2.tüp bebek denemesin yapacak arkadaşlar burada buluşup bildiklerimizi paylaşalım ne

artvinlicim insallah güzel bi haber vercen bizlere buna inaniyorum canim icini ferah tut

canim bakmadim.. nerde oldugunu biliyorum simdi ama..sen deyince.. 1 hafta once onlari okumustum.. insallah oraya da yazarim artik..

kizlar ben subat ayinda insallah ankarada olcam tedavim icin ama bunda üzülcek bi olay var ben kocaaaa bii ayyyyy nete giremiycem kayinvaldemde internet yok ne yapcam bilemiyorum vallahi

kizlar ben subat ayinda insallah ankarada olcam tedavim icin ama bunda üzülcek bi olay var ben kocaaaa bii ayyyyy nete giremiycem kayinvaldemde internet yok ne yapcam bilemiyorum vallahi
olsun canım tedavinin sonucunda herşey yolunda gitsinde biz beklemeye razıyız...

ya kizlar ben cikiyorum biraz... isyerinde inanin hicbirsey yapamiyorum.. birazdan da patron gelecek. ben biraz calisiyim... Hadi optum kizlar sizi.. yine girerim insaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…