- Emoji Skoru
- 72
- Puanlar
- 18
- Konu Sahibi Tupbebekyolundahepberaber
-
Yaa inşallah güzel bir pozitif görürsün Rabbim mucizesini göstersin inşallah12 de gideceğim
Sabah 6 gibi yaptığım erken gebelik testinde hafif bi çizgi çıktı şimdi tekrar yaptım bir heves hiçbir şey yok
Hayır aynı marka prodoctor ikincide de bekledikçe çoook hafif bi çizgi çıktıİkinci yaptığın kaset test mi peki
1-2 gün daha sabretmeye çalışacağım kan testi içinİnşallah kanda iyi haberler alırsınız çünkü testler karışık ya
Herkese merhaba burda transfer sonrası belirtilenleri ve test sonuçlarını okumak bu yolda yalnız olmadığımı bilmek kendimi iyi hissettiriyor. İlk transferim pozitifti keseyi ve yolk sacı gördük fakat kalp atışını göremeden kürtaj oldum
Tam 1 yıl sonra dondurulmuş embriyo transferi oldum ve başka dondurulmuş embriyom yok eğer negatif sonuçlanırsa sıfırdan başlayacak olmak beni çok korkutuyor.11 eylülde 4aa ve 3aa kalitedeki embriyolarımla kavuştuk bugün 5. Günüm erken gebelik testim bembeyaz negatif çıktı her sabah test yapmaya devam edeceğim
Eylül ayında transfer olanlar test sonuçlarınızı buraya bekliyorum herkese bol şans
Belırtınız varmı acaba ınsallah pozıtıftır1-2 gün daha sabretmeye çalışacağım kan testi içinkan verenler sonuçlarını buraya yazsın herkes güzel haberler alır inşallah
Bekleyebilirsen zamanında vermek en güzeli tabikiKızlar ben kan vermekten vazgeçtim çünkü ilk transferimde 7. Gün 16 çıkmıştı bu sefer de yükselecek mi kimyasal mı onun stresine girmiştim o yüzden sabredebildiğim kadar beklicem şimdi
normalde çok iştahlı biriyimdir hiç yemek yiyesim yok ama progestron yükseldiği için de olabilir belirti aramıyorum açıkçası sadece sabah çıkan belli belirsiz çizgi yarın koyulaşacak mı onun heyecanı varBelırtınız varmı acaba ınsallah pozıtıftır
Sabredin, kendiniz iş oyalayınKızlar ben kan vermekten vazgeçtim çünkü ilk transferimde 7. Gün 16 çıkmıştı bu sefer de yükselecek mi kimyasal mı onun stresine girmiştim o yüzden sabredebildiğim kadar beklicem şimdi
Sizin kaçıncı gününüz ne zaman kan vereceksiniz pekiSabredin, kendiniz iş oyalayındizi izlerseniz the girlfriend izleyebilirsin değişik çerezlik :) dikkati başka şeye yönlendirin ben ilk kez müge anlı izledim bugün
4.gun benimki 25 eylülde vericem inşaAllahSizin kaçıncı gününüz ne zaman kan vereceksiniz peki
bugün tekrar kan verdiniz mi? sonucunuz nasılT+5 te. 5.gün embriyo 15.2
Evet verdim.64 çıktı şükürbugün tekrar kan verdiniz mi? sonucunuz nasıl
Evet verdim.64 çıktı şükür
bugün tekrar kan verdiniz mi? sonucunuz nasıl
4.gun benimki 25 eylülde vericem inşaAllah
15.5 çıktı 8. Gün en azından negatif değil inşallah güzelce artarBekleyebilirsen zamanında vermek en güzeli tabiki
Yaa çok sevindim canım inşallah güzelce artar15.5 çıktı 8. Gün en azından negatif değil inşallah güzelce artar
Ben aslında çok sevinemedim düşük bir değer ama bundan sonra ikiye katlaması önemli olan inşallah sağlıkla ilerlerYaa çok sevindim canım inşallah güzelce artarben de vermek istedim bugün cesaret edemedim bir türlü kan vermeye yarın belki veririm
İnşallah güzelce artar canım sonuçta direk negatif olsa hiç umut kalmıyorBen aslında çok sevinemedim düşük bir değer ama bundan sonra ikiye katlaması önemli olan inşallah sağlıkla ilerler
Evet çok haklısınız kasıklarımda regl olacakmışım gibi ağrı var inşallah yerleşme ağrısıdır amin amin aminİnşallah güzelce artar canım sonuçta direk negatif olsa hiç umut kalmıyor
Evet çok haklısınız kasıklarımda regl olacakmışım gibi ağrı var inşallah yerleşme ağrısıdır amin amin amin