2.tüp bebek denemesin yapacak arkadaşlar burada buluşup bildiklerimizi paylaşalım ne

01_funda_ey...........2.deneme ocak şubat gibi....sorun oligosipermia varikosel
02_ bebiş_asuman..2.deneme şubat .................sorun sperm düşüklüğü ve rahimde tutunama
03_talya83..............2 deneme kasim.................sorun aşırı sperm düşüklüğü
04_anifora_.............2.deneme ocak...................sorun sperm sayı,hareket ve morfoloji bozukluğu
05_belgin................2.deneme kaan hoca tedavisinde (beklemede).....sorun azosperm
06_hilal85...............2.deneme aralık ocak gibi...sorun oligosiprmia varikosel
07_sevgidolu...........2.deneme kaan hoca tedavisinde (beklemede).....sorun azosperm
08_ceynur..............2.deneme ocak..................sorun yumurta ve sperm azlıgı

arkadaşlar listemizede merkezlerimizide ekleyelim böylece merkezler hakıında birbirimize fikir de veririz ve başarlı olup olmadıklarında anlarız

bende 2. denemedeyim şu anda.transfeden sonra 15. gün bugün.Ama benim sorunum hamilelik devam etmiyor. Şu an beklemedeyiz.

bende 2. denemedeyim şu anda.transfeden sonra 15. gün bugün.Ama benim sorunum hamilelik devam etmiyor. Şu an beklemedeyiz.

arkadaşım şu an hamilesin anladıgım kadarı ile degerlerin ilk testinden bu yana yükselmedim 1.tüpede mi aynısı oldu bıraz anlatırmısın inşallah bu sefer bebişin seninledir arkadaşım

kızlar beni katın aranıza...bizde 2010 ocak ayında kısmetse 2.yi deneyeceğiz...bizimki sebepsiz infertilite...amerikan hastanesinde...rabbim herkesin yavrularını bağışlasın...bebiş hasretlerini dindirsin...

burcu canım hamilesin galiba...inşallah bu sefer sorunsuz hamilelik geçirirsin ..ve diğer arkadaşlar hepinize bol şanslar...

canım evet şimdi hamileyim.12. gün testi 527, 14. gün testi 935 çıktı. Tam 2 ye katlanmadı. Belirsiz açıkcası. İlk deneme kendiliğinden 8,5 haftalıkken kalbi durdu.O yüzden şimdi ne olacağını bilmiyorum.

canım allahım o acıyı bir daha yaşatmasın inşallah bu sefer saglıkla alırsın bebegini kucagına...:Saruboceq:

01_funda_ey...........2.deneme ocak şubat gibi....sorun oligosipermia varikosel
02_ bebiş_asuman..2.deneme şubat .................sorun sperm düşüklüğü ve rahimde tutunama
03_talya83..............2 deneme kasim.................sorun aşırı sperm düşüklüğü
04_anifora_.............2.deneme ocak...................sorun sperm sayı,hareket ve morfoloji bozukluğu
05_belgin................2.deneme kaan hoca tedavisinde (beklemede).....sorun azosperm
06_hilal85...............2.deneme aralık ocak gibi...sorun oligosiprmia varikosel
07_sevgidolu...........2.deneme kaan hoca tedavisinde (beklemede).....sorun azosperm
08_ceynur..............2.deneme ocak...................sorun yumurta ve sperm azlıg
09_bulut83.............2.deneme ocak...................sorun sebepsi infertilite

aramıza hoşgeldin canım en kısa zamanda buradan hamile bir şekilde ayrılman dileğle...

canım inşallah rabbim sağlıklı sıhatli yavruna kavuşturur seni 1.de olumsuz bir deneyim yaşadıgında korkuyorsundur anlaya biliyorum inşallah bu sefer hayırlısı ile meleklerin seninle olur canım iyi şeyler düşün canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…