2.tüp bebek denemesin yapacak arkadaşlar burada buluşup bildiklerimizi paylaşalım ne

nasılsın asuman cıgım bu gün geç girdin siteye işşinvardı sanırım geldimi camcı

aslinda isim yoktu evdeydim ama temizlik yaptim o yüzden gec kaldim bide dün aksam bakmadim dizileri izledim :)sagol canim ALLAHA sükür iyim sizler nasilsiniz

sositososito
görüşemiyoruz ne zamandır atvinliiiii...
bişey sorucamm eşinden ameliyatlamı sperm alındı yoksa örnek mi verdi....
kürün faydasını gördünüzmüüüü??

merhaba arkadaşlar,,merhaba hilalcim....nasılsınız.........canım biz keçi boynuzu kürü kullandık eğer tekrar tese ameliyatı gerekirse diye.çok şükür gerekmedi.spermleri dondurtmuştuk çözülme oldu ve gayet sağlıklı döllendi yumurtalar.kür işe yaradımı bilmiyoruz yania.s

kiz hangi diziye bakiyorsun...
canim bak simdi yaglama istedi... anneme soyleyimde yapsin ,hihi

ayyy yaa ben bilmiyorum bu yaglamai hep duydum ama yapmadim (( yaprak dökümü bide unutlulmaz canim aksam esimle tv paylasamadik ))) o yüzden sabaha kaldi benim bakmam)

ne güzellll rabbim bu seferr tamamına erdirippp büyüdüklerini göstersin sana inşşşş.....
siz tedavideyken içtiniz o zaman kürüüü...
bizde hala devam ediyoruzz 2 gün fire verdikk keçiboynuzunu almayı unuttuğumuz için fakat şimdi devam ediyoruzz.....

nasılsın canım .bizde içiyoruz bir haftadaır zorla bakalım işe yararyacakmı ama çakşırı içmiyor tadı korkunç

kızlarrrr bende istiremm mantııı bilmiş olunnn yapmaya yardım etmem ama yemeğe yardım ederimmm çook güzel yerim yanii.......
severim mantıyı...

zeyn canım sende hoş geldin aramızaaa...
sen nerelisin canımmmm
sende benim köylü çıkk arkadaşımmmm:)

saol fundacım.....iyiyim çok şükür sadece nezle oldum burnum çok akıyor,,sen nasılsın.....valla eşim bıraktı keçi boynuzunu aslında güzel devam ediyordu.ama spermler sağlıklı çözülünde boşladı.bakalım tekrar başlayacakmı...

bilmiyorum ben bu sene ilk gittim okdar bilmiyorum sokak sokak merkezde gezdım baglarda genelde incesda.bağbozumuna girmştim

anladim canim ya aslinda bende uzun zamandir gitmedim esim anarali oldu icin gitdimiz zaman oraya gidiyoruz zaten kimsemizde yok denilir kayseride ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…