2.tüp bebek denemesin yapacak arkadaşlar burada buluşup bildiklerimizi paylaşalım ne

funda burdayım canım bi yere gittiğim yok bende ne zaman girsem kimseyi bulamıyorum..

canım alışmasam napcam alıştım bana çok fazla zararları yok zaten arkadaşım....iyiyim yani....

ben geldim kızlarrrr...
dün misafirim vrdı ardındanda kurs ondan giremedimm...
bugün konuşuruzdiyodum ama kimsecikler yokk...
ne bu boykot fundacım yaaaaa.....
sen girmiyosun peki eşin giriyomu bilgisayaraa..
benim eşimde sen girince benim canım sıkılıyor diyordu...ama kendi girincee bende arada giriyorum canım...
neyse artık olmazsa sabahlarıı konuşuruz canım....

burcu canım dr mu sana katlanmamış dedi değerin için....
ben sen değerin katlanmadıdiyince daha farklı düşünmüştüm....
canım benimde ilk değerim pozitifdii,ama 2.değerde değerim hiç katlanmadı....44 olan değerim 3 gün sonra 52 olmuştu.....52 olduğu halde dr.um bana hamileliğin devam edebilir demişti...ama değerim artmadı düştü ne yazıkki....
bana sorarsan değerin katlanmışş belki 2 katı değil ama yinede artmışşş...bence moralini bozma bebeklerin seninleyse boşuna üzmüş oluyosunn bebeğini....
inşşş hamileliğin devam eder ve kucağına alırsın bebeklerini......

sevgi dolu canımm hakkında hayırlısı olsun ilk öncelikle...
herşey iyi gidiyosa ve dr gelin dediyse bence herşey çook güzel olacaktır....
inş sperm çıkacak ve bebeğine kavuşacaksın....

merhaba arkadaşlart..................nasılsınız..........kaç gündür ben giriyorum kimse yok,siz gelmişsiniz karşılaşamıyoruz.......herkes iyimi?

arkadaşlar iyi dilekleriniz için teşekkürler...liste içinde teşekkürler..inşallah bu son olur..kavuşalım artık yavrularımıza...hasretimiz bitsin artık....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…