• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Karatay hayranı olarak seni gıpta ile takip edicem..
Ve öğrenicem..
Hindistan cevizi yağını neden koyuyosun kahvene?
Yağ takımını destekliyormuş :)) Karatay söylemiyor tabi başka bilgi ama tereyağıyla yapılırmış aslında yağlı kahve sade içmekten böyle daha güzel.

Ben Gülnur 29 yaşındayım kilom 58.7 geçtiğimiz cuma ama bu hafta ödem yaptım sanırım 62lerde cumaya gider inşallah hedef kilim 50 :))

Sabah 5.30 elma sirkeli su
8de 1 salatalik 1 havuç şekersiz sade nescafe
10 da 2 kupa Yeşilçay
12.30 marul salatasi
15 sade türk kahvesi
16.00 1 tane havuç
18.30 patates yemegi

Su 3 litre
Spor 10.400 ip atlama

10 da 2 kupa Yeşilçay
12.30 marul salatasi
15 sade türk kahvesi
16.00 1 tane havuç
18.30 patates yemegi

Su 3 litre
Spor 10.400 ip atlama
İnanamıyorum günboyu bu şekilde beslendiysen sağlam irade var sende
Sen benden çabuk vereceksin maşallah
Sabahları ben de ballı sirkeli su içiyorum

Çok az derken canım? Egzersiz yapmadığım için ofis ortamında sadece 50 defa sağa sola hafif yatarak simitlerimi eritmeye çalışıyorum. Gıdım var yüz yogası yapıyorum. 55 olsam da kemiklerim çıkmaz :/

Bugün akşam yemeğim patates haşlaması acı pul biberle.
Salatalık, Kaşar ve çay. Çok başım ağrıdığı için çaya iki şeker kattım :/
İlk günüm halsizlikle geçti yarına zinde uyanıcam ama eminim. :)

Kapanış olarak açlık otu çayımı içeceğim. Uyumaya yakın.
Spor yapmak için zamanın kısıtlı ise seni bu topiğe de beklerim canım.
Kısa yoldan fit olma zamanıı
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...hizli-kilo-ver-deneyimlerimiz.1040614/page-38

10 da 2 kupa Yeşilçay
12.30 marul salatasi
15 sade türk kahvesi
16.00 1 tane havuç
18.30 patates yemegi

Su 3 litre
Spor 10.400 ip atlama
Sen hiç bişey yememişsin

Canım yoğurt süt veya yumurtada ekşe menüne.

Ben cok yiyorum yaa. Sabah tostu, oglende doneri, aksam da patates kizartmasini gömdüm resmen. Calisiyorum bide butun gün masa basinda oturmak zorundayım. Nasil basliycamo_O
Merhaba canım hoşgeldin
Bende abur cubura bayiliyorum artı senin gibi masabasında calisiyorum öncelikle su icmiyosan su icmeye başla ve Yeşilçay kesinlikle tavsiye ederim
Ayrıca bu yediklerini sabah kahvaltılarında veya haftada bir odul olarak yaparsan çok sürmeden verirsin bence

menüm
sabah 10.30
domates
1 küçük tost
peynir
3 sarma

akşam 19.00
domates
peynir
1 dilim ekmek
2 çatal helva

1.5 lt su
1 saat kick boks
120 suquat
40 dk fitness
30 dk yürüyüş

Ben cok yiyorum yaa. Sabah tostu, oglende doneri, aksam da patates kizartmasini gömdüm resmen. Calisiyorum bide butun gün masa basinda oturmak zorundayım. Nasil basliycamo_O
Sabah ve öğlen ben de iyi yerim ama eve gelince akşam bir iki meyve ile geçiştiririm bunun yanı sıra bol hareketli olmaya dikkat ederim gerçi şimdilik ben de tık yok sanırım vücudum direnç gösteriyor çünkü önceden bu şekilde yaklaşık 20 kilo kadar vermiştim şimdi gitmiyor :( ama sabredeceğim elbet gidecek

Sabah ve öğlen ben de iyi yerim ama eve gelince akşam bir iki meyve ile geçiştiririm bunun yanı sıra bol hareketli olmaya dikkat ederim gerçi şimdilik ben de tık yok sanırım vücudum direnç gösteriyor çünkü önceden bu şekilde yaklaşık 20 kilo kadar vermiştim şimdi gitmiyor :KK43: ama sabredeceğim elbet gidecek

İnsallah. Yemegi azaltmakla baslayim en azindan. Ekmegi azaltip bol su icmek kural 1

Back
X