- Emoji Skoru
- 442
- Puanlar
- 23
- Konu Sahibi Tupbebekyolundahepberaber
-
14.7 çıktı malesef kimyasal büyük ihtimalle
Tekrar kan verdin mi canım14.7 çıktı malesef kimyasal büyük ihtimalle
8. Gün 15 çıkmıştı 10. Gün 14 çıktı Süreyya hanımın muhteşem değişimi olmuş gerçektenTekrar kan verdin mi canım
Hayirlisi olsun canm vardır bi hayır bende 10 gün 17 ile öğrenmstm kimyasal olmuştu rabbim diğerinde en güzelini kolayindn nasip eylesin inşallah8. Gün 15 çıkmıştı 10. Gün 14 çıktı Süreyya hanımın muhteşem değişimi olmuş gerçektensağlık olsun 2-3 ay ara verip tekrar başlayacağım
İnşallah bir dahakine sağlıkla olsun geride dondurulmuş embriyon var mı ben sıfırdan başlayacağım14.7 çıktı malesef kimyasal büyük ihtimalle
Ne zaman regl olmuştunuz hatırlıyor musunuzHayirlisi olsun canm vardır bi hayır bende 10 gün 17 ile öğrenmstm kimyasal olmuştu rabbim diğerinde en güzelini kolayindn nasip eylesin inşallah
Evet ben de sıfırdan başlayacağım 1-2 ay mola verip tekrar iğnelere başlayacağım 3. Transferim olacak inşallah son olurİnşallah bir dahakine sağlıkla olsun geride dondurulmuş embriyon var mı ben sıfırdan başlayacağım
siz ne zaman kan vereceksinizİnşallah bir dahakine sağlıkla olsun geride dondurulmuş embriyon var mı ben sıfırdan başlayacağım
Ben 8.gün kan verdim direk negatifti canım doktorum ilaçları bıraktırdı tekrar kan vermedim benim de bu 2.negatif transferim oldu inşallah 3.de yüzümüz gülersiz ne zaman kan vereceksiniz
İlaçları birakinca haftasina deger 0 olunca regl basladi ilaclari biraktysn 3 4 güne kdr olursn hehrldeNe zaman regl olmuştunuz hatırlıyor musunuz
merhaba bende 11 Eylül'de oldum transfer yarın kan verme günüm inşallah hepimiz pozitifi alırız test yaptım hem erken gebelik testi hemde kaset test ilk attığım 7 güne ait diğerleri 10 güne aitMerhabalar, inşallah pozitif olur sonucunuzbenim de tek embriyom vardu ve o transfer edildi başka yok 10 Eylülde oldum. Belirtiniz var mı
Ben burdayım diyor maşallah maşallah kan ne zaman verecksnzmerhaba bende 11 Eylül'de oldum transfer yarın kan verme günüm inşallah hepimiz pozitifi alırız test yaptım hem erken gebelik testi hemde kaset test ilk attığım 7 güne ait diğerleri 10 güne aitEki Görüntüle 3824190 Eki Görüntüle 3824191 Eki Görüntüle 3824192
teşekkür ederim canım yarın sabah inşallah iple çekiyorumBen burdayım diyor maşallah maşallah kan ne zaman verecksnz
sizde durumlar nasılBen burdayım diyor maşallah maşallah kan ne zaman verecksnz
Şükür canım ilerliyor bakalm.hayirla.ilersin inşallahsizde durumlar nasıl
amin inşallah siz kaç ile öğrendinz beta hcg verdiğiniz de ve kaçıncı gün öğrendiniz test yaptınız mıŞükür canım ilerliyor bakalm.hayirla.ilersin inşallah
6 gün 29 ile öğrendim 8 gün 62 10 gün 100 12 gün 178 15 gün. 650 18 gün 2837 olarak ilerledi cnmamin inşallah siz kaç ile öğrendinz beta hcg verdiğiniz de ve kaçıncı gün öğrendiniz test yaptınız mı
maşallah canım peki testlerin koyuluğu iyiymiydi benimkiler baya köyü değerim yüksek diye düşünüyorum yani çevremdekiler öyle diyor6 gün 29 ile öğrendim 8 gün 62 10 gün 100 12 gün 178 15 gün. 650 18 gün 2837 olarak ilerledi cnm
maşallah canım peki testlerin koyuluğu iyiymiydi benimkiler baya köyü değerim yüksek diye düşünüyorum yani çevremdekiler öyle diyor
Baya koyu evet inşallah güzel sonuçlar alirsn canm hayirla ilerlesin ,maşallah canım peki testlerin koyuluğu iyiymiydi benimkiler baya köyü değerim yüksek diye düşünüyorum yani çevremdekiler öyle diyor
amin inşallah canım şimdi kan vermeye gidiyorum biraz dan verecemBaya koyu evet inşallah güzel sonuçlar alirsn canm hayirla ilerlesin ,
Hayırlı haberleriniz olsun inşallahamin inşallah canım şimdi kan vermeye gidiyorum biraz dan verecem