2.tüp bebek denemesin yapacak arkadaşlar burada buluşup bildiklerimizi paylaşalım ne

canim benim ya benim merak etdim birsey var ben ilk tedavimde igneleri hep kendimiz vurduk,türkiyede öyle degilmi yoksa herkesin kendi istegnemi bagli???

kızlar slm nasılsınız bakalım bizde sabah eş,min kan tahlillerini tekrarladık kaan hocaya mail atacağız ama hormonlar baya yükselmiş eşim klomen kuklanıyodu bakalım hayırlısı olur inşallah

insallah hersey gönlünce olur canim...

insan rahat olmuyor biliyorum ben ilk tedavimde agrilarimdan dolayi hastaneye gitmisdim orda banada yaptilar ama negativdi sonuc....
Canim tabiki ister istemez üzülüyoruz ama ALLAHA sükür tekrarlama imkanimiz var vede elvet birgün olcak diye bilyioruz sen bu durumunda üzme tabiki kendini moralinin yüksek olmasi cok önemli

kızlar slm nasılsınız bakalım bizde sabah eş,min kan tahlillerini tekrarladık kaan hocaya mail atacağız ama hormonlar baya yükselmiş eşim klomen kuklanıyodu bakalım hayırlısı olur inşallah
canım tedavin sorunsuz ve çok güzel bir şeklide başlar inşallah.nasıl yani hormonların yükselmesi iyimi kötümü anlamadım canım.pek bilgim yokda.
canim benim ya benim merak etdim birsey var ben ilk tedavimde igneleri hep kendimiz vurduk,türkiyede öyle degilmi yoksa herkesin kendi istegnemi bagli???

canım buradada iğnelerinizi kendiniz yapın diyorlar.....ben çok cesaretsizimdir eşimde öyle,ya ben hemşirye zor yaptırıyorum kendime nasıl yapayım.:kedi:şu an yaptırdığım iğneler kalçadan oluyor onuda hemşire geliyor evde yapıyor canım.

[

canım buradada iğnelerinizi kendiniz yapın diyorlar.....ben çok cesaretsizimdir eşimde öyle,ya ben hemşirye zor yaptırıyorum kendime nasıl yapayım.:kedi:şu an yaptırdığım iğneler kalçadan oluyor onuda hemşire geliyor evde yapıyor canım

canim benimkini göbekden yaptilar neden aceba???

ya kizlar benim cousenimin esi var kayseride oda tüp bebk yaptircak kiz iyce kafami alak bulak yapti ...
ben subat ayinda mayada yaptircaktim oda arkadasindan duyduklarini anlatdi hic memnun degillermisss

kızlar nerdesiniz bu sayfa niye geriledi böyle sanırım haftasonu tatili yapıyosunuz kocişlerle..

artvinli canım sağol inşallah güzel olcak herşey asumancım burdada iğneleri kendimiz yapıyoz tıransferden sonra bazı iğneler kalçadan oluyo okadar

arkadaşım geldi sagolsun onunla evde oturduk öksürüyordum birde sırtım çok agrıyordu arada da rahat olamam diye gitmedim arkadaşıda gelip bakayım dedi işte böyle canı sen neler yapıyorsun nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…