2.tüp bebek denemesin yapacak arkadaşlar burada buluşup bildiklerimizi paylaşalım ne

ceynurcum senin negatifi biliyorum diğer topikten sana birşey söyleyeyim ben 2. denemede hamile kaldım hatırlarsan bayağı uğraştık bizde
benim ne eşimde ne bende hiçbir problem yok hiçbirşey çıkmadı ama olmuyordu
ben 2. denememde eşime keçiboynuzu kürü kendime de bal çörek otu karışımı uyguladım
1 hafta falan kullandık etkisi oldumu bilmiyorum bir problem yoktu ama belki daha kaliteli olmasını sağladılar ilkinde 13. günde 2. sinde 11. günde aynı sayıda 9 tane yumurta toplandı 1 tane transfer edilebildi anacak ama kaliteliydi
yani etkisi olmuştur diğe düşünüyorum inşallah sanada yararlar

slm kızlar canım sıkkın eşimin hormon sonuçlarını kaan hocaya yollamıştıkya cevap yazdı sonuçlar çok iyi olmuş dedi eşinizin adetinin 2. günü gelin tüp bebek microtese işeline başlayalım dedi bense mayıstan önce düşünmüyordum ve eşimin spermleri normal yolfan çıksın diye tedaviye devam etmek istiyordum kaan hoca bize ilaçta vermemiş offfffffffffffffff şimdi ne yapcaz zor kızlar allah yardım etsin

bugün ben yoktum yaaa kimsecikler ondan uğramamışş.....:))
fundaa benim kide ceza vermişytii ama zamanla geçiyoo yaaa...
bende akşamları giremiyodumm ama şimdi giriyorumm pek bişy sölemiyorr...
yarında giremem misafir varr,ardındanda malum benim kurs varr...
bugün ilk derse başladımmm...sevdimm ortamıı.....

aminn canım daa..
şimdi sen neden üzülüyosunn ne güzell kaan hoca iyi demiş tahlillerr....
mikro teseyle çıkacaksa olsun ameliyatt.çıksında ameliyat olsunn.....
neyse hakkında hayırlısı olsunn arkadaşımmm.....

canım arkadaşım sıkma canın bak buda güzel birşey eşin durum iyi bakarsın bebişin gelesi tutumuştur vardır bunda bir hayır canım arkadaşım sıkma canın iyi yanların düşün lütfen

hilalcigim boykot kalkmıyacak eşime söz verdim ben siteye girdikçe onun yanında morali bozuluyormuş o yattıktan sonra gire bilirim ancak ve gündüz ne yapalım buda iyi kursunu iyi gitmesine sevindim ama çok sensiz kalıyoruz yahu bu aralar bir ara görüşelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…