2.tüp bebek denemesin yapacak arkadaşlar burada buluşup bildiklerimizi paylaşalım ne

Merhaba arkadaşlar.Bende dondurulmuşlarla 2. denmemi yaptım ve bugün 10. günüm.ınşallah hepimiz olumlu sonuçlar alırız.

Merhaba arkadaşlar.Bende dondurulmuşlarla 2. denmemi yaptım ve bugün 10. günüm.İnşallah hepimiz olumlu sonuçlar alırız.

:Saruboceq: Insallah cok güzel bi sonuc alirsin canim bizide habersiz birakma sonucunu kesin bildir canim hayirlisi olur insallaaahhh

asumanıgım nasılsın canım

Canim benim sagol iyim temizlimide bitirdim bu ara ohhh ben rahatimmm kaydirigubbakcemile2 kaldi bi yemek derdim onunda cagrsine bakariz artik sen nasilsin canim???
Bugün demek kiz bakcaksiniz hayirlisi olsun canim.....

:Saruboceq: Insallah cok güzel bi sonuc alirsin canim bizide habersiz birakma sonucunu kesin bildir canim hayirlisi olur insallaaahhh

Sağol canım teşekkür ederim.İnşallah hayırlısıyla bende hamileyimdir.Ama inan regl sancısı gibi ağrılar var karnımda Ayrıca idrar testlerimde negatif Neyse hayırlısı olsunyerimseniben

Sağol canım teşekkür ederim.İnşallah hayırlısıyla bende hamileyimdir.Ama inan regl sancısı gibi ağrılar var karnımda Ayrıca idrar testlerimde negatif Neyse hayırlısı olsunyerimseniben

canim idrar testi zaten fasa fiso bi test keske onu yaptirmasaydin bak moralini bozacak ,idrarda daha belli olmuyormus...sen rahat ol canim herseyin hayirlisini dile...

canım inşallah sonuc pozitiftir bebişlerin kavuşursun karın agrısına takma sakın tutunma sancısıdır belki ayrıca idrar tesleri dogru çıkmıyor biliyorsundur belki tek dir görünmemiştir bebişin ama bizleride haberdar et litfen inşallah güzel haberler verisin

oooooooo becerikli arkadaşım benim maşallah (kındır avrat sın yani) kayserice :))))))kaydirigubbakcemile3

canim idrar testi zaten fasa fiso bi test keske onu yaptirmasaydin bak moralini bozacak ,idrarda daha belli olmuyormus...sen rahat ol canim herseyin hayirlisini dile...

ooooo canım ben idrar testini 6. gün , 7. gün , 8. gün yaptım.Dün ve bugün yapmadım.herşeyin hayırlısı tabiyki.Ama bilmemek,beklemek gerçekten çok zor.fisfisfisneyse ya bu sefer üzülmücemsositosositosözverdim kendime.Sizler nasılsınız?

İnşallah dediğin gibidir arkadaşım.Hepimiz için Rabbim hayırlısını versin.:Saruboceq:

arkadaşlar slm ben tedaviye başladım dün ilk iğnelerimi yaptırdım Allah inşallah bu defa hepimizin yüzünü güldürür.

merhaba arkadaşlar......nasılsınız......herşey yolundadır inşallah..........bende bugün hala yatıyorum...dün iğneye eşimle gittim,dönüştede kitaplar aldık....şimdi onlarla vakit geçiriyorum vallla çok iyi oldu zaman çok daha rahat geçiyor.....benim gibi beklemeye başlayan arkadaşlarıma tavsiye ederim......

kızlar slm nasılsınız bakalım bizde sabah eş,min kan tahlillerini tekrarladık kaan hocaya mail atacağız ama hormonlar baya yükselmiş eşim klomen kuklanıyodu bakalım hayırlısı olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…