- 16 Ekim 2013
- 1.672
- 3.418
- 83
hoşgeldin canımH
oşgeldin canım
Bende yeniyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldin canımH
oşgeldin canım
Bende yeniyim
afiyet olsun canım :) koşuyuda şey yapabilirsin 1 dk hızlı bir şekilde koş 2 dk normal yürü kalp ritmi devamlı değişip hızlandıkça daha çok kalori yakılıyor :)bugün yediklerim;
kahvaltı- 1 haşlanmış yumurta, 2 kibrit kutusu peynir 4 zeytin domates salatalık 2 ceviz 1 bardak greyfurt- portakal suyu
öğle- 1 kase cevizli naneli pulbiberli yoğurt, 1 yeşil elma
ara: 1 patates köftesi
akşam- 1 çupranın yarısı, salata
su- 3 lt
çay yok 2 kupa filtre kahve
spor: sabah yarım saat videodan cardio 34 dk
öğle: 1 saat koşu bandında yürüyüş ( 6 dk koşabildim ancak)
akşam: 30 dk koşubandında hafif tempolu yürüyüş
afiyet olsun canım bisküviyi tam tahıllı olanlarını tercih edersen daha sağlıklı olur onun dışında tabiki en iyi spor temizlik :)Sabah 9.30
Sucuklu yumurta
Azıcık labne
Bikaç zeytin
Yarım paket bisküvi
Çay ( off şekersiz içebilsem süper olacak .dublede tek şeker şuan )
Üç dilim ekmek
Öğle 14.00
Tarhana bir kase
Bir kupa ıhlamur
Akşam 18.00
Orta boy bir kase kısır
İki duble çay
Ara öğün yok
Yaklaşık iki lt su
Spor olarak tüller yıkandı camlar silindi
Genel ev temizliği yapıldı
İki makina çamaşır
Bi makina bulaşık
Off anca girdim sabahtan beri
of of offf 1-2 gün detoks yapmak kurtarır sanırım, bu arada 20 kiloya yakın vermişsiniz tebrikler tam olmak istediğim kilodasınız.Kızlar bütün bombaları atin bana gelsinhafta ici o iradeli diye gördüğünüz kiz sabahki borek pogcadan sonra gun icinde korudum derken az oncede kocaman 1 kase patates kizartmasi kumru pesinede waffle gömdü
![]()
evet ben de 2 dk koşup yürüyorum zaten 6 dk maalesef aralıksız koşamadım koşu bandında hiç sevmiyorum koşmayı ama dışarısı müsait değil, başka imkanım yok eskiden parka gidip 3 km yürüyüp 3 km koşarak zayıflamıştım, koşmak belimi inceltmiş karnımı düzleştirmişti, tam da şu an ihtiyacım olan şeyafiyet olsun canım :) koşuyuda şey yapabilirsin 1 dk hızlı bir şekilde koş 2 dk normal yürü kalp ritmi devamlı değişip hızlandıkça daha çok kalori yakılıyor :)
Kızlar bütün bombaları atin bana gelsinhafta ici o iradeli diye gördüğünüz kiz sabahki borek pogcadan sonra gun icinde korudum derken az oncede kocaman 1 kase patates kizartmasi kumru pesinede waffle gömdü
![]()
Sen napmışsın kuzun ya böyleKızlar bütün bombaları atin bana gelsinhafta ici o iradeli diye gördüğünüz kiz sabahki borek pogcadan sonra gun icinde korudum derken az oncede kocaman 1 kase patates kizartmasi kumru pesinede waffle gömdü
![]()
Ben gitmiştim eskiden. Tedavi ile birlikte diyet listesi de vermişti doktor. Listeye tam uymadan bile kilo vermiştim. İştahı ve açlığı kontrol altına alıyor. Aynı listeyi benim bir arkadaşım da uygulamaya çalışmıştı ama o çok acıkıyordu ben açlık hissetmezken. Bıraktıktan sonra kilolar geri alınıyor deniyor ama ben almamıştım geri. Ama kullanıp da fazlaca geri alan tanıdığım da var. Karışık bir şey bu akupunturKızlar akupunktur a gitmeyi düşünüyorum giden var mı aranızda![]()
Tadı çok kötü oluyorkızlar ingiliz karbonatlı su içtiniz mi hiç![]()
Ben üni.1.sınıfta içiyodum 1 ltye 1 çay kasığı koyuyordum pek etkilemiyodu tadi ama benimde istahım kesilmisti ve zayiflamıştım diyet yapmadığım halde acaba tekrar mı başlasamTadı çok kötü oluyor
İştahı kestiği söyleniyor ama ben onu tiksine tiksine içiyordum bi süre başka bir şeyi de yiyemiyordum.
regl zamanı kilo fazla çıkıyor. Su topluyor vucüt ne hikmetsearkadaşlar bugün tartildim çünkü kilomdan emin değildim güncel kilom 62.200 ama bugün regl oldum . regl günleri kilo fazla mi çıkardı az mi biri bi aydinlatsin beni hayrınabu arada yazmış kan bu saate kadar neler yedim yazim bari
sabah kalkar kalmaz 2 bardak suyumu ictim 2 cevizimide yiyip 50 dklik yuruyusumu yaptim 2 yumurta 1 dilim peynir 2 zeytin ve 2 dilim cok tahilli ekmek 2 fincan yesil cayli kahvaltimida yaptim su saat oldu gayet tokum öğlen izgara ve salata yiycem
akşamda meyve yerim gün içinde de 2 lt de suyunu içerim .
Fazla çıkıyor kilo vücut su topluyor o zamanda.arkadaşlar bugün tartildim çünkü kilomdan emin değildim güncel kilom 62.200 ama bugün regl oldum . regl günleri kilo fazla mi çıkardı az mi biri bi aydinlatsin beni hayrınabu arada yazmış kan bu saate kadar neler yedim yazim bari
sabah kalkar kalmaz 2 bardak suyumu ictim 2 cevizimide yiyip 50 dklik yuruyusumu yaptim 2 yumurta 1 dilim peynir 2 zeytin ve 2 dilim cok tahilli ekmek 2 fincan yesil cayli kahvaltimida yaptim su saat oldu gayet tokum öğlen izgara ve salata yiycem
akşamda meyve yerim gün içinde de 2 lt de suyunu içerim .
İşe yarıyor diyorsun yani. Bir bardak suya bir çay kaşığı koyuyordu bir de sirke olunca tadı feci oluyordu. Senin yöntemini deneyebiliriz aslında.Ben üni.1.sınıfta içiyodum 1 ltye 1 çay kasığı koyuyordum pek etkilemiyodu tadi ama benimde istahım kesilmisti ve zayiflamıştım diyet yapmadığım halde acaba tekrar mı başlasam![]()
Ben sirke koymuyodum sadece karbonat koyuyodum ilk baslarda tadi garipti ama sonra alistimFazla çıkıyor kilo vücut su topluyor o zamanda.
İşe yarıyor diyorsun yani. Bir bardak suya bir çay kaşığı koyuyordu bir de sirke olunca tadı feci oluyordu. Senin yöntemini deneyebiliriz aslında.
Benim 1,5 yasinda bebegim oldugu icin malesef esimin gelmesini bekliyor o yuden 5,30 dan once cikamiyordum . Ama simdi havalar serinleyince hic cikamadim . Kosamiyor sadecr yuruyordum . Gercekten kosarak mi gobegi eritip belinizi incelttiniz . Ablamda yuyuyerek butun vucudun zayifladigini soyluyor ama bende kar edecegini hic dusunmedim . Benim ust bolgrm iri cunku kollarim kalin sirtimda aynen oyleevet ben de 2 dk koşup yürüyorum zaten 6 dk maalesef aralıksız koşamadım koşu bandında hiç sevmiyorum koşmayı ama dışarısı müsait değil, başka imkanım yok eskiden parka gidip 3 km yürüyüp 3 km koşarak zayıflamıştım, koşmak belimi inceltmiş karnımı düzleştirmişti, tam da şu an ihtiyacım olan şey