2.tüp bebek denemesin yapacak arkadaşlar burada buluşup bildiklerimizi paylaşalım ne

belgincigim abuk bir şekilde sormuşu sorumu ya aslında son sonuçlara göre durum nasıl demek istedim canım rabbi yardımcımınız olsun birtanem inşallah sonuç iyi çıkacak ve kavuşacaksın hayırlısı ile yavrularına

01_funda_ey...........2.deneme ocak şubat gibi....sorun oligosipermia varikosel
02_ bebiş_asuman..2.deneme şubat .................sorun sperm düşüklüğü ve rahimde tutunama
03_talya83..............2 deneme kasim.................sorun aşırı sperm düşüklüğü
04_anifora_.............2.deneme ocak...................sorun sperm sayı,hareket ve morfoloji bozukluğu
05_belgin................2.deneme kaan hoca tedavisinde (beklemede).....sorun azosperm
06_hilal85...............2.deneme aralık ocak gibi...sorun oligosiprmia varikosel
07_sevgidolu...........2.deneme kaan hoca tedavisinde (beklemede).....sorun azosperm

belgincim 2.denee sana her anlamda ugurlu gelir inşallah bebişlerinle yeni evine kavuşursun çekirde aile olarak inşallah

selam kizlar hepinize günaydin hayirli günler dilerim,ya gercekten aksamlari girmek biraz zor oluyor esler evde olunca ilgi alanimiz tabiki onlar oluyor...
Haftaya bende ise basliyorum gene ozaman bende bukadar SIK giremem,ama genede arada bi ugrarim...
Benden simdilik bukadar sonra grs öpüldünüzopuyorumnanaktan

belgincim 2.denee sana her anlamda ugurlu gelir inşallah bebişlerinle yeni evine kavuşursun çekirde aile olarak inşallah
inşallah canım arkadaşım inşallah.amaa kızıyorum sana diğer topiği unuttun hiç ugramıyorsun bak geride kalacak sonraklava:

hayırlı cumalar kızlar allahım edilen dualarımızı karşılıksız bırakmasın aminnn

özletme kendini arkadaşım..görüşürüz...:gitme:

tabii kızıyorum unuttun mu sözümüzü bu sayfa gerilemeyecekti belkide bu derdi yeni ögrenen arkadaşlarımız olur onlarıda yanlız bırakmıyalım canım biz artık usta olduk...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…