fundacımm sen kendi merkezini yazz..milletde sana yazar merkezlerini.....
bide eşim istemiyo felan yazmışsın...çok üstüne gitmee arkadaşımm...sonunda kesin isteyecektir...tamam sende çok haklısınn...ama kendini yıpratsanda bişey değişmiyorr.....
sen medikanayla görüşmeye gidicektin gitmedin dimi funda?
aminnnn inşşş canım....
tabi sevmediğin birine ız bakmak iyi olmasa gerek....ama mecbur kalıyosun işte gelin oldunmuu??neyse bulmuşsunuzz artıkk....rahatlarsın sende...
ayyy kızlar bendede kız arayışı var...kaynı banada diyor yokmu yenge kız...valla bu devirde karışılmaz kimsenin işine ..onun için kendisi bulsun karar versin ..benimde en küçük ..ben 2 numarayım..benden 2 sene sonra evlenen eltimin hemen evlendiği ay hamile kaldı.şıppadan..bizlerde uğraş uğraş...şimdi 2 yaşında oğlu var...allahım bizlerede nasip etsin...
ayyy kızlar bendede kız arayışı var...kaynı banada diyor yokmu yenge kız...valla bu devirde karışılmaz kimsenin işine ..onun için kendisi bulsun karar versin ..benimde en küçük ..ben 2 numarayım..benden 2 sene sonra evlenen eltimin hemen evlendiği ay hamile kaldı.şıppadan..bizlerde uğraş uğraş...şimdi 2 yaşında oğlu var...allahım bizlerede nasip etsin...
yok gitmedim randevumu iptal ettim arkadaşım gitsem ne olacak dedim kendi kendim koca istemiyor ki yanlız başımada yapamayacagıma göre üzülüyorum istememesine sigara içmeyi artırıyor gün geçtikle benim zorumla keçiboynuzu içiyor oda ben unutursam ustune bile ugramıyor bilmiyorum ne olacak rabbim yardımcımız olsun
hıııııııı birde benim kocada istemiyordu başta bende sesimi çıkarmıyordum. ama enson söylediğimde kabul etti tepki vermedi..o da biliyor artık zamanı geldi...
merkezi soruyorum biliyorum sürekli ama inan heycan duyuyorum seninle beraber bende
amin canımmmmm...inşş herşey düzelecekk...doğru düşünmüşsün ama belki gitsen fikri değişir..oda gidelim felan der....
ama tabi erkeklere zorla bişey yaptırmak kolay değil....
akıllları basmıyooo,zaman aleyhine ilerliyorr,fakat o durmak istiyor..anşam veremiyorumm....
canım benim böle düşünmeee..ben seni bilmezmiyimmm...senin niyetinin ne olduğunu bilmezmiyim arkadaşım....sormanda kesinlikle art niyet felan aramam ben....
bana her istediğin şeyi sorabilirsin arkadaşım....
evet haklısın canım zaman alehime işliyor yaşım alıp gidiyor sonra bendede sorun çıkar diye aklım çıkıyor
hilal canım ben hep derdim nişanlıkken ilk geceden hamile kalayım..benimle çalışan bir abla vardı.çok iyi anlaşırdık..ondada bir özellik vardı sanki olacaklar içine doğuyordu .kime ne söylese hemen hemen çıkıyordu..buna anlatırdım ben ilk geceden hamile kalmak istiyorum..
bana senin ilk geceden çoçuğun olmayacak biraz bekleyeceksin tedaviyle olacak.bir kız bir erkek evladın olacak dedi..kız kardeşimede senin olacak hemen bir kız bir erkek..oda sözlüydü ozaman.ikimizde evlendik.benden 6 ay sonra düğünü oldu 3 ay sonra evlendi kızı oldu.ablanın dediği çıktı..razıyım olsunda tedaviyle olsun ve çok bekletmesin..
hilal canım ben hep derdim nişanlıkken ilk geceden hamile kalayım..benimle çalışan bir abla vardı.çok iyi anlaşırdık..ondada bir özellik vardı sanki olacaklar içine doğuyordu .kime ne söylese hemen hemen çıkıyordu..buna anlatırdım ben ilk geceden hamile kalmak istiyorum..
bana senin ilk geceden çoçuğun olmayacak biraz bekleyeceksin tedaviyle olacak.bir kız bir erkek evladın olacak dedi..kız kardeşimede senin olacak hemen bir kız bir erkek..oda sözlüydü ozaman.ikimizde evlendik.benden 6 ay sonra düğünü oldu 3 ay sonra evlendi kızı oldu.ablanın dediği çıktı..razıyım olsunda tedaviyle olsun ve çok bekletmesin..
yok canım böle düşünmeee..ondan demedimm....eşin içinde beklemek iyi deil kiii...
sen kendini rahat bırakkk...rahat ol....tutacağı varsaa sen 40 yaşında bile olsan tutar...yeterki rabbim ol desin....
inşş biz birbirimizee evlatlarımızıda anlatıcaz arkadaşım.....
hayırlısı tabi arkadaşım rabbim ol dedikten sonra bize ne düşerki inşallah kadaerimizde vardı bizimde evlat sahibi olmak
bende artık dogumuna bile gelirim teyzesi olarak bebişinin bebişe net teyzen dersin sende :)))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?