2.tüp bebek denemesin yapacak arkadaşlar burada buluşup bildiklerimizi paylaşalım ne

iyi gect fundacim...pazartesi gunu hacca gidecekler.. onun icin gitmeden bir ziyaret edelim.. Yoksa ben aslinda hafta ici fazla misafirlige gitmek istemiyorum..cok yogun zaten.. pazartesi gunden belli her aksam bir yerdeyim.. yoruldum artik.. ama napalim idare etcez artik

kızlar eşim öglen yemegine gelecek yesin tekrar girerim.gelin beraber yiyelim kızlar...hadi iyi kaynatın ben yokken...

insallah kizlar dualarimiz kabul olurda bizde anne oluruz yaaa bende artik bebisimi sevmek istiyorum

insallah canim ya ya esim gecen sene izine geldinde bebisimiz olcak diye bir sürü kiyafet almis onlara baktikca delli olcam dün odayi temizlerken hepisini valize koydum kaldirdim onlara baktikca daha kötü oluyordumÇok üzgünüm çoook

gercekten öyle canim sagolsun esim bana cok destek oluyor egerki oda olmasa zaten kafayi oynatirdim galiba

beyler içinde çok zor ama sanki bizler için daha bir zor geliyor bana bizler sıkıntısın çekiyor o piskolojiye giriyoruz ve olmayınca sankıi içimizde tutamamış gibi hissediyoruz benim eşim de çok üzüldü benim yüzümden dedi onu bu hali beni çok üzüdü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…