2.tüp bebek denemesin yapacak arkadaşlar burada buluşup bildiklerimizi paylaşalım ne

sağol canım benim sanada allah rahatlık versin allah meleklerimizi bizlere tez zamanda göndersin inşallah

funda canımm anca girebildimm akşamda evde yoktukk....
geçmiş olsun fundacım.....kendine iyi bakkk bizi sensiz bırakma arkadaşımm...
bu günlerde giremiyebilirimm....işlerimm varr...salı da misafirim gelicekk arada sırada girerim ama akşamları inşş

asuman canim,...bende gobekten yaptim butun ignelerimi... burda herkez nerdeyse oyle yapiyor.. gobekten tavsiye ediyorlar, daha kolay oldugu icin. kalcadanda yapabiliyorsun galiba, bana oyle dediler ama ben gobegi tercih ettim

funda canim gecmis olsun... Insallah simdi daha iyisindir..

evde yoktum, o yuzden butun gun siteye giremedim....insallah yarin gelebilirim de biraz sohbet ederiz kizlar...

öncelikle günaydin kizlar hayirli günler dilerim..
Fundacim sanada gecmis olsun kendini sicak tut canim bol bol nane limon ic..
talyacim bende hep göbekten yaptim bakalim türkiyede ne diycekler nasil yapcaklar cok merak ediyorum....

pazar olduğu için eşlerde evde olduğu için pek gelen olmamışşş..
kızlar bende iğnlerimi koldan ve kalçadan yaptım.. göbekten olduğum tek iğne çatlatma iğnesi......
bırakın başka şehri başka ülkeyi hastaneden hastaneye bile farkediyorrr....
bi hastane kesinlikle ordan iğne yapılmaz diyorr fakat diğer hastanede ordan vur diyorrr...
bende bişey anlamadım doğrusuuu.....
mesela benim hastanem lukrin için ya göbekten yada koldan dedi....
akrabam medikale gitmiştii ona da ya kol ya da basen demişti..
ve ben kendi hasteneme ordan yani basenden vurabilirmiyim dediğimde kesinlikle vuramazsın demişti.....olmaz denilmiştiii......

evet var kızlarrr..yumurtaların daha iyi gelişmesi içinnn...,bende başlıayacktım ama daha henüz başlamadımmm.....

tam olarak nasıl bir karışım bu, ne kadar katacağız bunlardan. benim yumurta problemim var arkadaşım, eşiminde sperm, tam birbirimizi bulmuşuz yani.

Arkadaşlar tedavi sürecinde neler yaşadınız hangi ilaçları kullandınız gibi detaylar olursa daha açıklayıcı olur.inş.hepimiz anne olucaz allahın izniyle tabiki:))

Arkadaşlar biz önce eşimle birlikte ilk akşam antibiyotik içtik.
sonra ben 8 gün boyunca göbekten gonal f kullandım 300 üniteydi hergün.
sonra çatlatma iğnesi oldum yumurta toplama ve transfer geldi.
bu arada prednol ve rulid kullandım 4 gün.
Transferden sonra progynex 50mg x 2 oldum. negatif sonucu alana kadar.
hmmm folbiol ve coraspinde kullandım . bu kadarrrrr..

bazı arkadaşlar lukrin kullanıyormuş, farklı bir ilaçmıdır o?

talyacım merak ettim, hollanda da tüp bebek uygulaması kaç lira?

talyacım merak ettim, hollanda da tüp bebek uygulaması kaç lira?

Ceynur canim, galiba maliyet 3000 bin euro. Hollandada ilk 3 tedavin sigorta tarafindan karsilaniyor, ondan sonrasi temamen kendine ait. Bu bizim icin buyuk bir sans.. Ama bizim burda odedigim sigorta primleri cok yuksek.. aylik 250 euro oduyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…