• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

dünkü menüm
kahvaltı 11.00
1 haşlanmış yumurta
peynir
2 küçük ekmeğe tost

akşam 20.00
domates
peynir
1 dilim ekmek
1 çatal reçel
3 dilim salam

ara 23.00
1 bardak süt

1 .5 lt su
1.5 saat yürüyüş
Akşamın sekizinde yemeni sevmedim bir de o saatte ekmek reçel ve salam olmamış canım..

***2. Takım 543.Etap***

akrep33( 74,2 / / / %) Sabit
2BHB(62,5 /62 / 0,5/%0,8)
bebekicin(67,5 /66,9 /0.6/ %0,9)
zayiflayacgim(73,6 / / / %) İzne ayrıldı
cimbomlukiz( 58,7 / / /%)Sabit

2.Takım ortalaması : % 0,340

Son düzenleme:
Biz de 4 kişi kaldık akrep napcaz yaaa
bi de sen dün benim doğum günümü kutlamadın :KK12:
yazdım kenara :KK53:
zerenoyu kutlamıştın. taaa o zamandan demiştim ben de isterim diye :KK70:
Oy canımm dün rahatsız halimle dışarı çıktım ve sonra eve misafirle geldim.. Yatağımı zor gördüm.. İnan çıkmış aklımdan.. Zerenoyu face hatırlatmıştı senle face arkadaşlığımız yokki.. Kafama kafama vuruyo face unutturmuyo:KK53:
Listeyi yapim kutlamaya gelcem:KK200:

Akşamın sekizinde yemeni sevmedim bir de o saatte ekmek reçel ve salam olmamış canım..
ayyy ne yumuşak kaptannn :KK36:
ben olsam neeeeeeeee hem ekmek hem reçel hem de
Oy canımm dün rahatsız halimle dışarı çıktım ve sonra eve misafirle geldim.. Yatağımı zor gördüm.. İnan çıkmış aklımdan.. Zerenoyu face hatırlatmıştı senle face arkadaşlığımız yokki.. Kafama kafama vuruyo face unutturmuyo:KK53:
Listeyi yapim kutlamaya gelcem:KK200:
valla face kullanmıyorum diye kkimse hatırlamıyor zaten :cry:

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

8. takımın Yamık kaptanı geldiiiiiiiiii :D :D :D

Gülüyorum ağlanacak halime :D
Dün sabah resmen ağrıdan ağladım eşiminde gündüz çok önemli erteleyemiyeceği işler olunca öğleden sonraya kaldı benim doktora gitmem ;) Nasılsa öyle de böylede ağrıyor diye zorda olsa kuzumu yüzmeye götürdüm :KK66: Tabi minibüsçüleri bilirsiniz :D haldır haldır gidiyorlar adama da diyemiyorum ki az yavaş ağlayacağım ağrıdan şimdi diye :KK48: binseydin taksiye diyiverir :KK48: Neyse dişimi sıka sıka gittik havuza ;) ordada çok uzun süre oturamadım ama kuşumu havuzda ağrıylada olsa biraz izledim sonra yavaş yavaş kabinlere gittim ancak kız çıkana kadar varırım diye :KK48:

Çıkışta eşim hastaneye götürdü ( biz çıkana kadar oda geldi ) ve bana kas gevşetici iğne yaptılar ;) oh rahatladım derken sabah bir baktım yine farkı fiyati o_O
Neyseki eşimin halasınında iğne yaptığı aklımıza geldi de eczaneden eşim kas gevşetici aldırdı da sağ olsun halası bir iğne daha yaptı ;) Diyetisyene gitmeden yaptığı iyi oldu en azından baya bir rahatladım şimdiye kadar ;) 2 gün daha yaparsa birşeyim kalmaz inşallah ;)
Bu arada kas gevşetici sayesinde reglde olmaya başladım :D neyse oda aradan çıksın bari ilaç işe yaradı bir konuda da olsa :D

Bu arada 100 tanecik de olsa ip atladım biraz evvel :21: heee birden yüklenemiyorum malum daha yeni düzeldim tekrar kendimi yamultmayayım ama sabah öğle akşam atlarsam belki bir faydası olur ;)
Hiç yoktan iyidir ;)

Biz de 4 kişi kaldık akrep napcaz yaaa
bi de sen dün benim doğum günümü kutlamadın :KK12:
yazdım kenara :KK53:
zerenoyu kutlamıştın. taaa o zamandan demiştim ben de isterim diye :KK70:

Canım seninde geçmiş doğum günün kutlu olsun ;)
Bu arada buraya ve sizin takıma acil taze kan lazım ;) şu takımlara katılmak istediklerini yazılan alana bir genel duyuru yapalım tekrar da sizlere yönlendirilsin ;) Bizim kızlarada tembihliyeyim tekrar ;) bir ara yönlendireceklerdi sonradan lazım değil diye bir ikidir yine bize davet ediyorlar ama şu anda sizin daha çok ihtiyacınız var görünüşe göre ;)

8. takımın Yamık kaptanı geldiiiiiiiiii :D :D :D

Gülüyorum ağlanacak halime :D
Dün sabah resmen ağrıdan ağladım eşiminde gündüz çok önemli erteleyemiyeceği işler olunca öğleden sonraya kaldı benim doktora gitmem ;) Nasılsa öyle de böylede ağrıyor diye zorda olsa kuzumu yüzmeye götürdüm :KK66: Tabi minibüsçüleri bilirsiniz :D haldır haldır gidiyorlar adama da diyemiyorum ki az yavaş ağlayacağım ağrıdan şimdi diye :KK48: binseydin taksiye diyiverir :KK48: Neyse dişimi sıka sıka gittik havuza ;) ordada çok uzun süre oturamadım ama kuşumu havuzda ağrıylada olsa biraz izledim sonra yavaş yavaş kabinlere gittim ancak kız çıkana kadar varırım diye :KK48:

Çıkışta eşim hastaneye götürdü ( biz çıkana kadar oda geldi ) ve bana kas gevşetici iğne yaptılar ;) oh rahatladım derken sabah bir baktım yine farkı fiyati o_O
Neyseki eşimin halasınında iğne yaptığı aklımıza geldi de eczaneden eşim kas gevşetici aldırdı da sağ olsun halası bir iğne daha yaptı ;) Diyetisyene gitmeden yaptığı iyi oldu en azından baya bir rahatladım şimdiye kadar ;) 2 gün daha yaparsa birşeyim kalmaz inşallah ;)
Bu arada kas gevşetici sayesinde reglde olmaya başladım :D neyse oda aradan çıksın bari ilaç işe yaradı bir konuda da olsa :D

Bu arada 100 tanecik de olsa ip atladım biraz evvel :21: heee birden yüklenemiyorum malum daha yeni düzeldim tekrar kendimi yamultmayayım ama sabah öğle akşam atlarsam belki bir faydası olur ;)
Hiç yoktan iyidir ;)

Canım seninde geçmiş doğum günün kutlu olsun ;)
Bu arada buraya ve sizin takıma acil taze kan lazım ;) şu takımlara katılmak istediklerini yazılan alana bir genel duyuru yapalım tekrar da sizlere yönlendirilsin ;) Bizim kızlarada tembihliyeyim tekrar ;) bir ara yönlendireceklerdi sonradan lazım değil diye bir ikidir yine bize davet ediyorlar ama şu anda sizin daha çok ihtiyacınız var görünüşe göre ;)
Çok teşekkür ederim canım. Çok iyi olur gerçekten:36:

8. takımın Yamık kaptanı geldiiiiiiiiii :KK70: :KK70: :KK70:

Gülüyorum ağlanacak halime :KK70:
Dün sabah resmen ağrıdan ağladım eşiminde gündüz çok önemli erteleyemiyeceği işler olunca öğleden sonraya kaldı benim doktora gitmem :KK66: Nasılsa öyle de böylede ağrıyor diye zorda olsa kuzumu yüzmeye götürdüm :KK66: Tabi minibüsçüleri bilirsiniz :KK70: haldır haldır gidiyorlar adama da diyemiyorum ki az yavaş ağlayacağım ağrıdan şimdi diye :KK48: binseydin taksiye diyiverir :KK48: Neyse dişimi sıka sıka gittik havuza :KK66: ordada çok uzun süre oturamadım ama kuşumu havuzda ağrıylada olsa biraz izledim sonra yavaş yavaş kabinlere gittim ancak kız çıkana kadar varırım diye :KK48:

Çıkışta eşim hastaneye götürdü ( biz çıkana kadar oda geldi ) ve bana kas gevşetici iğne yaptılar :KK66: oh rahatladım derken sabah bir baktım yine farkı fiyati o_O
Neyseki eşimin halasınında iğne yaptığı aklımıza geldi de eczaneden eşim kas gevşetici aldırdı da sağ olsun halası bir iğne daha yaptı :KK66: Diyetisyene gitmeden yaptığı iyi oldu en azından baya bir rahatladım şimdiye kadar :KK66: 2 gün daha yaparsa birşeyim kalmaz inşallah :KK66:
Bu arada kas gevşetici sayesinde reglde olmaya başladım :KK70: neyse oda aradan çıksın bari ilaç işe yaradı bir konuda da olsa :KK70:

Bu arada 100 tanecik de olsa ip atladım biraz evvel :21: heee birden yüklenemiyorum malum daha yeni düzeldim tekrar kendimi yamultmayayım ama sabah öğle akşam atlarsam belki bir faydası olur :KK66:
Hiç yoktan iyidir :KK66:

Canım seninde geçmiş doğum günün kutlu olsun :KK66:
Bu arada buraya ve sizin takıma acil taze kan lazım :KK66: şu takımlara katılmak istediklerini yazılan alana bir genel duyuru yapalım tekrar da sizlere yönlendirilsin :KK66: Bizim kızlarada tembihliyeyim tekrar :KK66: bir ara yönlendireceklerdi sonradan lazım değil diye bir ikidir yine bize davet ediyorlar ama şu anda sizin daha çok ihtiyacınız var görünüşe göre :KK66:
Geçmiş olsun canım..
İp atlamanın faydasını görürsün inşallah canım..

oynakbasi34 oynakbasi34 alışmışiz sana sessiz kaldı buralar:KK66: şaka bi yana iyi olmama sevindim canım daha iyi olursun insallah:KK66: taze kan konusunda haklisin 4kisi kaldık hepimiz spora daha dikkatli olmaya başladık umarım daha iyi derecelerde gelecek takim olarak:21:

BUgün cısslar havada uçuşuyor :olamaz:
Sabah 7:30
Aç bitir salam

Ara 10::00
2si bir arada kahve

Öğle 12:00
Tost (yarım ekmekten):duduk:

Akşam 17:00
Karnabahar :super:

18:00
2 tane donut (ev yapımı):duduk:

20:00 ( misafirim vardı)
Fırın cips
Yoğurt ile
2 donut daha :duduk:

23:00
Yeşilçay

Spor: 600 ip:spor:

BUgün cısslar havada uçuşuyor :olamaz:
Sabah 7:30
Aç bitir salam

Ara 10::00
2si bir arada kahve

Öğle 12:00
Tost (yarım ekmekten):duduk:

Akşam 17:00
Karnabahar :super:

18:00
2 tane donut (ev yapımı):duduk:

20:00 ( misafirim vardı)
Fırın cips
Yoğurt ile
2 donut daha :duduk:

23:00
Yeşilçay

Spor: 600 ip:spor:
Saat 18:00 ve sonrası hoş olmamış canım ipine bayıldım:KK15:

oynakbasi34 oynakbasi34 alışmışiz sana sessiz kaldı buralar:KK66: şaka bi yana iyi olmama sevindim canım daha iyi olursun insallah:KK66: taze kan konusunda haklisin 4kisi kaldık hepimiz spora daha dikkatli olmaya başladık umarım daha iyi derecelerde gelecek takim olarak:21:
Bu hafta çok dikkatli olalım özellikşe akşam menüsü olmasın.. Bol boll spor:spor:

images (2).webp

Back
X