2.tüp bebek denemesin yapacak arkadaşlar burada buluşup bildiklerimizi paylaşalım ne

belgincim canımmm ben iyiyim hala merkez araştırıyorumm.....
sen nasılsın neler yapıyorsun dediğin gibi ne zmandır karşılaşmadıkk....
inşş ilaçlar iyi gelirdee eşin ameliyat olmadan spermi çıkar en önemlisi de dönlenebilicek spermler çkar inşşş....
arkadaşım kayınvalidenler geldimi??
yoksa hala yalnızmısınız evdeee eşinlee
:)

slm arkadaşlar fundacığım seni tebrik ediyorum topiği bir açtın pir açtın maşallah ne kadar hızlı ilerlemiş sayfalar seni tebrik ediyorum canım

iyi dileklerin için sagol arkadaşım evet hala yanlızım p.tesi dönüyor bizimkiler yanlız verahatım yani canım.sende inşallah allahın izni ile en günzel merkezde karar kılarsın allhtan hayırkısı..

sevgidolu nasılsın arkadaşım neler yapıyorsun konuşamıyoruz uzun zamandır eşim klomene başadı siz ne yaptınız gittinizmi tekrar kaan beyin yanına..

inşşş belgincimm tabi önemli olan yuvalarımızdaa meyvelerimizle birlikte olmakkkk birlikte yaşamakkk...
bunu hayal bile etmek çokk güzell

fundacım lütfen benide listeye eklermisin sorun azosperm kaan hocada tedavi henüz beklemedeyiz hadi canım uğurlu gel bizze

belginim sevindim canım hadi inşallah güzel şeyler olcak evet canım gene karşılaşamıyoz seninle ama artık burdayım elim haftaya gitcek daha belli değil

aşkolsun kızlar gündüz baya kaynatıyonuz bu saatlerde kimse yok nerdesiniz ayol iki çene çalcaktık

kızlar bugün gelen yok anlaşılan ben çıkıyorum herkese iyi gecelr yarın akşam görüşürüz işerinde açamıyorumda akşama kadar beni özleyin caanlarım

canım bu saatlerde eşler evde olduğu için pek girilmiyorrrr....
bende kurtlar vadisi var diyee rahat rahat girdimm....
fundanında eşi pc dadır ondan giremiyodur illaki
:)

Slm arkadşım bende 2 denemeyi bekliyenlerdenim gercekten bu işi iyi araştırmak vede çok bilgili olmak lazım diye düşünüyorum

nuraycıgım aramıza hoşgeldin canım
evet iyi araştırmak gerek çok bilgi sahibi olmak birincide hiçbirimizin birşeyden haberi yoktu am gün geçtikçe bizlerde biliçleniyoruz canım inşallah yavrularımıza kavuşuruz rabbimin izni ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…