• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

menüm
kahvaltı yok
öğle 12.00
1 kase mercimek çorbası
1 dilim kepek ekmeği

akşam 16.30
2 küçük ekmeğe tost

1.5 lt su
1.5 saat kick boks
1.5 saat yürüyüş

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Bugünde hala kalıp gibiyim o_OBu sabah büyük kızın Endokrin doktorunda randevusu vardı ona bile zorla gittim ;) eşimin kas gevşeticilerinden içtim onun zoruyla ;) İnşallah biraz daha çabuk düzelmeme yardımcı olur ;)
Boynuma devamlı bengay sürüp şalla sarılı bir şekilde dolaşıyorum ;)

Küçük kızın Öğretmeni bugün Hastaneye gideceği için okul yokmuş onlara tabi oda evde olunca benim daha bu saatte kafam şişmeye başladı :KK48: abla kardeş bir aradayken çok didişiyorlar gerçi ayrıda durmak istemiyorlar :KK48:

Bu arada yaz tatilinde küçük kuzum eşimin Halasıyla Yazlığa Akçaya gidecek :KK68: tabi ablası duyunca bu sabah biraz itiraz etti yalnız ne işi var yok efendim ya bir şey olursa diye :KK48: dedim sende gidersin olmadı okadar rahatsız oluyorsan :KK48: yok mok dedi ama ben kızımı tanıyorsam oda takılır peşlerine sırf kardeşine göz kulak olması için ;) kimseye güvenemiyor kardeşi söz konusu olunca :D Bende bir 10 gün kalsın yanına giderim onu almaya diye 1 hafta kalıp dönerim diye düşünüyorum tabi o zamana kadar hedefime ulaşmış olurum inşallah :21::21::21::21:
Eşime dedim ahtım var 38 bedene düşebilirsem kesinlikle yazın bikini giyeceğim diye :D adam heee giyersin diyor :D tabi içinden yerse diyordur çünkü tanıyorum hayatta bikiniye izin vermez :D

Benim kesinlikle yaza kadar çoook sıkı tutmam lazım şu işi ;)

Bugünde hala kalıp gibiyim o_OBu sabah büyük kızın Endokrin doktorunda randevusu vardı ona bile zorla gittim :KK66: eşimin kas gevşeticilerinden içtim onun zoruyla :KK66: İnşallah biraz daha çabuk düzelmeme yardımcı olur :KK66:
Boynuma devamlı bengay sürüp şalla sarılı bir şekilde dolaşıyorum :KK66:

Küçük kızın Öğretmeni bugün Hastaneye gideceği için okul yokmuş onlara tabi oda evde olunca benim daha bu saatte kafam şişmeye başladı :KK48: abla kardeş bir aradayken çok didişiyorlar gerçi ayrıda durmak istemiyorlar :KK48:

Bu arada yaz tatilinde küçük kuzum eşimin Halasıyla Yazlığa Akçaya gidecek :KK68: tabi ablası duyunca bu sabah biraz itiraz etti yalnız ne işi var yok efendim ya bir şey olursa diye :KK48: dedim sende gidersin olmadı okadar rahatsız oluyorsan :KK48: yok mok dedi ama ben kızımı tanıyorsam oda takılır peşlerine sırf kardeşine göz kulak olması için :KK66: kimseye güvenemiyor kardeşi söz konusu olunca :KK70: Bende bir 10 gün kalsın yanına giderim onu almaya diye 1 hafta kalıp dönerim diye düşünüyorum tabi o zamana kadar hedefime ulaşmış olurum inşallah :21::21::21::21:
Eşime dedim ahtım var 38 bedene düşebilirsem kesinlikle yazın bikini giyeceğim diye :KK70: adam heee giyersin diyor :KK70: tabi içinden yerse diyordur çünkü tanıyorum hayatta bikiniye izin vermez :KK70:

Benim kesinlikle yaza kadar çoook sıkı tutmam lazım şu işi :KK66:
Boynun hala geçmemiş çok zor boyun tutulması.
Geçer inşallah bi an önce..
Hedefin kaç canım? Şu an kaçsın hatırlamıyorum ama ulaşırsın inşaallah yaza kadar hedefine.

Bugünde hala kalıp gibiyim o_OBu sabah büyük kızın Endokrin doktorunda randevusu vardı ona bile zorla gittim :KK66: eşimin kas gevşeticilerinden içtim onun zoruyla :KK66: İnşallah biraz daha çabuk düzelmeme yardımcı olur :KK66:
Boynuma devamlı bengay sürüp şalla sarılı bir şekilde dolaşıyorum :KK66:

Bu arada yaz tatilinde küçük kuzum eşimin Halasıyla Yazlığa Akçaya gidecek :KK68: tabi ablası duyunca bu sabah biraz itiraz etti yalnız ne işi var yok efendim ya bir şey olursa diye :KK48: dedim sende gidersin olmadı okadar rahatsız oluyorsan :KK48: yok mok dedi ama ben kızımı tanıyorsam oda takılır peşlerine sırf kardeşine göz kulak olması için :KK66: kimseye güvenemiyor kardeşi söz konusu olunca :KK70: Bende bir 10 gün kalsın yanına giderim onu almaya diye 1 hafta kalıp dönerim diye düşünüyorum tabi o zamana kadar hedefime ulaşmış olurum inşallah :21::21::21::21:
Eşime dedim ahtım var 38 bedene düşebilirsem kesinlikle yazın bikini giyeceğim diye :KK70: adam heee giyersin diyor :KK70: tabi içinden yerse diyordur çünkü tanıyorum hayatta bikiniye izin vermez :KK70:

Benim kesinlikle yaza kadar çoook sıkı tutmam lazım şu işi :KK66:
Hedefin kaç canım? Şu an kaçsın hatırlamıyorum ama ulaşırsın inşaallah yaza kadar hedefine.

Evdeki 88.9u göstermişti bir ara ama iki üç gündür nasıl düzeni bozduysam maalesef tartıda 90.8i gördüm :( cumaya kadar çok dikkat edip en azından sabit çıkmam şart ;) Suyumu özellikle bu ara çok ihamal ediyorum onu telafi etsem zaten ödem gider diye düşünüyorum ;) bileklerim fena şiş :(
Diyetisyen 70 - 75 arasında korumaya alırız diyor ama ben büyük ihtimalle 6ları ucundan da olsa görmek isterim ;)

Evdeki 88.9u göstermişti bir ara ama iki üç gündür nasıl düzeni bozduysam maalesef tartıda 90.8i gördüm :KK43: cumaya kadar çok dikkat edip en azından sabit çıkmam şart :KK66: Suyumu özellikle bu ara çok ihamal ediyorum onu telafi etsem zaten ödem gider diye düşünüyorum :KK66: bileklerim fena şiş :KK43:
Diyetisyen 70 - 75 arasında korumaya alırız diyor ama ben büyük ihtimalle 6ları ucundan da olsa görmek isterim :KK66:
Gör tabiki canım. Boy kaçtı senin?
Ay bu haftanın birincisi dennisgo yu okudumda az önce.. Çarşamba 1 diğer günlerse yarım saat ip atlamış..
Ben halaa şokkk..

Ben de bugün doktora gittim. Fena faranjit durumları :hasta::hasta:
İçim sökülürcesine öksürüyorum.. Boğazım parçalanıyor sanki..:hasta:
Hayır bu halde bile gözüm ne yesemde:kızgın:
Doktora dedim yan etkisi iştahsızlık olan ilaçlardan alayım mümkünse:KK53:
Etim kemiğimden ayrılıyor gibi:KK43:öyle de bi kötü hissediyorum..
Az önce kahvaltı tarzı bişiler yedim. İlaçlarımı içtim.
Benim kızı da göndermedim okula. Onun da kontrolü vardı. Geçen hafta da o hastaydı rapor almıştık. Bu hafta da ben..
Hayır yarın da doğum günüm benim ama ya:KK54:iyi olmalıyım yarına kadar:KK16: her doğum günümde acaip beklenti içine girerim:sus:sanki selam verdiğim bile sürpriz parti yapcakmış gibi bi beklenti açlığı benimkisi:KK53:

O değil de şu saatli ip atlamaya fena takıldım:spor::spor:
Az iyi olayım 5 dk ile başlıyayım:spor::spor: ben de ip atladığımı sanıyomuşum:skandal:yarım saatte kaç kez ip atlanmış olurkio_Oonyüzbin felan olur herhalde:oha:iyi ol akrep iyi ol:rolleyes:

İyi olayım ip atlama yarışı düzenlicem kendimle:spor:katılmak isteyenler isim yazdırsın:spor::spor::super:

Kızlar merhaba yaklaşık 15 gündür arkadaşım raporlu isler çok yoğun o yüzden pek aktif olamadım gerçi diyet gibide yemiyorumki girip yazayım sporuda biraktim:kızgın: dun sabah 62.5dan sonra gece 12.30da bir büyük leğen mısır patlatıp yedim sabaah 62 geldim:KK45:bu akşamda isten gelirken 4 büyük paket cips aldım yemeye başladım:oha:

Kızlar merhaba yaklaşık 15 gündür arkadaşım raporlu isler çok yoğun o yüzden pek aktif olamadım gerçi diyet gibide yemiyorumki girip yazayım sporuda biraktim:kızgın: dun sabah 62.5dan sonra gece 12.30da bir büyük leğen mısır patlatıp yedim sabaah 62 geldim:KK45:bu akşamda isten gelirken 4 büyük paket cips aldım yemeye başladım:oha:
Neden peki?
Ben de kaçgündür rahatsızdım aslında ama önemsemiyodum.. Akşam bayaa kötü olunca sabahına doktora gittim işte.
Bizimkiler iyi ol diye ne bulursa yediriyorlar. Şimdi çorbacıya gidicez.

Neden peki?
Ben de kaçgündür rahatsızdım aslında ama önemsemiyodum.. Akşam bayaa kötü olunca sabahına doktora gittim işte.
Bizimkiler iyi ol diye ne bulursa yediriyorlar. Şimdi çorbacıya gidicez.
Gittigin iyi olmus canim bende sevmem doktora gitmeyi ama ilaclari duzenli icip dinlenmek lazim o_OKeyfim yok olaylar üst üste motive olduğum hic birşey hissetmiyorum sabrın yolu selamet tek düşüncem :işsiz: yarin yapmicam kaçamak diye diye geçiyor umarım bugün son olur hepsini yedim:bicak:

Gittigin iyi olmus canim bende sevmem doktora gitmeyi ama ilaclari duzenli icip dinlenmek lazim o_OKeyfim yok olaylar üst üste motive olduğum hic birşey hissetmiyorum sabrın yolu selamet tek düşüncem :işsiz: yarin yapmicam kaçamak diye diye geçiyor umarım bugün son olur hepsini yedim:bicak:
Haftanın birincisi dennisgo yu okudumda ip atlamış hem de yarım saat günde.. Çarşambaları da 1 saat.
Ben dümura uğradım.. 100 kez atlamayı bile zorla yaparken ben.. Bir de bayaa spor yaptım havasına giriyodum..

Haftanın birincisi dennisgo yu okudumda ip atlamış hem de yarım saat günde.. Çarşambaları da 1 saat.
Ben dümura uğradım.. 100 kez atlamayı bile zorla yaparken ben.. Bir de bayaa spor yaptım havasına giriyodum..
Öğlen yazdığında okumuştum canım acaba yapabilirmiyim diye apartmanda oturan insanlarız sonuçta sen nasıl atliyosun hayali iplemi gerçekmiş olmadı yaz benide listeye atlayalim :spor::spor: bende oynakbasi34 oynakbasi34 yla beraber bikini giycem önümüzde ki yaz :KK53: of yavrum hatuna bak dicek eslerimiz:KK70::KK70:

Gör tabiki canım. Boy kaçtı senin?
Ay bu haftanın birincisi dennisgo yu okudumda az önce.. Çarşamba 1 diğer günlerse yarım saat ip atlamış..
Ben halaa şokkk..

Anammmm hatun ip atlamayı felsefe haline getirmiş ;)
Kız bende boyda yok :D 1.52 cmcik :D
Bazen diyorum ulen boyda olsa hadi manken olacağım diye kendimi avutayım ama bir yandan da bodur tavuk her daim piliç görünür atasözüyle kendimi avutuyorum :D
Gerçi bekarken 1.55dim sanırım kilolar alındıkça kemiklerde yükten hafif yamık oldu :D

Şu ip atlama olayını bende yapmak istiyorum yaaaa ama bizim deniz gibi yapamam ben ;) açıkçası korkuyorum da kilo fazla olunca dizlere zarar deniyor ya ;) o yüzden ben saatli değilde adetli başlıyayım ilk etapta ;)

Ben de bugün doktora gittim. Fena faranjit durumları :hasta::hasta:
İçim sökülürcesine öksürüyorum.. Boğazım parçalanıyor sanki..:hasta:
Hayır bu halde bile gözüm ne yesemde:kızgın:
Doktora dedim yan etkisi iştahsızlık olan ilaçlardan alayım mümkünse:KK53:
Etim kemiğimden ayrılıyor gibi:KK43:öyle de bi kötü hissediyorum..
Az önce kahvaltı tarzı bişiler yedim. İlaçlarımı içtim.
Benim kızı da göndermedim okula. Onun da kontrolü vardı. Geçen hafta da o hastaydı rapor almıştık. Bu hafta da ben..
Hayır yarın da doğum günüm benim ama ya:KK54:iyi olmalıyım yarına kadar:KK16: her doğum günümde acaip beklenti içine girerim:sus:sanki selam verdiğim bile sürpriz parti yapcakmış gibi bi beklenti açlığı benimkisi:KK53:

Çok çok geçmiş olsun canım inşallah çabucak toparlarsın ;)
Bende eşime masaj aletiyle kendimi yoğurtturdum :D sanki hafif iyi geldi ama tabi ben o an okadar ağrı yaşadım ki çığlık atmamak için yastığı ısırdım o an :D eşim kaçarı yok gecede yapalım sabaha birşeyin kalmasın diyor ;) birde kas gevşetici içiyorum ikidir ;) belki oda fayda ediyordur ;)
Doğum gününe deng gelmesi kötü olmuş ama eminim birşeyler yaparlar evdekiler ;)
Bende her sene yapmayacağını bile bile belki bu sefer sürpriz bir parti olur diyorum ama nerdeeee :( geçen sene en yakın arkadaşım yine beni yemeğe davet etti ve minik bir pastayla kutlamış olduk ;) önceki sene eşlerle yemeğe çıkmıştık ( hastanedeki oda arkadaşımız onlar )
Bu sene eşimden bir şey göremeyince baya bozuldum :( duygusal bir anıma deng geldi en azından bir pasta alırdı yada bir çiçek bu sefer oda olmayınca fena uyuz oldum :D
Bakalım önümüzdeki sene ne yapacak ;)

İyi olayım ip atlama yarışı düzenlicem kendimle:spor:katılmak isteyenler isim yazdırsın:spor::spor::super:

:KK3::KK3::KK3::KK3::KK3: Bende varımmmmm tabikisi :KK48:

Ohhh sen baya bir bünyeyi şaşırtmayı geç dumura uğratmışsın :D
Gerçi diyene bak bende iki gündür biraz sapıttım ama hemen yarın sabah itibaren toparlıyorum kendimi ;) yoksa kesinlikle artı görüp motivasyonumu kayıp ederim ;)

Öğlen yazdığında okumuştum canım acaba yapabilirmiyim diye apartmanda oturan insanlarız sonuçta sen nasıl atliyosun hayali iplemi gerçekmiş olmadı yaz benide listeye atlayalim :spor::spor: bende oynakbasi34 oynakbasi34 yla beraber bikini giycem önümüzde ki yaz :KK53: of yavrum hatuna bak dicek eslerimiz:KK70::KK70:

Kızzzzzzzzz kambersiz düğün olurmu :D tabi bizide listeye dahil etmeli :21: valla geçen KVnin yanında da dedim 38 bedeni göreyim o bikiniyi bu yaz giymezsem banada banu demesinler dedim :D
Ay oğlum izin vermez falan yaptı güldü bende gülerek ona soran kim ki dedim :D
Hee bizimki harbi kıskanır ama bir kereliğine izin verir gibime geliyor :D yada ikna ederiz :D :D :D :D
Kız biz o bedeni görelim de varsın bikini bir kenarda dursun ;) yeterki görelim

İp atlamanın zayıflamaya çok faydası olduğunu bende duymuştum ama bir türlü icraate başlayamadım bende ;) yarışma bahanesiyle kesin başlamış oluruz en azından ;)

Ellssa Ellssa AA canım ya şimdiden doğum günun kutlu olsun :KK200: o bende de var o gün bana olsun istiyom resmen herkes benimle ilgilensin bütün gün güzel geçsin bu sene suprizim ters tepsede sağlık olsun o_O

Back
X