadı hata verdi..

Tabiki atlasınlar canım.. Hep birlikte ip atlıyalım:spor::spor::spor:

Menü bugün şöyle

Sabah 1 bardak ılık su
7.30 gibi bir küçük simit sekersiz cay
11.00 2 tane salatalik
12.30 1 dilim su böreği 1 tane ekler :mad:
13.00 9 kat :bicak:
14.00 1 kupa sekersiz turk kahvesi
18.30 2 kupa yesilcay

3 litre su
1 saat spor (ip atlama kardiyo squat)

Sabaah
2 dilim kepekli ekmek üstüne kaşar sucuk fırında

Öğle
Çeyrek tost
Maden suyu

Akşam
Üç ince dilim pizza
Tavuk sote
Az pilav
Cips
Salata

Akşam dışardaydık cısslı oldu
Su: 1,5 lt
Kitap: Konstantiniyye Oteli

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar :KK66:
Rabbim gönlümüzden geçenleri bizlere tez zamanda hayırlı olarak nasip eder inşallah....Aminnnn

Umarım herkes bugün çoook güzel sonuçlar görür tartısında ve önümüzdeki haftaya çok daha motive olmuş olur ;)
Bugün malum Ayşemle bizim Diyetisyen günümüz ;)
İnşallah orada da çoook güzel rakamlar görürüz ;)
Benim evdekinde gördüm de bazen biraz denyoya bağlıyor :D geçen gün beni 87,6 bile gösterdi :D len okadarına kör dedem bile inanmaz derler ya bende öyle hissettim bir an :D 5 dakika sonra fikrini değiştirip başka rakam gösterdi :D
Denyo yaa kime çektiyse :D :D :D

Sibelde genelde evdekinden fazla çıkıyorum ama bakalım ne göreceğim ;)

Ellssa Ellssa kaptanim sadece bizim takım atlasın oynakbasi34 oynakbasi34 nin takimina fark atalım :KK70::KK70:

Vayyy hayin köfteeee :D :D :D bah bah bah fıstık benim olacak vuracağım kırbacı vuracağım kırbacı diyorsun :D
Ben gezentilikten daha takıma haydin zıplayalım diyemedim bile :D
Neyse bugün söylerim nasılsa :D gerçi yine diyetisyendi falan derken ancak cepten bir bakarım az birde gece girebilirim artık ;)

Nefesimi ensenizde hissedin belki daha çok gaza gelirsiniz :D
Şaka bir yana ama azim süper maşallahınız var ;)

günaydın
ben kilo almışım :(
yöneticim değişti iş yerim çok stresli diyete vakit ve enerji kalmıyor ben grubu eksiye çekmemek için ayrılmak istiyorum
size bol şans

**2. Takım 541.Etap**SEKİZİNCİSİ

akrep33( 71 / 71 / / %) Sabit
2BHB(61,1 / 61.0/ 0.1/%0.16 )
bebekicin(67,1 /66,6 /0,5 / %0,75)
ayperest(53,5 / / / % ) İzne ayrıldı
zayiflayacgim(74,2/ 73,6 / 0,6/ 0,81%)
cimbomlukiz( 59 /58.7 /0.3 /%0.51)

2.Takım ortalaması : %0.372

Back
X