2.tüp bebek denemesin yapacak arkadaşlar burada buluşup bildiklerimizi paylaşalım ne

merhaba kızlarr bizde 2.tüpbebeğe karar verdik
1.tüp tedavimiz raporsuz olduğu için çok para gitti o yüzden para biriktirmemiz lazımm

01_funda_ey...........2.deneme ocak şubat gibi....sorun oligosipermia
02_ bebiş_asuman..2.deneme şubat .................sorun sperm düşüklüğü ve rahimde tutunama
03_talya83..............2 deneme kasim.................sorun asiri sperm düşüklüğü
04_anifora_.............2.deneme ocak...................sorun sperm sayı,hareket ve morfoloji bozukluğu
05_belgin................2.deneme kaan hoca tedavisinde (beklemede).....sorun azosiperm
06_hilal85...............2.deneme aralık ocak gibi...sorun azosperm varikosel

merhaba kızlarr bizde 2.tüpbebeğe karar verdik
1.tüp tedavimiz raporsuz olduğu için çok para gitti o yüzden para biriktirmemiz lazımm

nurdan hoşgeldin canımmmm.....
nerde yaptırmıştın ilk denemeni nurdancımmm???
bencede rapor çıkarr çook daha uygunnn
ama nedense ne alman hastanesinde nede amerikan hastaneside geçmiyorr bu raporr...
geçse çok güzel olurduuuu...zatenn en pahalı olan yerlerde oralarr...
diğer merkezler yine daha uygunn....
bu arada şimdi nasılsın nurdannn toparlandın dimiii??

hila bu gündemi işin var ya hayırdır bu aralar pek bir yogunsun birde kursa başlayınca eyvah seni bulana aşk olsun

aaaaaaaaaaaa fundacım hiç sormuyosun kurs nasıl geçtiiii...
dün başladık iştee tanışma faslı vardı dünn..
haftaya p.tesi başlıyorr kursumuz tam anlamıylaa...
hoca benden bile küçük fundacımm,86 doğumlu.ve sınıfta yaşlı amcalar bile varrr....
herkese bir bilgisayar düşmyorr,bir bilgisayarla 2 kişi çalışcakk..
neyseki ben kuzenle gidiyorum onunla oturucam...
canım bugün yemek yapıcam mutfak dolaplarını temizliyecemmm ve ben burda oturuyorum...
bu arada kursum akşam 5 buçukda bundan dolayı beni kaybetmezsin:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…