Merhaba arkadaşlar.Bende dondurulmuşlarla 2. denmemi yaptım ve bugün 10. günüm.İnşallah hepimiz olumlu sonuçlar alırız.
asumanıgım nasılsın canım
:Saruboceq: Insallah cok güzel bi sonuc alirsin canim bizide habersiz birakma sonucunu kesin bildir canim hayirlisi olur insallaaahhh
Sağol canım teşekkür ederim.İnşallah hayırlısıyla bende hamileyimdir.Ama inan regl sancısı gibi ağrılar var karnımdaAyrıca idrar testlerimde negatif Neyse hayırlısı olsunyerimseniben
Sağol canım teşekkür ederim.İnşallah hayırlısıyla bende hamileyimdir.Ama inan regl sancısı gibi ağrılar var karnımdaAyrıca idrar testlerimde negatif Neyse hayırlısı olsunyerimseniben
canim idrar testi zaten fasa fiso bi test keske onu yaptirmasaydin bak moralini bozacak ,idrarda daha belli olmuyormus...sen rahat ol canim herseyin hayirlisini dile...
canım inşallah sonuc pozitiftir bebişlerin kavuşursun karın agrısına takma sakın tutunma sancısıdır belki ayrıca idrar tesleri dogru çıkmıyor biliyorsundur belki tek dir görünmemiştir bebişin ama bizleride haberdar et litfen inşallah güzel haberler verisin
İnşallah dediğin gibidir arkadaşım.Hepimiz için Rabbim hayırlısını versin.:Saruboceq:
amin inşallah arkadaşım tedavini nerde yaptırdın canım salı günümü sonuçu alacaksın canım[/QUOTE
Anadolu hastanesinde yaptırdım.Sonuç 12. gün yani p.tesi belli olacak.:Saruboceq:
arkadaşlar slm ben tedaviye başladım dün ilk iğnelerimi yaptırdım Allah inşallah bu defa hepimizin yüzünü güldürür.
arkadaşlar slm ben tedaviye başladım dün ilk iğnelerimi yaptırdım Allah inşallah bu defa hepimizin yüzünü güldürür.
amin inşallah arkadaşım tedavini nerde yaptırdın canım salı günümü sonuçu alacaksın canım[/QUOTE
Anadolu hastanesinde yaptırdım.Sonuç 12. gün yani p.tesi belli olacak.:Saruboceq:
çok az kalmış heycanıl olmalısın inşallah güzel sonuçlar alırsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?