2. Transfer umutlu ve meraklı bekleyiş

Tupbebekyolundahepberaber

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
66
Puanlar
18
Herkese merhaba burda transfer sonrası belirtilenleri ve test sonuçlarını okumak bu yolda yalnız olmadığımı bilmek kendimi iyi hissettiriyor. İlk transferim pozitifti keseyi ve yolk sacı gördük fakat kalp atışını göremeden kürtaj oldum
Tam 1 yıl sonra dondurulmuş embriyo transferi oldum ve başka dondurulmuş embriyom yok eğer negatif sonuçlanırsa sıfırdan başlayacak olmak beni çok korkutuyor.11 eylülde 4aa ve 3aa kalitedeki embriyolarımla kavuştuk bugün 5. Günüm erken gebelik testim bembeyaz negatif çıktı her sabah test yapmaya devam edeceğim
Eylül ayında transfer olanlar test sonuçlarınızı buraya bekliyorum herkese bol şans

Merhabalar, inşallah pozitif olur sonucunuz benim de tek embriyom vardu ve o transfer edildi başka yok 10 Eylülde oldum. Belirtiniz var mı

Merhabalar, inşallah pozitif olur sonucunuz benim de tek embriyom vardu ve o transfer edildi başka yok 10 Eylülde oldum. Belirtiniz var mı
Progestron kullandığım için duygusallık göğüslerde şişlik ve hassasiyet ve arada bir kasık ağrısı var bu belirtileri ilaca bağlıyorum

Tiktokta yabancıların sonuçlarına bakıyorum 4. Günden itibaren silik çizgi çıkıyor
Ama tüp bebekte hiç bir şey sabit değil bence işte bu oldu olmadı stresi yüzünden test yapmıyorum, çünkü ben bırakırım kendimi, ilaçları da düzenli kullanamam test gününe kadar

Ama tüp bebekte hiç bir şey sabit değil bence işte bu oldu olmadı stresi yüzünden test yapmıyorum, çünkü ben bırakırım kendimi, ilaçları da düzenli kullanamam test gününe kadar
En güzeli sizin yaptığınız gibi ama ben de çok sabırsız biriyim her sabah saatlerce flaşla ikinci çizgiyi arıyorum

Merhaba bende 11 Eylülde 3 transferimi oldum. 5 günde çıkmıyor çok zor yani 7.günde belirginleşiyor

Selam ben de 10nynda çift transfer oldum ilk transferimde t+5 de silik çizgi çıkmıştı hem kaset hem erken gebelikte keseden sonra kanamam oldu düşük yaptım yine t+5 te test yaptım birşey çıkmadı üzüldüm çok sonra testlere tekrar bakayım dedim 3 nde de silik çizgi var hayal gibi dün çok geeildiğim için kan verdim iğneye gitmişken 30 çıktıbeta çok düşükse testte cıkmayabilir bozmayın moralinizi bence kan verin daha net bir sonuç olur

Yarın versem mi kan 7. Gün oluyor

`