2.tüp bebek denemesin yapacak arkadaşlar burada buluşup bildiklerimizi paylaşalım ne

artvinli canımm nasılsınn??ne zaman öğreniyoruz sonucunu??inşş güzel sonucu paylaşırsın bizlerle...

ben bu aralar kaynıma kız bakmaya gidiyorum başka ugraşım yok ama seninn maşallahın var kur iyi gidiyor demiştin ama anlat hadi özledim seni

yokk kız ne haberiii....
kursdaa daha bilgisayarı açmadıkk..hep yazı yazıyoruz..çocuk gibi:))şimdilik iyi gidiyorr...bakalım sonu nasıl olacak....

ben bu aralar kaynıma kız bakmaya gidiyorum başka ugraşım yok ama seninn maşallahın var kur iyi gidiyor demiştin ama anlat hadi özledim seni

bende özledim vallaaa....kaç gündür işdi,kurstuu felan yorulmuşumm yaa...
bugün yatakdan zor kalktım...allahtan yemeğim vardı bide yemekle uğraşıcaktım:)
demek bekar kaynın varrr...benim yokk...en küçük gelin benim.....en küçüklerini ben aldım....
inşş hayırlı bi kısmet bulursunuzz....size uygunn
....

artvinli canım nasıılsın bir de bakayım senin sonuçarı alman gerekmiyormuydu arkadaşım bir anlat bakalım neler yaptın ben bir yerlerde atlama yapmışım gene sen anlatta göreneyim arkadaşım

ooooh iyi olmuş uyu dinlen canım benim evet bekar kaynınlarım var eşim büyük ben tek gelinim dünde baktık begendik yakında söz olur

iyi olur canım ögrenmek güzelşey hastane işi ne oldu

2 yıl öncede ismeğee iğne oyasına gitmiştimm..sölemesi ayıp sadece 15 tatile kadar dayanabildim....sonra gitmedim.....
hastane işi bayrama 1 hafta kala felan ilk ist.tüp bebek merkezi ile gmrüşücez...ardındanda umutla görüşebiliriz.....
şimdilik evimizdeki konuu değill merkezz...kapattık o konuyu....:)şimdi kurs var gündemde...

hayırlısı bakalım bizimde evde tüp bebek açılmıyor bile ikna edemiyorum istemiyormuş ne olacak bakalım ((((((

ooooh iyi olmuş uyu dinlen canım benim evet bekar kaynınlarım var eşim büyük ben tek gelinim dünde baktık begendik yakında söz olur

hayırlısı olsun canım.....güzel bişey olsa gerek kız bakmakk...
ben hiçç kız bakmadım....zaten bende eşimle bakılarak evlenmedimmm:))
KAYNANAM ÇOK DER ben oğlumu evlendirecek durumda değildimm....oğlu isteyince mecbur rizeen kalkıp gelip beni istediler...))neyse tabi şimdi iyiki gelmişşş,beni istemiş,ve iyiki biricik kocacımla evlenmişim....:)

fundacımm sen kendi merkezini yazz..milletde sana yazar merkezlerini.....
bide eşim istemiyo felan yazmışsın...çok üstüne gitmee arkadaşımm...sonunda kesin isteyecektir...tamam sende çok haklısınn...ama kendini yıpratsanda bişey değişmiyorr.....
sen medikanayla görüşmeye gidicektin gitmedin dimi funda?

maşallah arkadaşım allah mutlulugunızu daim etsin meleginizlede perçinlesin inşallah
ben bu kaynımlı pek sevmem hatta hiç sevmem ama iş başa düştü ne yaparsın kayınvalidem görmüş
begenmiş akşam birde biz gittik cumhurcemaatt çocuklar kızın teyzesi bir odada biraz konuştular lojistik olarak sonra ben gittim iyi bir kız maşallah kaynımda begendi aylalerl olur verdi artı iş zöze kaldı

ayyy kızlar bendede kız arayışı var...kaynı banada diyor yokmu yenge kız...valla bu devirde karışılmaz kimsenin işine ..onun için kendisi bulsun karar versin ..benimde en küçük ..ben 2 numarayım..benden 2 sene sonra evlenen eltimin hemen evlendiği ay hamile kaldı.şıppadan..bizlerde uğraş uğraş...şimdi 2 yaşında oğlu var...allahım bizlerede nasip etsin...

aminnnn inşşş canım....
tabi sevmediğin birine ız bakmak iyi olmasa gerek....ama mecbur kalıyosun işte gelin oldunmuu??neyse bulmuşsunuzz artıkk....rahatlarsın sende...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…