2.tüp bebek denemesin yapacak arkadaşlar burada buluşup bildiklerimizi paylaşalım ne

kaç tane ebryo koyuldu canımmm sanaaa??

kızlarrrr bende istiremm mantııı bilmiş olunnn yapmaya yardım etmem ama yemeğe yardım ederimmm çook güzel yerim yanii.......
severim mantıyı...

hilalcigim bu atunların bir almanyada biri hollandada anca ben yaprım sana canım ama ooooooo sen gelmiyorsun ben ne yapayım

artvinli canım hadi ilk pozitifle yolumuzu aççç
ardındanda allahın izni ile biz pozitif sonuç alalımmm...

hilalcigim bu atunların bir almanyada biri hollandada anca ben yaprım sana canım ama ooooooo sen gelmiyorsun ben ne yapayım

fundan canımm haklısın daaa biraz uzak yerde kalıyosunnn
mediikanaya gelseydimm görüşürdük iyi olurduuu ama heralde orası son tercihler arasında kaldı...

hahhaah bak bunda cok haklisin canim biz oraya varana kadar siz dünyanin mantisini yaparsiniz :) siz yakinmisiniz birbirinize???

hahhaah bak bunda cok haklisin canim biz oraya varana kadar siz dünyanin mantisini yaparsiniz :) siz yakinmisiniz birbirinize???

2 vesaitlik yol var heraldee....
bilirmisin istanbuluu
ben kasımpaşa yada beyoğlu diyim daha çok biliniyorrr
fundada sefaköyde oturuyorr....

bende öptümmmm
aslen benimde o kadar işim varkiii
ama buraya takıldım işteee....

evet yaa gercekten cok zor oluyor burdan cikmak esimde isden gelcek ama kizlar bekleyin az kaldi esim türkiyeye gitcem ben 1 ay yalnizim burda ozaman sabahlara kadar burdayim :))))))

insan zor ayriliyor bu siteden ha... bende isyerindeyim, bir is yapiyorum bi siteye bakiyorum.... kafam karisiyor ama neyse...

kizlar bende cikacam biraz..kafam cok karisti. hem is hem site derken... biraz dinleneyim gelirim sonra insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…