slm arkadaşım
bende 2. denemedeyim şu anda.transfeden sonra 15. gün bugün.Ama benim sorunum hamilelik devam etmiyor. Şu an beklemedeyiz.
Teşekkür iyiyim.Bu siteye yeni üye oldum.
canım allahım o acıyı bir daha yaşatmasın inşallah bu sefer saglıkla alırsın bebegini kucagına...:Saruboceq:canım evet şimdi hamileyim.12. gün testi 527, 14. gün testi 935 çıktı. Tam 2 ye katlanmadı. Belirsiz açıkcası. İlk deneme kendiliğinden 8,5 haftalıkken kalbi durdu.O yüzden şimdi ne olacağını bilmiyorum.
aramıza hoşgeldin canım en kısa zamanda buradan hamile bir şekilde ayrılman dileğle...kızlar beni katın aranıza...bizde 2010 ocak ayında kısmetse 2.yi deneyeceğiz...bizimki sebepsiz infertilite...amerikan hastanesinde...rabbim herkesin yavrularını bağışlasın...bebiş hasretlerini dindirsin...
burcu canım hamilesin galiba...inşallah bu sefer sorunsuz hamilelik geçirirsin ..ve diğer arkadaşlar hepinize bol şanslar...
fundacım nasılsın canımkonuşamıyoruz..
canım evet şimdi hamileyim.12. gün testi 527, 14. gün testi 935 çıktı. Tam 2 ye katlanmadı. Belirsiz açıkcası. İlk deneme kendiliğinden 8,5 haftalıkken kalbi durdu.O yüzden şimdi ne olacağını bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?