2.tüp bebek denemesin yapacak arkadaşlar burada buluşup bildiklerimizi paylaşalım ne

selam,
dün bir psikolağa mesaj attım, aynı zamanda hipnoz uzmanı.birinci tüp bebek tedavimden, yaşadığım olumsuzlardan,bahsettim.. 2. denemek istediğimi bu konuda hipnoterapinin bana ne gibi faydası olabileceğini sordum.. msj.ıma cevap yazmış.. buraya kopyalıyacaktım ama maalesef yanlışlıkla sildim, her neyse, msj söyleydi sizde biliyorsunuzki stres hamile kalmayı önleyen faktörlerden biridir..sizin gibi bir çok tüp bebek danışanım var. hipnoterapi ortalama 8 seans sürüyor ben haftada 2 seans yapmayı uygun buluyorum.eğer kasım ayında seansları bitirebilirseniz aralık,ocak ve daha sonraki aylarda kendinizi rahat ve olumlu hissedersiniz...
daha öncede yazmıştım 1. denememi ege ünv. yağmıştım. hiç memnun kalmama rağmen 2. yi yine orda deniycem..(raporumdan dolayı) .
sizlerin bu konudaki düşüncelerini merak ediyorum.. 2. ye başlamadan önce her tür alternafif yardımcı yöntemi araştırıyorum.. akapunktur, hipnoterapi gibi.
ama bu hipnoterapiye takılmış durumdayım daha önce bu konuyu araştıran oldumu acaba??

kısırlık ve erkek inferilisi ordan erkek faktörü oradanda eşi azosperm olup hamile kalan varmı canım

funda mesaj atmışsın gitmişsin canımmm
bende çıkıcam şimdi işlerim var
hemde anneme inicemmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…