2.tüp bebek denemesin yapacak arkadaşlar burada buluşup bildiklerimizi paylaşalım ne

tam olarak nasıl bir karışım bu, ne kadar katacağız bunlardan. benim yumurta problemim var arkadaşım, eşiminde sperm, tam birbirimizi bulmuşuz yani.

bende bilmiyorum olculeri nekadar. ama goz karari yapcam... Corek otunu fazla katmiyacam, cunku yoksa aci oluyor, bir sefer tarcinsiz denemistim de :kedi:

ceynur canım çıkmak zorunda kaldığım için cevap veremedimm ama talyacım vermişş..
bende başka bi topikde arkadaşa sormuştum nasıl kullanıyosun diyee
oda bana 1 kaşık bal koyuyorum ama tatlı kaşığımıydı onu hatırlamıyorum bala biraz tarçın biraz da çörek otu koyuyorum demişti..
ben yaparsam böle yapıcamm canım...bu arada bende yarın alıyım da başlıyımm...faydasını görürüz inşşş...
bide yumurtalarda sorun var demişsinn...başka topiklerde yumurtalar için kürler var canımm...soğan kürü bayanlar içinmişş faydasını görenler var...bide incir kürü varr..bunlarda yumurtaların iyi gelişmesi için.....
ayrıca aramıza hoşgeldinn...bende lukrin kullananlardanımm bununla ilgili yzmışsınn..herkesin tedavisi farklı olduğu gibi ilaçlarıda farklı..mesela bende gonal f kullanmadımm...galiba senin ki kısa protokol..fundayada kısa protokol uygulanmış ve oda kullanmamış lukrinn......

arkadaşlar her birinize teşekkür ederim daha iyiyim çok şükür inşallah herkez çok iyidir nerdesiniz gelinde sohbet edelim

funda canim ben cikiyorum.. bugun evdeyim, esimde evde.
daha kahvalti yapmadim, bi kahvalti hazirlayim ben..hadi sonra gorusuruz.

arkadaşlar bu arada akşamları koca yattıktan sonra gire bilecegim ve pazarları yaşak koca dan boykot geldi (((((((

01_funda_ey...........2.deneme ocak şubat gibi....sorun oligosipermia varikosel
02_ bebiş_asuman..2.deneme şubat .................sorun sperm düşüklüğü ve rahimde tutunama
03_talya83..............2 deneme kasim.................sorun aşırı sperm düşüklüğü
04_anifora_.............2.deneme ocak...................sorun sperm sayı,hareket ve morfoloji bozukluğu
05_belgin................2.deneme kaan hoca tedavisinde (beklemede).....sorun azosperm
06_hilal85...............2.deneme aralık ocak gibi...sorun oligosiprmia varikosel
07_sevgidolu...........2.deneme kaan hoca tedavisinde (beklemede).....sorun azosperm
08_ceynur..............2.deneme ocak..................sorun yumurta ve sperm azlıgı

merhaba kızlar fundacım üzüldüm canım gece girecegine .benimde bugün kaynanam ve kayınpedrim geldi eşimle özgür günler sona erdi...senağlama

belgincigim bende sitede olamayacagım için üzgünüm ayrıca senin içinde üzüldüm allah kolaylık varsin canım arkadaşım

Ceynur canim, galiba maliyet 3000 bin euro. Hollandada ilk 3 tedavin sigorta tarafindan karsilaniyor, ondan sonrasi temamen kendine ait. Bu bizim icin buyuk bir sans.. Ama bizim burda odedigim sigorta primleri cok yuksek.. aylik 250 euro oduyoruz...

gerçekten ne kadar yüksekmiş, peşin peşin hepsini alıyorlar zaten.

Ceynur, suan nasilsin canim? nezaman dusunuyorsun tekrar denemeyi?

iyiyim çok şükür. ilk gün çok kötüydü ama herşeyde hayır olduğunu bilmek insanı rahatlatıyor. ikinci için inşallah ocakta düşünüyorum.
eşimi ilki için çok zor ikna etmiştim. ikinciye ikna olmaz sanıyordum ama negatif sonucu alınca çok üzülünce teselli için ikinci sefer olur üzülme bu kadar dedi, nasıl atladım üzerine, hemen vazgeçmeden doktoru aradım, üçüncü adette gel dedi.
bakalım ara vermeden yapmak istiyorum ki vazgeçmesin.

teşekkür ederim arkadaşım, artık herşeyi yapmak istiyorum. ikinciyi denemeden önce.
ilkinde doğru dürüst araştırmadan sadece doktorlara güvenmiştim.
ama artık öyle yapmıcam.
soğan kürünü duydum onuda yapıcam, incir kürünüde, şimdi öğrendiğim bu karışımıda. sonra başlıcam.
Allah inşallah hepimize bu sefer nasip eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…