aynen bende canim.. artik hamile haberleri bende duymak istemiyorum... yada ay hamileligim cok zor geciyor.. yok boyle.. yok soylee
Bagzen oluyor disarda gezerken kendisi cocukken cocuk dogurmus vede öyle bi davranislari görüyorumki iste ozaman diyorum ALLAHIM BUNLARA VERDIN BIZIMKI NERDE DIYORUM bilyiorsun canim almanyada vede hollanda bunlar cok normal
beyler içinde çok zor ama sanki bizler için daha bir zor geliyor bana bizler sıkıntısın çekiyor o piskolojiye giriyoruz ve olmayınca sankıi içimizde tutamamış gibi hissediyoruz benim eşim de çok üzüldü benim yüzümden dedi onu bu hali beni çok üzüdü
biliyorum canim..Ama insallah Allahim bizede nasip edecek... Biz hic olmazsa bilincli anne baba olacagiz insallah..
ben kendi adıma içimi acıtmaya beni mutlu ede tek bebek var severken delirdigim yigenimi oglu ilk annesi haileyken benim yok onlar daha yeni evliler diye üzülüyordum şimdi onu bir hafta görmeyeyim çıldırıyorum resimdeki bebek
merhaba arkadaşlar........nasılsınız..........herkese hayırlı cumalar diliyorum.......bugün duaların kabul olduğu gün ve şuana o saatler,dua edelim hepimiz için..........
ben kendi adıma içimi acıtmaya beni mutlu ede tek bebek var severken delirdigim yigenimi oglu ilk annesi haileyken benim yok onlar daha yeni evliler diye üzülüyordum şimdi onu bir hafta görmeyeyim çıldırıyorum resimdeki bebek
selam canim hayirli cumalar bugün siz benim icin dua edin ben müsait degilim adetim var insallah dualarimiz kabul olur...
selam canim hayirli cumalar bugün siz benim icin dua edin ben müsait degilim adetim var insallah dualarimiz kabul olur...
artvinli hos geldin canim..
insallah canim dualamiz kabul olur...Kendini nasil hissediyorsun canim
merhaba arkadaşlar........nasılsınız..........herkese hayırlı cumalar diliyorum.......bugün duaların kabul olduğu gün ve şuana o saatler,dua edelim hepimiz için..........
ya canim ben adetliyken abdest alinmaz diye biliyorum... dua yapabilir ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?