2.tüp bebek denemesin yapacak arkadaşlar burada buluşup bildiklerimizi paylaşalım ne

canım ben dün gidecegin anlamamışı hayırlı olsun ben sadece kuzenine gidecegin sandım sen bu dolapları geçende temeizlemedinmi ya

ofis praogramlarını felanda öğretiyolarmışşşş fundaa 3 buçk ay sürücekmiş....
allahtan 3 buçuk ay yoksa eşim ben seni 1 yıll o saatte kadar bekliyemem dediiii

01_funda_ey...........2.deneme ocak şubat gibi....sorun oligosipermia varikosel
02_ bebiş_asuman..2.deneme şubat .................sorun sperm düşüklüğü ve rahimde tutunama
03_talya83..............2 deneme kasim.................sorun asiri sperm düşüklüğü
04_anifora_.............2.deneme ocak...................sorun sperm sayı,hareket ve morfoloji bozukluğu
05_belgin................2.deneme kaan hoca tedavisinde (beklemede).....sorun azosiperm
06_hilal85...............2.deneme aralık ocak gibi...sorun oligosiprmia varikosel

ofis praogramlarını felanda öğretiyolarmışşşş fundaa 3 buçk ay sürücekmiş....
allahtan 3 buçuk ay yoksa eşim ben seni 1 yıll o saatte kadar bekliyemem dediiii

iiiiyi 3 daha iyi bir seneden :) kendimi düşünüyorum ben :) zaten bir tedaviye başla bakalım kurs ne olacak bakalım :)

sorma yaaa kuzen sakın beni bırakma diyorrr
hoca devamsızlık yaparsanız olmaz diyorrr...
artıkk 1 hafta gitmem o dönemde...
1 haftada 3 günlük ders demekkk
valla ne olcak bilmiyorummmm
tabiki öncelik bebeğimmmmm

görüşemiyoruz ne zamandır atvinliiiii...
bişey sorucamm eşinden ameliyatlamı sperm alındı yoksa örnek mi verdi....
kürün faydasını gördünüzmüüüü??

kapat gözün seç birin artık canım ya her birini araştırdın aylardırda bakıyorsun kura çekin en son kalanlardan hadi ama bak bende teyze olacagım olmazki bun canım :))) ay bugun var bir garipligim hep kendimi düşünüyorum bencilmiyim neyim

funda bana kalsa gözüm kapalı umut tüp derimmm...
ama iş bende bitmiyorkiiii....
ama kurbandan sonra düşündüğümüz için bi kayıp yok yaniii...
hergün yeni bi merkez çıkıyor karşımızaaa...
bayrama yakın görüşmeye gideriz heraldee....
hayırlısıı ne diyimmm bebeğimin teyzesiiiii:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…