2.tüp bebek denemesin yapacak arkadaşlar burada buluşup bildiklerimizi paylaşalım ne

yok gitmedim randevumu iptal ettim arkadaşım gitsem ne olacak dedim kendi kendim koca istemiyor ki yanlız başımada yapamayacagıma göre üzülüyorum istememesine sigara içmeyi artırıyor gün geçtikle benim zorumla keçiboynuzu içiyor oda ben unutursam ustune bile ugramıyor bilmiyorum ne olacak rabbim yardımcımız olsun

aminnnn inşşş canım....
tabi sevmediğin birine ız bakmak iyi olmasa gerek....ama mecbur kalıyosun işte gelin oldunmuu??neyse bulmuşsunuzz artıkk....rahatlarsın sende...

vallahi ögle elime düşecekti kaynım şimdi düştü görecegiz onuda bakalım bu zamanlar ne yapacak ötecekmi merak ediyorum

hıııııııı birde benim kocada istemiyordu başta bende sesimi çıkarmıyordum. ama enson söylediğimde kabul etti tepki vermedi..o da biliyor artık zamanı geldi...

aminnnn inşş...dediğin gibi herkes kendi evleneceği kişiyi kendi bulsun...bazıları ilk evlendiği günden hamile kalıyolar....ben onuda istememiştimm...1 yıl düşünmüyodukdaa çocuğuu,sonra ben kararı değiştirip çocuk istiyorum dediğim için 6 ayda bırakmıştık.... ama zaten olmuyomuşşş...
gerçi şimdi evlenenlere korunmayın diyorumm hemen olsunn..kendim çektiğim için,çocuk aradığım için şimdi....ne biliyim herkes hemen evlat sahibi olsun istiyorumm....
bunlar çok zor işlerr....

amin canımmmmm...inşş herşey düzelecekk...doğru düşünmüşsün ama belki gitsen fikri değişir..oda gidelim felan der....
ama tabi erkeklere zorla bişey yaptırmak kolay değil....
akıllları basmıyooo,zaman aleyhine ilerliyorr,fakat o durmak istiyor..anşam veremiyorumm....

hıııııııı birde benim kocada istemiyordu başta bende sesimi çıkarmıyordum. ama enson söylediğimde kabul etti tepki vermedi..o da biliyor artık zamanı geldi...

canım bizimki ilkinde ama şimdi yok diyor bakalım ikna turlarındayız hayırlısın
kaynımın evlenmesini ben çok istiyorum oda görsün bakalım dünyanın kaç bucak oldugunu :)

merkezi soruyorum biliyorum sürekli ama inan heycan duyuyorum seninle beraber bende

canım benim böle düşünmeee..ben seni bilmezmiyimmm...senin niyetinin ne olduğunu bilmezmiyim arkadaşım....sormanda kesinlikle art niyet felan aramam ben....
bana her istediğin şeyi sorabilirsin arkadaşım....

evet haklısın canım zaman alehime işliyor yaşım alıp gidiyor sonra bendede sorun çıkar diye aklım çıkıyor

canım benim böle düşünmeee..ben seni bilmezmiyimmm...senin niyetinin ne olduğunu bilmezmiyim arkadaşım....sormanda kesinlikle art niyet felan aramam ben....
bana her istediğin şeyi sorabilirsin arkadaşım....

teşekkürler canım arkadaşım beni anladıgın için Şeniz

hilal canım ben hep derdim nişanlıkken ilk geceden hamile kalayım..benimle çalışan bir abla vardı.çok iyi anlaşırdık..ondada bir özellik vardı sanki olacaklar içine doğuyordu .kime ne söylese hemen hemen çıkıyordu..buna anlatırdım ben ilk geceden hamile kalmak istiyorum..

bana senin ilk geceden çoçuğun olmayacak biraz bekleyeceksin tedaviyle olacak.bir kız bir erkek evladın olacak dedi..kız kardeşimede senin olacak hemen bir kız bir erkek..oda sözlüydü ozaman.ikimizde evlendik.benden 6 ay sonra düğünü oldu 3 ay sonra evlendi kızı oldu.ablanın dediği çıktı..razıyım olsunda tedaviyle olsun ve çok bekletmesin..

evet haklısın canım zaman alehime işliyor yaşım alıp gidiyor sonra bendede sorun çıkar diye aklım çıkıyor

yok canım böle düşünmeee..ondan demedimm....eşin içinde beklemek iyi deil kiii...
sen kendini rahat bırakkk...rahat ol....tutacağı varsaa sen 40 yaşında bile olsan tutar...yeterki rabbim ol desin....
inşş biz birbirimizee evlatlarımızıda anlatıcaz arkadaşım.....

inşallah hayırlısı ile kavuşursun canım yavruların ablanın gönül gözü açık demekki maşallahı var desene :)

kesinlikle haklısınnn olsun da tedaviyle olsunn....herşey nasip bulutt..kardeşinin olmuş sen bekliyosun....
ne biliyim herkesin yaşadığıbişeyler varr...bizde bunu yaşıyoruz....rabbim böle yazmışşş....isyan etmeden elimizden geleni yapalımm...sonunda inşş,yada en yakın zamanda diyimm rabbim hepimize evlatt nasip etsin.....bende çokk çocuk istiyorumm..
hatta başka çocukları görüp bende istiyorum diyorum,hamileliri görüp bende hamile kalmak istiyorum diyorum...ama ardından da vakti zamanı gelmemiş diyorum....bunun için huzurumuda bozmak istemiyorumm,ama ne yazık ki bozuluyo iştee....

hayırlısı tabi arkadaşım rabbim ol dedikten sonra bize ne düşerki inşallah kadaerimizde vardı bizimde evlat sahibi olmak
bende artık dogumuna bile gelirim teyzesi olarak bebişinin bebişe net teyzen dersin sende :)))))))))

01_funda_ey...........2.deneme ocak şubat gibi....sorun oligosipermia varikosel..merkez medicana
02_ bebiş_asuman..2.deneme şubat .................sorun sperm düşüklüğü ve rahimde tutunama
03_talya83..............2 deneme kasim.................sorun aşırı sperm düşüklüğü
04_anifora_.............2.deneme ocak...................sorun sperm sayı,hareket ve morfoloji bozukluğu
05_belgin................2.deneme kaan hoca tedavisinde (beklemede).....sorun azosperm
06_hilal85...............2.deneme aralık ocak gibi...sorun oligosiprmia varikosel
07_sevgidolu...........2.deneme kaan hoca tedavisinde (beklemede).....sorun azosperm
08_ceynur..............2.deneme ocak...................sorun yumurta ve sperm azlıg
09_bulut83.............2.deneme ocak...................sorun sebepsi infertilite

net teyzesi değillll,bi teyzende o derim canım benimm....biz onunla sen gelmeden çok konuştuk seni derimmm....sizi derizzzz.....hepimiz için inş dediğin gibi evlat sahibi olmak vardırr....benim yaşım küçükdüde ne oldu fundacımmm..dr.bana senin %70 çocuğun olur dedi fakat olmadı...bak bulutunda hiç bi sorunu yok karı koca ama olmamışş....yaşını çok takmaa,belkide ilk senin çocuğun olabilir...herşey nasip sonucunda...
ya tanıdığım biri var tüpü alınmıştıı fakat tuttu ve yaşıda yine senin yaşlarında.....çok çokk dua edelimm arkadaşlarr....elimizden başka bişey gelmezz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…