• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

oynakbasi34 oynakbasi34 bende 2 senelik eevliyim balayı senesinde eşim giyebilirsin dedi ben giymedim bu senede giyebilirsin dedi giydim KV duydu oğlu dedi ben izin veriyorum benim için problem yok sustu:KK71:bu sene 50 kilo 1.67 boy hafif ayva göbeğim olabilir hoşuma gidiyo tas gibi hatun olcam :KK73:ip atlama iyice kafama yattı ne zaman basliyoz kızlar sırayı ben çekerim :KK9:

oynakbasi34 oynakbasi34 bende 2 senelik eevliyim balayı senesinde eşim giyebilirsin dedi ben giymedim bu senede giyebilirsin dedi giydim KV duydu oğlu dedi ben izin veriyorum benim için problem yok sustu:KK71:bu sene 50 kilo 1.67 boy hafif ayva göbeğim olabilir hoşuma gidiyo tas gibi hatun olcam :KK73:ip atlama iyice kafama yattı ne zaman basliyoz kızlar sırayı ben çekerim :KK9:
Süper ama dimi
İp atlayarak listeleri sallamış hatun ne güzel..
Yarım saat ip atlıyabilsem hergün daha ne isterimki yaa.. Taş olurum taşş..

Boynumdaki tutukluk geçmesede ben tamam derseniz hemen yarın bile başlarım ;)
Aslında bu gece birde eskiden aldığım bir titreşim kemeri vardı onu takayım laptob başındayken dedim ama kablosu bozulmuş eşim yarın yaparım şimdi uğraşamam dedi :) neyse yapsında bir ara onada başlıyayım boş oturmamış olurumda göbişim erisin :D

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Bugünde hala kalıp gibiyim o_OBu sabah büyük kızın Endokrin doktorunda randevusu vardı ona bile zorla gittim :KK66: eşimin kas gevşeticilerinden içtim onun zoruyla :KK66: İnşallah biraz daha çabuk düzelmeme yardımcı olur :KK66:
Boynuma devamlı bengay sürüp şalla sarılı bir şekilde dolaşıyorum :KK66:

Küçük kızın Öğretmeni bugün Hastaneye gideceği için okul yokmuş onlara tabi oda evde olunca benim daha bu saatte kafam şişmeye başladı :KK48: abla kardeş bir aradayken çok didişiyorlar gerçi ayrıda durmak istemiyorlar :KK48:

Bu arada yaz tatilinde küçük kuzum eşimin Halasıyla Yazlığa Akçaya gidecek :KK68: tabi ablası duyunca bu sabah biraz itiraz etti yalnız ne işi var yok efendim ya bir şey olursa diye :KK48: dedim sende gidersin olmadı okadar rahatsız oluyorsan :KK48: yok mok dedi ama ben kızımı tanıyorsam oda takılır peşlerine sırf kardeşine göz kulak olması için :KK66: kimseye güvenemiyor kardeşi söz konusu olunca :KK70: Bende bir 10 gün kalsın yanına giderim onu almaya diye 1 hafta kalıp dönerim diye düşünüyorum tabi o zamana kadar hedefime ulaşmış olurum inşallah :21::21::21::21:
Eşime dedim ahtım var 38 bedene düşebilirsem kesinlikle yazın bikini giyeceğim diye :KK70: adam heee giyersin diyor :KK70: tabi içinden yerse diyordur çünkü tanıyorum hayatta bikiniye izin vermez :KK70:

Benim kesinlikle yaza kadar çoook sıkı tutmam lazım şu işi :KK66:

kaptanım lokal krem de çok işine yarar kas gevşetici ,haptan daha yararlı buluyorum ben tabi kişiden kişiye değişir :)

Boynumdaki tutukluk geçmesede ben tamam derseniz hemen yarın bile başlarım :KK66:
Aslında bu gece birde eskiden aldığım bir titreşim kemeri vardı onu takayım laptob başındayken dedim ama kablosu bozulmuş eşim yarın yaparım şimdi uğraşamam dedi :) neyse yapsında bir ara onada başlıyayım boş oturmamış olurumda göbişim erisin :KK70:
Yarın başlıyalım tamam.. Daha iyi olurum inşallah

Selamın aleyküm kızlarrrrrrrrrrr:KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Bugün daha rahat uyanırım diye düşünüyordum ama boynumda gram değişiklik yok hala :KK43: kafamı sabit tutunca ağrı var ama biraz oynattığım ana deli gibi ağrı oluyor resmen yenim zonkluyor :KK43:
Eşim bir ara baktır belki sende de boyun fıtığı vardır diyor ki inşallah öyle bir şey yoktur :KK66:
Hayır alışmışım devamlı pır pır dolanmaya herşeye koşturmaya okadar rahatsız oluyorum ki rahat hareket edemediğimden :KK43:
Rabbim dermansız dert vermesin tabi buda geçecek ama inanın hiç bir iş bile yapamıyorum :KK43:

Artık bugün de büyük kız okula gitmeden birşeyler yapar mecbur ama onada kıyamıyorum okulda zaten yeterince beyni yoruluyor hem sınavlarıda var onlara odaklanması lazım :KK66:
Bakalım bugün de bol bol bengay sürüp sararım boynumu belki yarına daha iyi olur inşallah :KK66:

Beslenmeye bu iki gün çok dikkat edeceğim inşallah ama tartı ne gösterir bilmiyorum çünkü kafayı eyemediğimden rakamı da göremiyorum diye sabah çıkmadım da tartıda :KK66:

kaptanım lokal krem de çok işine yarar kas gevşetici ,haptan daha yararlı buluyorum ben tabi kişiden kişiye değişir :)

Kas gevşetici krem de vardı evde onu da süreyim bari ;) dediğin gibi belki dışardan daha etkili olur ;)

oynakbasi34 oynakbasi34 Bende de kemer var ama birgün yapıyorum 2 olmuyor keşke pilli olsaydı prizin dibinde oturup kalmasam:dondurma:

Kız benim kablosunda temassızlık var yoksa prizin dibinde de oturmaya razıyım ;)
Bugün olmadı bir ara elimle sabit tutarak çalıştırırım 10 dakika da olsa fayda olur bence ;)
Tabi ip atlamayı unutmayalım bugün ;)

Back
X