2.tüp bebek denemesin yapacak arkadaşlar burada buluşup bildiklerimizi paylaşalım ne

aynen bende canim.. artik hamile haberleri bende duymak istemiyorum... yada ay hamileligim cok zor geciyor.. yok boyle.. yok soylee

Bagzen oluyor disarda gezerken kendisi cocukken cocuk dogurmus vede öyle bi davranislari görüyorumki iste ozaman diyorum ALLAHIM BUNLARA VERDIN BIZIMKI NERDE DIYORUM bilyiorsun canim almanyada vede hollanda bunlar cok normal

Bagzen oluyor disarda gezerken kendisi cocukken cocuk dogurmus vede öyle bi davranislari görüyorumki iste ozaman diyorum ALLAHIM BUNLARA VERDIN BIZIMKI NERDE DIYORUM bilyiorsun canim almanyada vede hollanda bunlar cok normal

biliyorum canim..Ama insallah Allahim bizede nasip edecek... Biz hic olmazsa bilincli anne baba olacagiz insallah..

canim benim,benim tedavi sürecimde yapilacak olan bütün ignelerimi ilaclarimla hep esim ilgilendi ben negativ sonuc aldimda oda benle birlikte agladi canim benim kurban olayim ona

ya oteki bahsettiginiz sayfalar cok geride galiba... ben ilk sayfada bulamadim, ama ben daha once oraya girip okumustum..

ben kendi adıma içimi acıtmaya beni mutlu ede tek bebek var severken delirdigim yigenimi oglu ilk annesi haileyken benim yok onlar daha yeni evliler diye üzülüyordum şimdi onu bir hafta görmeyeyim çıldırıyorum resimdeki bebek

biliyorum canim..Ama insallah Allahim bizede nasip edecek... Biz hic olmazsa bilincli anne baba olacagiz insallah..

insallah canim benim yemin ederim hamile oldumu duyum o gün olmasa bile ilk gelen hafta sonu kurban kescem allahim kurban oldum bizide gör.

merhaba arkadaşlar........nasılsınız..........herkese hayırlı cumalar diliyorum.......bugün duaların kabul olduğu gün ve şuana o saatler,dua edelim hepimiz için..........

canim benim cok zor yaaaa....
benimde burda cousenim var bende delli gibi onun bebisini seviyorum

merhaba arkadaşlar........nasılsınız..........herkese hayırlı cumalar diliyorum.......bugün duaların kabul olduğu gün ve şuana o saatler,dua edelim hepimiz için..........

selam canim hayirli cumalar bugün siz benim icin dua edin ben müsait degilim adetim var insallah dualarimiz kabul olur...

canim benimde yegenim oldu 4 ay oncesi, benimle ayni dogum gunu, suan ilk yegenim. ve ona bende cok duskunum.. yegen oyle mi sevilirmis..

selam canim hayirli cumalar bugün siz benim icin dua edin ben müsait degilim adetim var insallah dualarimiz kabul olur...

asumancım canım ben hemen kalkıp senin ve diğer arkadaşlarım için dualar edeceğim rabbim kabul etsin inşallah.ama sende adetli olsan bile dua edebilirsin,abdestini al duanı et canım benim hiç bir sakıncası yok.

artvinli hos geldin canim..
insallah canim dualamiz kabul olur...Kendini nasil hissediyorsun canim

merhaba talyacım.....nasılsın.....artık son günlere girdik sayılır bugün 9.günüm.bazen çok huzurluyum bazen sıkıntılı geçiyor işte zaman birşekilde canım ya.....

artvinli canim insallah guzel haberler alirsin bir kac gun sonra... Dualarin icin de sagol.. Sizde benim dualarimdasiniz..Allahim insallah birgun hepimizin yuzunu guldururr

ya canim ben adetliyken abdest alinmaz diye biliyorum... dua yapabilir ama

talyacım canım benim adetliyken abdest alınır hiç bir sakınca yok,duada edilir..sadece namaz,kuranı kerim okunmaz.....tefriciye çekilir dua olduğu için,bundada sakınca yoktur..sen al abdestini duanı et canım bu saatler çok değerli inan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…