arkadaşlar slm ben tedaviye başladım dün ilk iğnelerimi yaptırdım Allah inşallah bu defa hepimizin yüzünü güldürür.
merhaba arkadaşlar......nasılsınız......herşey yolundadır inşallah..........bende bugün hala yatıyorum...dün iğneye eşimle gittim,dönüştede kitaplar aldık....şimdi onlarla vakit geçiriyorum vallla çok iyi oldu zaman çok daha rahat geçiyor.....benim gibi beklemeye başlayan arkadaşlarıma tavsiye ederim......
kızlar slm nasılsınız bakalım bizde sabah eş,min kan tahlillerini tekrarladık kaan hocaya mail atacağız ama hormonlar baya yükselmiş eşim klomen kuklanıyodu bakalım hayırlısı olur inşallah
ooooo canım ben idrar testini 6. gün , 7. gün , 8. gün yaptım.Dün ve bugün yapmadım.herşeyin hayırlısı tabiyki.Ama bilmemek,beklemek gerçekten çok zor.fisfisfisneyse ya bu sefer üzülmücemsositosositosözverdim kendime.Sizler nasılsınız?
canım tedavin sorunsuz ve çok güzel bir şeklide başlar inşallah.nasıl yani hormonların yükselmesi iyimi kötümü anlamadım canım.pek bilgim yokda.kızlar slm nasılsınız bakalım bizde sabah eş,min kan tahlillerini tekrarladık kaan hocaya mail atacağız ama hormonlar baya yükselmiş eşim klomen kuklanıyodu bakalım hayırlısı olur inşallah
canim benim ya benim merak etdim birsey var ben ilk tedavimde igneleri hep kendimiz vurduk,türkiyede öyle degilmi yoksa herkesin kendi istegnemi bagli???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?