2.Trimester Dönemde Saç Boyanır mı?

doktorcicek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2011
22
0
36
İstanbul
Ben 11+5 hftlık hamileyim. 1 yıllık evliyim ve ilk bebeğimiz olck inşallah. İlk trimester dönemimde yaklaşık 6 haftalıkken bir kanama geçirdim ve istirahatla yendik çok şükür. İlk dönemde bir çok yasak verdi doktorum, tehlikeli dönem olduğu için. İkinci dönemde yeni bir doktorla tanıştım, İngilterede 7 yıl sadece gebelikte olası problemler üzerine uzmanlık yapmış. Henüz soramadım. Hamileyken saçını boyatan var mı? Tıpta kanıtlanmış bir şey yok açıkcası, boyanır ya da boyanmaz diye.Önerilerini paylaşır mısınız?

şimdiye kadar hiç bir doktorun içini rahatlatacak şekilde boyatabilirsin dediğini duymadım sana da demeyecektir. ben bu sorun yüzünden kestirmiştim saçlarımı.

4.ayı bitirdikten sonra boyatmıştım ben,bitkisel boyayla.Boyatan o kadar çok kişi var ki...Tercih.

gebeligin ilk 3 ayi bir cok icin sakincali. Sac boyatmak icinde..o yuzden 3. ayi gectikten sonra boyat ve icin rahat etsin amonyaksiz kullan. bu sekilde bir cok kisi taniyorum ben daha gecen hafta boyadim evde kendim. amonyaksiz..

canim bende doktora daha yeni sordum.sacini acmadigin sürece sadece boyatabilirsin dedi.bu arada almanyda yasiyorum ve burdaki doktorlar cok titiz her konuda.benimde icim rahat :)

canim bende doktora daha yeni sordum.sacini acmadigin sürece sadece boyatabilirsin dedi.bu arada almanyda yasiyorum ve burdaki doktorlar cok titiz her konuda.benimde icim rahat :)

açmadığın sürece derken benim saçlarım sarı, açmamak mümkün değil. sanırım bazı bünyeler bu konuda hassas heralde, bakalım benim doktorum ne diyecek.

Bende yeni boyattım.İlk üç ay yasaktı.3.aydan sonra boyatabilirsin dedi doktorum.4.ayımda organik ile boyattım ve onlarca arkadaşımda boyatmışlardı gayet sağlıklı,cin gibi evlatları var vallahi...

ben de 3 ayı doldurdugumda bir kere boyattım daha bitkisel boyayla.. doktorum müsade etti.hani her ay boyatmam ama 2 ayda bır falan kotu oldukca boyatılabılır bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…