tam olarak nasıl bir karışım bu, ne kadar katacağız bunlardan. benim yumurta problemim var arkadaşım, eşiminde sperm, tam birbirimizi bulmuşuz yani.
Ceynur, suan nasilsin canim? nezaman dusunuyorsun tekrar denemeyi?
arkadaşlar listeye benide ekleyebilirsiniz. inşallah bu sefer olacak
Ocak 2010
ceynur arkadaşım ben ekledim ama yanlış birşey yazmak istemem konturol edersen sevinirim
Ceynur canim, galiba maliyet 3000 bin euro. Hollandada ilk 3 tedavin sigorta tarafindan karsilaniyor, ondan sonrasi temamen kendine ait. Bu bizim icin buyuk bir sans.. Ama bizim burda odedigim sigorta primleri cok yuksek.. aylik 250 euro oduyoruz...
Ceynur, suan nasilsin canim? nezaman dusunuyorsun tekrar denemeyi?
ceynur canım çıkmak zorunda kaldığım için cevap veremedimm ama talyacım vermişş..
bende başka bi topikde arkadaşa sormuştum nasıl kullanıyosun diyee
oda bana 1 kaşık bal koyuyorum ama tatlı kaşığımıydı onu hatırlamıyorum bala biraz tarçın biraz da çörek otu koyuyorum demişti..
ben yaparsam böle yapıcamm canım...bu arada bende yarın alıyım da başlıyımm...faydasını görürüz inşşş...
bide yumurtalarda sorun var demişsinn...başka topiklerde yumurtalar için kürler var canımm...soğan kürü bayanlar içinmişş faydasını görenler var...bide incir kürü varr..bunlarda yumurtaların iyi gelişmesi için.....
ayrıca aramıza hoşgeldinn...bende lukrin kullananlardanımm bununla ilgili yzmışsınn..herkesin tedavisi farklı olduğu gibi ilaçlarıda farklı..mesela bende gonal f kullanmadımm...galiba senin ki kısa protokol..fundayada kısa protokol uygulanmış ve oda kullanmamış lukrinn......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?