- Emoji Skoru
- 50
- Puanlar
- 3
- Konu Sahibi Tupbebekyolundahepberaber
-
Benim de 10 eylül inşallah güzel sonuçlar alırız benim bugün kasık agrılarım varMerhabalar, inşallah pozitif olur sonucunuzbenim de tek embriyom vardu ve o transfer edildi başka yok 10 Eylülde oldum. Belirtiniz var mı
Çok zor görünüyordu. Kanda netleştiTekrar ne zaman kan vereceksiniz ve bu değer idrar tahlilinde silik çıktı mı
Daha iyi hissedeceksen verebilirsin ben stres yaptığım için verdimYarın versem mi kan 7. Gün oluyor
İnşallah ağrılar embriyoların tutunmasıdır ki sizin öyle zaten değeriniz katlanarak artsınBenim de 10 eylül inşallah güzel sonuçlar alırız benim bugün kasık agrılarım var
İnşallah ağrılar embriyoların tutunmasıdır ki sizin öyle zaten değeriniz katlanarak artsın
Negatif çıkmasından çok korkuyorum bu sefer erken verdim pozitife döner mi diyeceğimDaha iyi hissedeceksen verebilirsin ben stres yaptığım için verdim
Gerçekten öyle nasıl iyi hissedeceksen kendini bu dönemde uğraş bulmak lazım kafayı meşgul etmek lazımNegatif çıkmasından çok korkuyorum bu sefer erken verdim pozitife döner mi diyeceğimAllah hepimizin yardımcısı olsun çok stresli işler
Kalp atışı oluşmadı maalesef teşekkürlerMerhaba neden kürtaj oldunuz aceba geçmiş olsn
Doktorumla konuştum en erken 8. Gün ver ve gün aşırı artışa baktır dediMerhaba ben de 12 eylül de çift 6.gün embriyosu transfer oldum bugün idrar testi yaptım negatif geldi
Hayırlı uğurlu olsun inşallah. Belirtileriniz var mıydı peki ?Çok zor görünüyordu. Kanda netleşti
İnşallah mucizeler bizi bulur canım ne diyeyim ben de kan mı versem diye düşünüyorum 7 ya da 8.gün kan veririm muhtemelenDoktorumla konuştum en erken 8. Gün ver ve gün aşırı artışa baktır dedi
İdrarda çıkmadığı için benim de hiç umudum yok
İnşallah ikimizin de ikizleri olurİnşallah mucizeler bizi bulur canım ne diyeyim ben de kan mı versem diye düşünüyorum 7 ya da 8.gün kan veririm muhtemelen
İlk birkaç gün hafif kasık ağrısı göğüslerde iğnelenme vardıHayırlı uğurlu olsun inşallah. Belirtileriniz var mıydı peki ?
Amin ya ne güzel duaİnşallah ikimizin de ikizleri olur
Ben yarın sabah kan vermeye gidiyorum sonucu buradan paylaşırım kim görüyorsa dua etsin nolurAmin ya ne güzel dua
Ben yarın sabah kan vermeye gidiyorum sonucu buradan paylaşırım kim görüyorsa dua etsin nolur
12 de gideceğimNaptınız kan verdiniz mi merak ettim ben bugün de sabah test yaptım negatif
İkinci yaptığın kaset test mi peki12 de gideceğim
Sabah 6 gibi yaptığım erken gebelik testinde hafif bi çizgi çıktı şimdi tekrar yaptım bir heves hiçbir şey yok