2.tüp bebek denemesin yapacak arkadaşlar burada buluşup bildiklerimizi paylaşalım ne

kızlar bend e27 yaşındayım ve 2 buçuk yıllık evliyim ama durumumuz gerçekten zor inanıın bende yoruldum çocuk konusu e zaman açılsa hemen o toplumdan kendimi soyutluyorum hep içime atıyorum sabır sabır sabır başka bşişey yok

inşallah imtihanımızı hakkıyla verip kazanan kullardan oluruz..o kadar istiyorumki bebğimin olmasını...rabbim bu hasretlerimizi dindirsin...evet..her sonuç bir yıkılış oldu..ümitle bekle veee sonuç negatif..inşallah sonuncularını görmüştürüz..rabbim sevdiklerimizi bağışlasın..onlarla beraber yavrularımızla mutlu huzurlu yaşamayı nasip etsin...

içine atma canımmm.....
benimde durumum hep çocuk hakında konuşmam...hep bu konularda konuşmak istiyorum....
ailemde annem ve kardeşimm psikolojimin bozulduğunu sölüyolarr...takmışsın kafaya çocuğu başka bişey konuştuğun yok diyolar....fakat ben çocukla ilgili konuştukça rahatlıyorum.....tabi bizi bizden iyi kimse anlamazz...ne kadar yakının olursa olsunn...bizi bizim gibi yaşıyanlar anlar.....inşş bu günlerde biticekk ve çocuklarımıza kavuşucaz.....

hilacim allah bizlere bu derdi aratacak dert vermesin hep böle dua ediyorum benim ailem sorunu bile tam olarak bilmiyorlar ve onlar çocuk konusunu açınca kızıyorum arkadaşlarım bana bebek varmı diye sorsun istemiyorum beni sıkan bu çevre düşüncesiz insanlar hemen acıyan gözlerle sana bakanlar işte beni yıldıran bunlar

bende çoook istiyorumm evladımın olmasını...
bazen çokmu istiyorum diyorumm...hamile birini gördüğümde dahi içim cızlıyor....
ama istiyorumm istemekde kötü bişey olmasa gerek.....hatta bazen bu kadar istiyorum ya bebeğim olupda bana bişey olursa yada eşime bişey olursa diye bile düşünüyorumm...kafayı yemişim ben heralde....

benimkini herkes biliyorr......tüm sülalee...hiç bi zaman sölediğim için pişman olmadımm...çünkü kimse çocuk nerde ne zaman gelicek diye bişey sormuyor.....
ama denediğim vakit bebeğim tutup düştüğü vakit tüm arayanların bana hayırısı bölemiş demeleri canımı sıkmıştı...onun için diğer denemeyi kimseye sölemeyi düşünmüyorum....hatta eşimin eniştesii niye bu kadar erken sevindinki demişti....na kadar üzülmüştümm...ağlıyacaktım da kendimi zor tuttum....hamile olarak 2 hafta bile geçirmedimm,ama onun içimde olduğu düşünmek bile çok güzell.....gerçi eniştemin de kötü niyeti yokdu ama ben çok hassastım o zamanlardaa..ondan çok üzülmüştüm......

arkadaşlar inanın bu düşünceleriniz gayet normal,bende kızlarımı kaybettiğimde eşimi yanımdan hiç ayırmıyorum garibim işinden izin almıştı,ona bir şey olacak onuda kaybedecem zannediyordum.hatta okul çanakkaleye giiditordu eşim görevli gitmesi gerek daha doğum yapalı hemde sezeryan 20 günlükken çanakkaleye hemde otobüsle gitmiştim.zaman herşeyin ilacı zamanla kendimi toparladım ve yeni tedaviye inançla başladım.sizede tavsiyem inancınızı hiç yitirmeyin.

sağol artvinli biliyorum gene unutacaz gene bir hırsla başlıcaz tedaviye ama işte her olumsuz haberdede hemen yıkılıyoruz

hilalcim sana katılıyorum benim ilk tüp bebeği sadece benim ailem ve eşimin ailesi biliyodu ama onlar benden daha panik yapıyolardı bende bu seferki tedavimden kimseye bahsetmicem bide onlar kaygılanmasın

aynen çevrendekiler en yakının bile sen kafandan at rahatla diyorlar..sanki atmak kolay...bizim psikolojimizi anlamıyorlar..hep böyle yeni şeyler arayışı içindeyizççbirinden bir şey duysak yapmak istiyoruz bizi biz anlıyoruz...tabiki önce sağlık eşimin benim ve tüm sevdiklerimin..

aynen öleee ilk önce sağlığımızzz..sonra inşşş yuvalarımızın meyvelerini alırız.....tabiki doğru sevgi onlarda üzülüyolarr...fakat ben kimsenin bizim kadar çok üzüldüğünü düşünmüyorum.....
keşke ilk değerden sonra kimseye sölemeseydim diyorum ama onlarda sabırsızlıkla o anı bekliyolar.ben aramasam onlar arayıp soruyor....en iyisi kimsenin bilmemesi...annemler bilir ve eşimin ailesi okadar....
gerçi annmede bana sölemeden yaptır diyoo üzülmiyeyim....ama anlıyacakdır ben sölemesemde.....

merhabalar.bende ilk denememin olumsuz sonucunu 27 ekimde aldım.yaşadığım hayal kırıklığını anlatmama gerek yok.hepiniz anlıyorsunuzdur.2.deneme için 3 adet dönemibeklemeyi düşünüyorum.herkese hakkında hayırlısı diyorum

canım aramıza hoşgeldin....
inşş bu sefer yüzün güler...hepimiz aşağı yukarı aynı zamnalarda negatif sonuçlar almışızz....inşş son olurr.....

hepimiz için son olur inşallah sitede pek kimseyi tanımıyorum.testin sonucundan beri girmiyordum siteye.

sonuç negatif olunca girmiyenler olabiliyorr evet...
bende tam tersi daha sık girmeye negatifden sonra başladım.....

ben eylülün başında aldım canım....o heralde galiba sanırsammm...erkek infertilitesinde mikro oluyumuşş....dr.la bunu konuşmamıştıkkk....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…