• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Ellssa Ellssa Canım nice sağlıklı mutlu ve huzurlu yılların olsun ;) İyiki doğdun ve inşallah bir sonraki doğum gününde çok daha fit ve sağlıklı kilolara inmiş olursun ....Herşey gönlünce olsun ...Aminnn

günaydın günaydınnnnn :KK36:bugün çok mutlu uyandım bütün sorunları beynimde geride bıraktım bugün diyetime başlayıp 50 olana kadar bozmucam artık bugün o kararlıktayım En Büyük KK
kızlar öncelikle sağlığınıza dikkat edin sağlıksız hiç bişey olmaz Ellssa Ellssa kaptanım sen c vitamini al bol bol dinlen ip atlayarak terlemek belki açar faranjiti o_O
oynakbasi34 oynakbasi34 biz alıştık hareketli bol enerjik banuya bunu kabul etmiyoruz:KK66: umarım kas gevşetici işe yarar düzelirsin:KK36:ama tartıyı görememekten tartılamamak çok güldüm buna onuda inkar etmiyim :KK70:

Selamın aleyküm kızlarrrrrrrrrrr:KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Bugün daha rahat uyanırım diye düşünüyordum ama boynumda gram değişiklik yok hala :KK43: kafamı sabit tutunca ağrı var ama biraz oynattığım ana deli gibi ağrı oluyor resmen yenim zonkluyor :KK43:
Eşim bir ara baktır belki sende de boyun fıtığı vardır diyor ki inşallah öyle bir şey yoktur :KK66:
Hayır alışmışım devamlı pır pır dolanmaya herşeye koşturmaya okadar rahatsız oluyorum ki rahat hareket edemediğimden :KK43:
Rabbim dermansız dert vermesin tabi buda geçecek ama inanın hiç bir iş bile yapamıyorum :KK43:

Artık bugün de büyük kız okula gitmeden birşeyler yapar mecbur ama onada kıyamıyorum okulda zaten yeterince beyni yoruluyor hem sınavlarıda var onlara odaklanması lazım :KK66:
Bakalım bugün de bol bol bengay sürüp sararım boynumu belki yarına daha iyi olur inşallah :KK66:

Beslenmeye bu iki gün çok dikkat edeceğim inşallah ama tartı ne gösterir bilmiyorum çünkü kafayı eyemediğimden rakamı da göremiyorum diye sabah çıkmadım da tartıda :KK66:

Kas gevşetici krem de vardı evde onu da süreyim bari :KK66: dediğin gibi belki dışardan daha etkili olur :KK66:

Kız benim kablosunda temassızlık var yoksa prizin dibinde de oturmaya razıyım :KK66:
Bugün olmadı bir ara elimle sabit tutarak çalıştırırım 10 dakika da olsa fayda olur bence :KK66:
Tabi ip atlamayı unutmayalım bugün :KK66:
Ve aleyküm selam
Ben de sabah mucize bekliyodum ama olmadı.. Tabi dün hiç kalkamamıştım yataktan. Bugün en azından kızıma kahvaltı hazırlıyabildim..

Ellssa Ellssa Canım nice sağlıklı mutlu ve huzurlu yılların olsun :KK66: İyiki doğdun ve inşallah bir sonraki doğum gününde çok daha fit ve sağlıklı kilolara inmiş olursun ....Herşey gönlünce olsun ...Aminnn
Sağol canım Allah razı olsun.. Duan da çok hoşuma gitti çok amiiin:KK200:

hayaller gerçekler :KK53::KK53:

Eklentiler

• wom-19.webp
    wom-19.webp
    17 KB · Görüntüleme: 41
günaydın günaydınnnnn :KK36:bugün çok mutlu uyandım bütün sorunları beynimde geride bıraktım bugün diyetime başlayıp 50 olana kadar bozmucam artık bugün o kararlıktayım En Büyük KK
kızlar öncelikle sağlığınıza dikkat edin sağlıksız hiç bişey olmaz Ellssa Ellssa kaptanım sen c vitamini al bol bol dinlen ip atlayarak terlemek belki açar faranjiti o_O
oynakbasi34 oynakbasi34 biz alıştık hareketli bol enerjik banuya bunu kabul etmiyoruz:KK66: umarım kas gevşetici işe yarar düzelirsin:KK36:ama tartıyı görememekten tartılamamak çok güldüm buna onuda inkar etmiyim :KK70:

Bakalım inşallah yarın daha iyi olurum ;) eşim akşama kaçarın yok doktora gideceğiz diyip duruyor :D yahu sabah dedin ya diyorum yok ben hatırlatayım da kıvıramayacağını anla diyor :D
Okuldaki kızlar bile halimi görünce hiç alışkın değiliz seni böyle görmeye diyip durdular :KK53: Neyse bir iki güne geçer nasılsa ;)

Kız valla bende bir yandan halime güldüm bir yandan aşağı kafayı eymeye çalışınca ağrıdan çığlık atasın geldi :(
kazık yutmuş gibi sabit durunca sıkıntı yok daha doğrusu daha az sıkıntı ;)
Bir iki saat sonra ip atlamayı deneyeceğim ağrı yapmazsa artık kim tutar beni ;)

kızlar o zaman ip atlama listesi hazır :spor:
1- cimbomlukiz cimbomlukiz
2- Ellssa Ellssa
3- oynakbasi34 oynakbasi34
4- Natsume Natsume

hergün en çok atlayanı tebrik edelim onu geçmeye çalışalım:confused:

:21::21::21::21: Alt komşudan peşin peşin özür mü dilesem ne yapsam :D gerçi holde atlarım en azından odalardan daha çok ses gider :KK48: holde atlarsam nerden geliyor bu ses diye çözemez nasıla :D valla apartman boşluğunda bile atlarım gerekirse yeterki faydası olsun bana ;)

Bakalım inşallah yarın daha iyi olurum :KK66: eşim akşama kaçarın yok doktora gideceğiz diyip duruyor :KK70: yahu sabah dedin ya diyorum yok ben hatırlatayım da kıvıramayacağını anla diyor :KK70:
Okuldaki kızlar bile halimi görünce hiç alışkın değiliz seni böyle görmeye diyip durdular :KK53: Neyse bir iki güne geçer nasılsa :KK66:

Kız valla bende bir yandan halime güldüm bir yandan aşağı kafayı eymeye çalışınca ağrıdan çığlık atasın geldi :KK43:
kazık yutmuş gibi sabit durunca sıkıntı yok daha doğrusu daha az sıkıntı :KK66:
Bir iki saat sonra ip atlamayı deneyeceğim ağrı yapmazsa artık kim tutar beni :KK66:

:21::21::21::21: Alt komşudan peşin peşin özür mü dilesem ne yapsam :KK70: gerçi holde atlarım en azından odalardan daha çok ses gider :KK48: holde atlarsam nerden geliyor bu ses diye çözemez nasıla :KK70: valla apartman boşluğunda bile atlarım gerekirse yeterki faydası olsun bana :KK66:
Ben de geldim ip atlayanlar burdamı demeye..
Ohh maşallah..
Ben de başlıyayım bugün..
Haydin kimler takılyor ardımızaaa:spor::spor:

Bakalım inşallah yarın daha iyi olurum :KK66: eşim akşama kaçarın yok doktora gideceğiz diyip duruyor :KK70: yahu sabah dedin ya diyorum yok ben hatırlatayım da kıvıramayacağını anla diyor :KK70:
Okuldaki kızlar bile halimi görünce hiç alışkın değiliz seni böyle görmeye diyip durdular :KK53: Neyse bir iki güne geçer nasılsa :KK66:

Kız valla bende bir yandan halime güldüm bir yandan aşağı kafayı eymeye çalışınca ağrıdan çığlık atasın geldi :KK43:
kazık yutmuş gibi sabit durunca sıkıntı yok daha doğrusu daha az sıkıntı :KK66:
Bir iki saat sonra ip atlamayı deneyeceğim ağrı yapmazsa artık kim tutar beni :KK66:

:21::21::21::21: Alt komşudan peşin peşin özür mü dilesem ne yapsam :KK70: gerçi holde atlarım en azından odalardan daha çok ses gider :KK48: holde atlarsam nerden geliyor bu ses diye çözemez nasıla :KK70: valla apartman boşluğunda bile atlarım gerekirse yeterki faydası olsun bana :KK66:
inşallah canım ya geçsinde rahatla:KK66:
bende banyoda atlamayı düşünüyorum 4 m2 halı rahat sığıyor okadar büyük yerde taş dediğin gibi daha az ses gider diye :KK53: eve gider gitmez başlıcam alt komşum genelde benden yarım saat sonra gibi eve geliyor saat 18.00 civarları okadar ayıp etmemiş olurum :KK71::KK71: haydin kalkın zıplıyoz:spor::spor:

Ben de geldim ip atlayanlar burdamı demeye..
Ohh maşallah..
Ben de başlıyayım bugün..
Haydin kimler takılyor ardımızaaa:spor::spor:
burdayız canım burdayız ben anca akşam iş çıkışı :KK53:
sabah 5.30da kalkıp zıplasam milllet ne oluyor diye kapıya koşar :KK70: :KK70:
bugün 6 kere merdivenleri indim çıktım 46 merdiven var 552 yapıyo sporda zirve yapmam lazım gidicek bu basenler:KK31:

inşallah canım ya geçsinde rahatla:KK66:
bende banyoda atlamayı düşünüyorum 4 m2 halı rahat sığıyor okadar büyük yerde taş dediğin gibi daha az ses gider diye :KK53: eve gider gitmez başlıcam alt komşum genelde benden yarım saat sonra gibi eve geliyor saat 18.00 civarları okadar ayıp etmemiş olurum :KK71::KK71: haydin kalkın zıplıyoz:spor::spor:
Canım halı üstünde atlamak gerekiyor sert zeminde değil..
Toprak çimen veya halı..

Back
X