slm arkadaşlar fundacığım seni tebrik ediyorum topiği bir açtın pir açtın maşallah ne kadar hızlı ilerlemiş sayfalar seni tebrik ediyorum canım
canım allahım izin verirde bu ilaç ve iğneler işe yararsa belkide kendiliğinden spermler gelişip çıkabilir demek oluyor hani bizde gelişmemişler vardıya onları geliştirmek için bu tedavi allahım yardımcımız olsun inşallah...
inşallah canım arkadaşım inşallah.amaa kızıyorum sana diğer topiği unuttun hiç ugramıyorsun bak geride kalacak sonrabelgincim 2.denee sana her anlamda ugurlu gelir inşallah bebişlerinle yeni evine kavuşursun çekirde aile olarak inşallah
selam kizlar hepinize günaydin hayirli günler dilerim,ya gercekten aksamlari girmek biraz zor oluyor esler evde olunca ilgi alanimiz tabiki onlar oluyor...
Haftaya bende ise basliyorum gene ozaman bende bukadar SIK giremem,ama genede arada bi ugrarim...
Benden simdilik bukadar sonra grs öpüldünüzopuyorumnanaktan
belginim sevindim canım hadi inşallah güzel şeyler olcak evet canım gene karşılaşamıyoz seninle ama artık burdayım elim haftaya gitcek daha belli değil[/QUcanım eşin inşallah güzel haberlerle döner allahım yardımcınız olsun beni habersiz koyma..mafoldumben
gunaydin funda... hepinize hayirli cumalarr
hayırlı cumalar kızlar allahım edilen dualarımızı karşılıksız bırakmasın aminnn
haklısın belgincigim hemen sayfamıza gittim iki sayfadada varım su ana ikisida açık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?