- Emoji Skoru
- 66
- Puanlar
- 18
- Konu Sahibi Tupbebekyolundahepberaber
-
Merhabalar, inşallah pozitif olur sonucunuzHerkese merhaba burda transfer sonrası belirtilenleri ve test sonuçlarını okumak bu yolda yalnız olmadığımı bilmek kendimi iyi hissettiriyor. İlk transferim pozitifti keseyi ve yolk sacı gördük fakat kalp atışını göremeden kürtaj oldum
Tam 1 yıl sonra dondurulmuş embriyo transferi oldum ve başka dondurulmuş embriyom yok eğer negatif sonuçlanırsa sıfırdan başlayacak olmak beni çok korkutuyor.11 eylülde 4aa ve 3aa kalitedeki embriyolarımla kavuştuk bugün 5. Günüm erken gebelik testim bembeyaz negatif çıktı her sabah test yapmaya devam edeceğim
Eylül ayında transfer olanlar test sonuçlarınızı buraya bekliyorum herkese bol şans
Progestron kullandığım için duygusallık göğüslerde şişlik ve hassasiyet ve arada bir kasık ağrısı var bu belirtileri ilaca bağlıyorumMerhabalar, inşallah pozitif olur sonucunuzbenim de tek embriyom vardu ve o transfer edildi başka yok 10 Eylülde oldum. Belirtiniz var mı
Benim de ilaçtandır, regl değildir inşallahProgestron kullandığım için duygusallık göğüslerde şişlik ve hassasiyet ve arada bir kasık ağrısı var bu belirtileri ilaca bağlıyorum
İdrar testi yaptınız mı bu sabah yine yaptım bembeyaz negatifBenim de ilaçtandır, regl değildir inşallah
Ben yapamıyorum canım idrar testi, zaten bundan önceki 4 denemede de yapamadım benimm onu kaldıracak gücüm yokİdrar testi yaptınız mı bu sabah yine yaptım bembeyaz negatif
Daha erken değil mi çıkmaması normal benceİdrar testi yaptınız mı bu sabah yine yaptım bembeyaz negatif
Tiktokta yabancıların sonuçlarına bakıyorum 4. Günden itibaren silik çizgi çıkıyorDaha erken değil mi çıkmaması normal bence
Daha erken değil mi çıkmaması normal benceİdrar testi yaptınız mı bu sabah yine yaptım bembeyaz negatif
Ama tüp bebekte hiç bir şey sabit değil benceTiktokta yabancıların sonuçlarına bakıyorum 4. Günden itibaren silik çizgi çıkıyor
En güzeli sizin yaptığınız gibi ama ben de çok sabırsız biriyim her sabah saatlerce flaşla ikinci çizgiyi arıyorumAma tüp bebekte hiç bir şey sabit değil benceişte bu oldu olmadı stresi yüzünden test yapmıyorum, çünkü ben bırakırım kendimi, ilaçları da düzenli kullanamam test gününe kadar
O kadar iyi anlıyorum ki, bu yolda olanlar anca birbirimizi anlıyoruzEn güzeli sizin yaptığınız gibi ama ben de çok sabırsız biriyim her sabah saatlerce flaşla ikinci çizgiyi arıyorum
Siz test yapmayı düşünüyor musunuzMerhaba bende 11 Eylülde 3 transferimi oldum. 5 günde çıkmıyor çok zor yani 7.günde belirginleşiyor
Yaptım ben kan verdim 5. GünSiz test yapmayı düşünüyor musunuz
Aaaaa kaç çıktı pekiYaptım ben kan verdim 5. Gün
Tekrar ne zaman kan vereceksiniz ve bu değer idrar tahlilinde silik çıktı mıT+5 te. 5.gün embriyo 15.2
Merhabalar, inşallah pozitif olur sonucunuzbenim de tek embriyom vardu ve o transfer edildi başka yok 10 Eylülde oldum. Belirtiniz var mı
Selam ben de 10nynda çift transfer oldum ilk transferimde t+5 de silik çizgi çıkmıştı hem kaset hem erken gebelikte keseden sonra kanamam oldu düşük yaptım yine t+5 te test yaptım birşey çıkmadı üzüldüm çok sonra testlere tekrar bakayım dedim 3 nde de silik çizgi var hayal gibi dün çok geeildiğim için kan verdim iğneye gitmişken 30 çıktıHerkese merhaba burda transfer sonrası belirtilenleri ve test sonuçlarını okumak bu yolda yalnız olmadığımı bilmek kendimi iyi hissettiriyor. İlk transferim pozitifti keseyi ve yolk sacı gördük fakat kalp atışını göremeden kürtaj oldum
Tam 1 yıl sonra dondurulmuş embriyo transferi oldum ve başka dondurulmuş embriyom yok eğer negatif sonuçlanırsa sıfırdan başlayacak olmak beni çok korkutuyor.11 eylülde 4aa ve 3aa kalitedeki embriyolarımla kavuştuk bugün 5. Günüm erken gebelik testim bembeyaz negatif çıktı her sabah test yapmaya devam edeceğim
Eylül ayında transfer olanlar test sonuçlarınızı buraya bekliyorum herkese bol şans
Yarın versem mi kan 7. Gün oluyorSelam ben de 10nynda çift transfer oldum ilk transferimde t+5 de silik çizgi çıkmıştı hem kaset hem erken gebelikte keseden sonra kanamam oldu düşük yaptım yine t+5 te test yaptım birşey çıkmadı üzüldüm çok sonra testlere tekrar bakayım dedim 3 nde de silik çizgi var hayal gibi dün çok geeildiğim için kan verdim iğneye gitmişken 30 çıktıbeta çok düşükse testte cıkmayabilir bozmayın moralinizi bence kan verin daha net bir sonuç olur