2.tüp bebek denemesin yapacak arkadaşlar burada buluşup bildiklerimizi paylaşalım ne

yok canım bizim dondurulmuşumuz yok eşim tesa olmadı gerek görmedi dr.medican da oldum ben süha sönmezde 2.yide orada yaptıracagım yani ögel düşünüyorum

neyse kızlar ben kaçar yarın görüşürüz dizim başlıcakta azcık bakayım hepinizi öpüyorum şekerler

artvinli bacım topikte görünüyosun ama kaçmışsın yani yazmadın neyse canım k i b ben inanıyorum senin mutlu haberini ilk olarak alcaz

iyi kaynatmışsınız maşallahhhhh
neyse bende çıkıyorummm
eşimin işi varmışşş pc daaa

artvinli beklemede olduğunu bilmiyodumm hatta tedavide olduğunu dahi bilmiyodumm...
bende kendi kendime nerelerde artvinli diyodumm....
inşşş sonucun pozitif olurr....
ve ardındanda bebeğini kucağına alıppp büyüdüklerini görürsün inşşş....
rabbim tüm isteyen herkese evlat nasip etsinn...
aminnn

iyi aksamlar arkadaslar.. bugun butun siteye giremedim maalesef....soyle bi gecmisi okudum, baya kisiler katilmis..

asuman canim, sagol uyaridigin icin. Ben hollandada tedavi oluyorum, ve bana oyle birsey hic bahsetmediler. Sadece mecbur 1 ay ara vereceksin dediler. ondan sonra basliya bilirsin. ama istersem erteleyebilirim..Ama herhalde ertelemem, dondurulmuslarla olacagi icin.. Eger tekrar bastan baslarsam herhalde ozaman beklerim... bilmiyorum kafam suan cok karisik..Allahim hepimize hayirli saglikli cocuklar nasip etsin.

talya canımm her dr. farklı sölüyorrr
bazıları kendini iyi hissediyosan hemen başla diyorrr
bazıları 3 adet geçmesi gerek diyorrr...
herkes farklı sölüyor yaniii...
senin dondurulmuşlar var bencede beklemene gerek yokkk...
inşş dondurulmuşlarla yüzün gülerr arkadaşımmm......

canim ALlah gönlünce versin,benim burdaki doktorumda hemen baslamak istedi ama ben bunu seda sayanin programindaki dok duydum...dedin gibi belki her dok farkli tedavi baslangici yapyiordur..

kizlar hepinize günaydin hayirli sabahlar cok güzel bi gün diliyorum....opuyorumnanaktan

sagol hilalcigim.. kendimi iyi hissediyorum, o yuzden yaptirmayi dusunuyorum.. Bakalim hayirlisi artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…