[
canım buradada iğnelerinizi kendiniz yapın diyorlar.....ben çok cesaretsizimdir eşimde öyle,ya ben hemşirye zor yaptırıyorum kendime nasıl yapayım.:kedi:şu an yaptırdığım iğneler kalçadan oluyor onuda hemşire geliyor evde yapıyor canım
canim benimkini göbekden yaptilar neden aceba???
bu sefer hergun bal, corek otu tarcin karisimi yiyim diyorum.. gecen sefer polen bal karisimi yemistim.. ama duzenli olarak degil maalesef.
talya böyle bir karışım mı var, ne işe yarıyor?
evet var kızlarrr..yumurtaların daha iyi gelişmesi içinnn...,bende başlıayacktım ama daha henüz başlamadımmm.....
Arkadaşlar tedavi sürecinde neler yaşadınız hangi ilaçları kullandınız gibi detaylar olursa daha açıklayıcı olur.inş.hepimiz anne olucaz allahın izniyle tabiki:))
asuman canim, sagol uyaridigin icin. Ben hollandada tedavi oluyorum, ve bana oyle birsey hic bahsetmediler. Sadece mecbur 1 ay ara vereceksin dediler. ondan sonra basliya bilirsin. ama istersem erteleyebilirim..Ama herhalde ertelemem, dondurulmuslarla olacagi icin.. Eger tekrar bastan baslarsam herhalde ozaman beklerim... bilmiyorum kafam suan cok karisik..Allahim hepimize hayirli saglikli cocuklar nasip etsin.
talyacım merak ettim, hollanda da tüp bebek uygulaması kaç lira?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?